Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co rano cię budzi?

Kubu202

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problemy z wstawaniem i mnie budzą; telefon z ustawionymi dziesięcioma drzemkami, obok głośny budzik, a w ostateczności jeszcze rodzice dzwonią. ._.

BbzHBjW.png

Opublikowano

Zazwyczaj zwykłe tykanie telefonu, czasami rodzeństwo, bądź jak dzisiaj - koleżanka po bezsennej nocy o czwartej nad ranem. Do wyboru! 

~ ~

Opublikowano

Mam problemy z wstawaniem i mnie budzą; telefon z ustawionymi dziesięcioma drzemkami, obok głośny budzik, a w ostateczności jeszcze rodzice dzwonią. ._.

I robisz c*****o, bo potem może być problem.

Masz świadomość podczas snu, że zaraz będzie budzić kolejny budzik i jest problem. Ustaw jeden i daj sobie o zrozumienia, że on, ten jeden budzik ma cię wyrwać ze snu.

Mnie budzi budzik B)

Opublikowano

Budzik z HTC One M8 lub Samsunga Galaxy S6.

Czasem dostanę na dzień dobry poduszką.

Opublikowano

ja ten mnie to budzi gloownie ochota na emjott nie xD rano mam taka chec muwie wam opelic lufejre we ognisku ajak xD to dosc norm norm prawda. nawet budzika nie musze. tak ze jedni dwa czasem piwerko do tego i hejas xD

Opublikowano

Zazwyczaj rano budzi mnie moja współlokatorka bądź budzik. Czasami się zdarzy, że obudzę się sama :O 5 min przed budzikiem. 

Boy, don't hurt your brain

Thinking what you're gonna say

Cause everything's a game 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...