Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Modyfikacje map (wh)

xMisiaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż nie spotkałem tutaj żadnego cheata, a znalazłem gdzie indziej (modyfikację map) to zamieszcze tutaj mały tutorial, poradnik jak wgrać sobie taką modyfikację

1. Najlepiej jest utworzyć kopię folderu ze SKILL'em. W razie by coś poszło nie tak to się nic nie stanie.

2. Pobieramy zmodyfikowane mapy, wrzuciłem je na hosting

Download - http://speedy.sh/XMH3a/Update-3.zip

Skan - https://www.virustotal.com/pl/file/045983fc4bb613ed0e44cb1b49d322ef2bef8a7b384df2ac6d98e3c96e9e7d7c/analysis/1448133244/

3. Wchodzimy w X:\SKILL KOPIA\S.K.I.L.L\SFGame\CookedPCConsole i zamieniamy tamtejsze pliki na pliki z folderu. Nie są to wszystkie mapy. (nazwy zmodyfikowanych map są w folderze)

4. Po podmienieniu plików uruchamiamy grę plikiem DFUBG, który znajduje się w głownym katalogu z grą.  X:\SKILL KOPIA\S.K.I.L.L

Miłej gry :)

Za wszelkie szkody, bany nie odpowiadam (czitujecie na własną odpowiedzialność). Nie jest to mój 'pomysł', zaczęrpnąłem mapy głównie z yt. Pozdro

Opublikowano

Za to jest ban?­

Za modyfikowanie plików klienta we większości gier "nagrodą" jest blokada konta :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

do czego to wgl jest? moze ktos opisac ten cheat ?

Są to zmodyfikowane mapy, widać przez nie przeciwników :)

Jednak sam nie sprawdzałem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jestes mistrzem! :) staty 36-0 ale juz mi zbanowali testowe konto wiec nie polecam na tym biegać :D

Banują na 1 konto czy wszystkie?

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...