Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się całkiem spoko. System ulepszeń jest zaje**sty :) nie zmieniajcie :D bo wygląda to super jeszcze coś nowego system spodni i rękawic bodajże ciekawy pomysł by urozmaicić grę. Co do systemu ulepszeń exp mam na myśli biżuteria, zbroje no i miecz przerabiany z truty będzie to dodawane czy będzie tak jak jest ?

ddz8gi.png

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się całkiem spoko. System ulepszeń jest zaje**sty :) nie zmieniajcie :D bo wygląda to super jeszcze coś nowego system spodni i rękawic bodajże ciekawy pomysł by urozmaicić grę. Co do systemu ulepszeń exp mam na myśli biżuteria, zbroje no i miecz przerabiany z truty będzie to dodawane czy będzie tak jak jest ?

stwierdziliśmy,że nie ma sensu robić ekwipunku do zdobywania doświadczenia ponieważ bony do expa bedą z misji.

Opublikowano

nf0jyg.jpg

w sumie to trochę mnie to rozbawiło  xD

Ale przechodząc do konkretów mam kilka pytań, ponieważ serwer wydaje się ciekawy..

1.d8c7iz.jpg

Czyli mam przez to zrozumieć, że z metina 5lvl również mam szansę na jego drop tak?

2. U tego Uriela co ciekawego dostaniemy za SP?

3. Skoro będzie potrzebny podręcznik kowala do ulepszania pasów to czy będzie on dostępny w sklepie?

4. Loterię widziałam już na kilku serwerach.. i pytanie o nagrody - są stałe? czy będą zmieniane co jakiś czas?

5. Sądząc po prezentacji bronie na 30lvl będzie trzeba dropić tylko z bestów? Ale, że to tak na serio? :O

6. Ostatnie pytanie - easy/medium ale z naciskiem na EASY czy MEDIUM? ;)

Opublikowano

nf0jyg.jpg

w sumie to trochę mnie to rozbawiło  xD

Ale przechodząc do konkretów mam kilka pytań, ponieważ serwer wydaje się ciekawy..

1.d8c7iz.jpg

Czyli mam przez to zrozumieć, że z metina 5lvl również mam szansę na jego drop tak? Tak

2. U tego Uriela co ciekawego dostaniemy za SP? do odkrycia w grze :)

3. Skoro będzie potrzebny podręcznik kowala do ulepszania pasów to czy będzie on dostępny w sklepie? System ulepszania pasów może się lekko zmienić,to nie jest oficial

4. Loterię widziałam już na kilku serwerach.. i pytanie o nagrody - są stałe? czy będą zmieniane co jakiś czas? Zmienne

5. Sądząc po prezentacji bronie na 30lvl będzie trzeba dropić tylko z bestów? Ale, że to tak na serio? :OLegendarne bronie na 30lvl będą z bestów natomiast zwykłe u NPC

6. Ostatnie pytanie - easy/medium ale z naciskiem na EASY czy MEDIUM? ;)Easy/medium :)

Opublikowano

Nie polecam, administracja reklamuje się na forach innych serwerów. (chyba, że to jakiś gracz w co wątpię, przecież to dopiero zapowiedź...)

Opublikowano

Nie polecam, administracja reklamuje się na forach innych serwerów. (chyba, że to jakiś gracz w co wątpię, przecież to dopiero zapowiedź...)

z pewnością wbijamy i to robimy :)

Opublikowano

No zapowiada się jakoś :P

Zobaczymy czy się wywalicie jak większość nowych serwerów :D

Fajny pomysł z nowymi itemami #rekawiceispodnie

Opublikowano

Zaciekawił mnie system rękawic oraz spodni. Mogę prosić o informację czy posiadają jakieś wbudowane bonusy? Są bardziej pod pvp/pvm? Mógłbym prosić o screena postaci z założonymi rękawicami oraz spodniami? czy nie zmieniają wyglądu postaci?

Opublikowano

Zaciekawił mnie system rękawic oraz spodni. Mogę prosić o informację czy posiadają jakieś wbudowane bonusy? Są bardziej pod pvp/pvm? Mógłbym prosić o screena postaci z założonymi rękawicami oraz spodniami? czy nie zmieniają wyglądu postaci?

niestety na dzien dzisiejszy nie zmieniaja wygladu..

Opublikowano

Miały byc dzisiaj beta testy do startu 2 dni a tutaj ciemno sucho i w dodatku pizdzi pustkami ;pppp wezme z checia udzial w beta testach prosze o wiecej info ;)

Opublikowano

Miały byc dzisiaj beta testy do startu 2 dni a tutaj ciemno sucho i w dodatku pizdzi pustkami ;pppp wezme z checia udzial w beta testach prosze o wiecej info ;)

Beta będzie otwarta  :)

Beta prawdopodobnie zacznie się jutro, cierpliwości. Jak będą gotowi, na pewno dadzą znać, nie zawsze wychodzi, tak, jak się wcześniej planuje ;)

yLrWtP3.png

Opublikowano

Drodzy Gracze,niestety ale w jakimś stopniu projekt nas przerósł,nie wyrobiliśmy się z pewnymi rzeczami i nie chcemy wypuszczać zbugowanego serwera. Wolimy poświęcić więcej czasu na jego dopracowanie, tak aby każdy gracz mógł czerpać radość z grania na nim.  Bardzo przepraszamy wszystkich zainteresowanych tematem, ale jesteśmy zmuszenie opóźnić start serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...