Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolyExp v1 By Michios

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exile, działa Ci?

Musisz czekać aż wrzuci "edytowaną" binkę która była dziś w przerwie dodana.

Opublikowano

Dzięki, działa. Algade.

Nic dziwnego, musi działać, poza tym tam nie było nic trudnego do zmiany xdddd

Opublikowano

MI coś nie działa, nie mam partycji D ale wkleiłem te 2 pliki do klienta i nie widze zadnej roznicy, (Woj dwureka)

O k***a...

http://www.mpcforum.pl/topic/1487350-jak-oszuka%C4%87-hackshielda-czyli-b%C5%82%C4%85d-przy-dodwaniu-folderu-ymir-work-na-dysk-d/

nie moge tego pobrac :/ 

http://www.speedyshare.com/eEbEY/Maszynka-PoliExp-By-Michios.rar

skan w pierwszym poście

sygna.png

Opublikowano

Chciałbym jedynie zaznaczyć, że jak narazie ten hack jako jedyny działa na teriosie, a przynajmniej z tych, które dotychczas testowałem. Pozdrawiam dobra robota.

Opublikowano

Chciałbym jedynie zaznaczyć, że jak narazie ten hack jako jedyny działa na teriosie, a przynajmniej z tych, które dotychczas testowałem. Pozdrawiam dobra robota.

kazdy ma bol dupy i wiele więcej do powiedzenia więc to jest ostatni tut/cheat który "wypuszczam"

Dlaczego to coś laguje jak atakuje? tzn nie dziala dmg po 2 hitach 

serwer; terios

Możliwe ze aktualizacja była 

sygna.png

Opublikowano

Podczas expa jest ok,ale ubic metka czy bossa nierealne niesstety ;/ . Czy jest szansa poprawy ,aby nie bugowało na metinach i bossach ?

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Podczas expa jest ok,ale ubic metka czy bossa nierealne niesstety ;/ . Czy jest szansa poprawy ,aby nie bugowało na metinach i bossach ?

jest szansa, bijesz metina/bosa to bierzesz spota i nie zaznaczasz ppm meitna/bosa aby pokazało ich hp, wtedy dmg wchodzi w metina i bosa normalnie, gorzej jak masz niefarta i wybijesz spota zanim padnie metin/boss

ja na mapce 75 wypier.dalam tam metki setaou w 1 sec :D

Opublikowano

Działa,ale buguje metiny i bossy :/

Jest na to sposób, bijąc metina spamujesz prawym przyciskiem myszy na jakiegoś moba w pobliżu żeby Ci nie zlockowało metina, tylko tego moba. Wtedy DMG się nie buguje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...