Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolyExp v1 By Michios

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robi mu się przykro bo nie tylko on potrafi pozmieniać coś w plikach metina ;) Fajnie widać ból dupy u niego  :lenny:

Przykro mi? Jak wy k***a dalej nic nie umiecie i nie wiecie co robicie.

Kliknięcie na moba obok to wielki wyczyn? Znam tylko kilka osób co potrafia zmienić coś w plikach, a nie pierdolenie o zmianach w bince czy wgrywanie cheatów na dysk D.

Bólu dupy nie mam, bo tak jak mówiłem lajki dla was za udostępnienie, ale szkoda tych co jednak zachowali to dla siebie, bo niedługo żaden nie będzie miał - tak myśle.

Tak btw. wyjebane w to mam tak czy siak, ale to jest tylko fajna uwaga dla was, że nie warto udostępniać wszystkiego - tym bardziej na mpc. xp

Opublikowano

Kliknięcie na moba obok to wielki wyczyn? Znam tylko kilka osób co potrafia zmienić coś w plikach, a nie pierdolenie o zmianach w bince czy wgrywanie cheatów na dysk D.

Bólu dupy nie mam, bo tak jak mówiłem lajki dla was za udostępnienie, ale szkoda tych co jednak zachowali to dla siebie, bo niedługo żaden nie będzie miał - tak myśle.

Tak btw. wyjebane w to mam tak czy siak, ale to jest tylko fajna uwaga dla was, że nie warto udostępniać wszystkiego - tym bardziej na mpc. xp

Nie wiem czemu odwołałeś się do mojego postu z poradą jak bić bossy/metiny na tym, it's just fucking tip. Wyjebane w te robienie czitów itp.

A co do "wyjebane w to mam tak czy siak" to jak masz wyjebane to radzę wyjść z działu, iść po 17 do Surka i to zablokować. Bez obrazy ale jak miałbym wyjebane sam bym tak zrobił.

I tak zapewne jak to "zablokujesz" za jakiś czas na pewno ktoś coś udostępni. Nie wiem co ty masz z tym pomaganiem dla jakichś serwerów, płacą Ci :D? Mi by się nie chciało, ich sprawa.

Opublikowano

nie no po prostu byłem z ziomkami co mi mówili, ze to ogarnęli i ich słowa 'tylko zeby ktos nie wyjebal sie' xD

tylko szkoda mi sie ich zrobilo ale c**j

Opublikowano

hack działa i ma się dobrze

j**** metina

jebac 

@ to p

Nie gram już tutaj więc mam wyjebane w to 

ps:nie uważam sie za bóg wie jakiego informatyka i nic nie potrafie po prostu ogarnełem to trochę i udostępniłem dla tych co nie umieli tego zrobic 

dobrze mówisz na mpc nie warto nic udostępniać bo:

a) styrają Cie bo nie działa a tak na prawde nie umieją tego zrobić

B) twierdzą że są lepsi ponieważ umieją zrobić to lepiej chociaż gówno potrafią

c)zakładają nowe konto z 2 czy 3 postami po to tylko żeby pobrać cheat na dany serwer a jak nie działa to spamują i nabiją posty w temacie

sygna.png

Opublikowano

Każdy ma prawo wyrażać swoją opinie ,jeżeli mówię,że buguje to nie dlatego ,że chce Cie hejtować tylko dlatego ,że tak jest. To,że jesteś na forum to nie znaczy ,że możesz każdego obrażać trochę szacunku dla ludzi pozdrawiam :)

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Każdy ma prawo wyrażać swoją opinie ,jeżeli mówię,że buguje to nie dlatego ,że chce Cie hejtować tylko dlatego ,że tak jest. To,że jesteś na forum to nie znaczy ,że możesz każdego obrażać trochę szacunku dla ludzi pozdrawiam :)

Nie mówie tu akurat o Tb mówie ogólem, a buguje bo to jest tylko pod expa

sygna.png

Opublikowano

Ależ po co ta agresja

W sumie metin też mi się znudził zaglądam tutaj czasami ale nic ciekawego mnie ma. Dla mnie metin skończył się na Pandorce

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Nie działa Download ?

i nadal dziala to? czy po aktualizacji juz nie?

Download 2 dodany

PS: czytajcie gdzie sie link kończy z downloadu 1 a gdzie zaczyna sie klucz bo to sie chore zaczyna robic >.<

sygna.png

Opublikowano

Download 2 dodany

PS: czytajcie gdzie sie link kończy z downloadu 1 a gdzie zaczyna sie klucz bo to sie chore zaczyna robic >.<

Dzięki za cheata, działa bez zarzutów.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

sZKODA ZE NIM ZACZNIE ZADAWAĆ DMG W BOSSA TO MA JUZ 100% HP xD

Terios bije i nie zadaje DMG, lipne 100% :)

Ludzie k***a to mpc staje sie głupsze xD Umiecie przeczytać opis, komentarze i nazwe tematu ? ok nie musicie ...

POLY EXP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki za cheata, działa bez zarzutów.

Np ;p

sygna.png

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...