Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm.jpg   - Najpierw piszecie że nie ma 6/7 bonu

hmciekawe.jpg - Potem dodajecie 6/7 do dropu

To ja mam pytanie na jaki uj dropi coś czego nie ma ??? 

Początkowo z samej prezentacji serwer wydał mi się ciekawy jednak kiedy dowiedziałem się kto go tworzy i kto jest w administracji to jednak nie zawitam po doświadczeniach z poprzedniego waszego serwera kto grał ten wie jak wyglądała sytuacja.

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny syf z pierdyliardem nowych rzeczy które psują rozgrywkę i klimat tej gry. Rękawice, spodnie, pasy, amulety, oka... Ehhh

The past has gone

Opublikowano

O ile wiem tyle nowości wiąże się z bugami co wy na to? Ogólnie serwer na prawdę fajny.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Proszę o usunięcie wszystkich moich elementów grafiki oraz elementów clienta które posiadacie z mojego projektu Eternity.

Myśleliście, że nikt się nie zorientuje, że ukradliście?

To samo zostały ukradzione pewne elementy z clienta invorii mowa tu o jednym secie zbroi.

Złodziejstwa tolerować nie będziemy. Albo usuwasz rzeczy z prezentacji / klienta, albo musisz dogadać się z tymi panami. Daje Ci na to 24 godziny.

Opublikowano

1/3 rzeczy z diablo 3 ;D:D

To jest metin czy diablo bo nwm czy grac tutaj czy u Blizzarda..

Opublikowano

Proszę o usunięcie wszystkich moich elementów grafiki oraz elementów clienta które posiadacie z mojego projektu Eternity.

Myśleliście, że nikt się nie zorientuje, że ukradliście?

Kupiłem od Ciebie te pliki, chyba jeszcze nie usunąłeś naszej rozmowy na ten temat, zerknij sobie  ;) 

Jak usunąłeś to sprawdź historie rachunku z listopada 2014

Opublikowano

W końcu się doczekaliśmy i nigdy nikt mi nie wmówi, że ktoś, coś mógł ukraść do tego projektu :)

Polecam z jednego względu, wiem, że Administracja gry będzie zajmowała się serwerem i o niego dbała, jak robią to do dej pory na swoim obecnym serwerze, który ma już ponad 2 lata i dalej trzyma się nieźle ;)

Prezentacja bardzo ciekawa, ja nie mogę się doczekać, w końcu coś na dłuższy czas :)

Powodzenia!

yLrWtP3.png

Opublikowano

Prezentacja nawet nawet, lecz gdzie nie gdzie strasznie zagmatwane, że nie ogarniam co czytam. 8/10

Kto jest team?

Wygląda ciekawie szczególnie pomysł z rękawicami i spodniami mam nadzieję, że dają one wizualny efekt?

Nie wiem czy zawitam zbyt duża konkurencja :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Złodziejstwa tolerować nie będziemy. Albo usuwasz rzeczy z prezentacji / klienta, albo musisz dogadać się z tymi panami. Daje Ci na to 24 godziny.

Niestety ale nie widzę tutaj żadnego złodziejstwa,więc nie bardzo rozumiem o co chodzi ??

Projekt Eternity został przez nas wykupiony więc raczej mamy pełne prawo do działania na tym kliencie.

Opublikowano

Nie zagram ze względu na królestwo "mroku" Autor i twórca tego projektu jest idiotą. Albo postradał rozumy.

dwa na dziesięć, bo nawet ciekawe pomysły, ale szczytem idiotyzmu jest robienie królestwa "mroku" i mieszając w to Boga! 

Szczyt bezczelności. 

Ty już chyba nie masz się do czego przyczepić :D

Serwer zapowiada się naprawdę bardzo fajnie.

Czekam z niecierpliwością.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

hmmm.jpg   - Najpierw piszecie że nie ma 6/7 bonu

hmciekawe.jpg - Potem dodajecie 6/7 do dropu

To ja mam pytanie na jaki uj dropi coś czego nie ma ??? 

Początkowo z samej prezentacji serwer wydał mi się ciekawy jednak kiedy dowiedziałem się kto go tworzy i kto jest w administracji to jednak nie zawitam po doświadczeniach z poprzedniego waszego serwera kto grał ten wie jak wyglądała sytuacja.

Fakt, zapomniałem podmienić plik z komnatą smoka, już poprawione  ;)

Opublikowano

nie rozumiem ludzi

zapowiedz z serverem gdzie jest cos nowego ... odp - nie gram za duzo nowosci

zapowiedz z serverem gdzie wszystko jest podstawowe ... odp - nie gram za malo nowosci

56096062140461666809.png

Opublikowano

Ohohoh Michał TY mój ulubieńcu nie wiedziałem, że aż tak Ci wyszedł serwer. Jestem po zachwytem i zagram na 100% i lece w topke :)

sds.jpg

Opublikowano

Dla mnie to za dużo przeróbek z interfacem gry, osobiście nie zagram.

Opublikowano

­No całkiem ładnie. Zaciekawiły mnie te spodnie i rękawice. Oby tylko balans przez to nie leżał

qJLFHAr.png

A co jeżeli ktoś pracuje w tych godzinach? :D

c:

Opublikowano

­No całkiem ładnie. Zaciekawiły mnie te spodnie i rękawice. Oby tylko balans przez to nie leżał

qJLFHAr.png

A co jeżeli ktoś pracuje w tych godzinach? :D

No to masz problemik ^^

Opublikowano

Kupiłem od Ciebie te pliki, chyba jeszcze nie usunąłeś naszej rozmowy na ten temat, zerknij sobie  ;) 

Jak usunąłeś to sprawdź historie rachunku z listopada 2014

A to easy, jeśli jesteś w team to sprawa wyjaśniona. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeżeli o tym na 165 - bo nie ma innych, które mogłyby być "z invorii" to przecież on jest dostępny.Jeżeli sie nie mylę to jest set bombworka z alistrii.

aw. Czemu SP? Santeria Points czy System Punktów bo nie wiem jak to interpretować?

Nie. Robil mi go TreeN rok temu na invorii s2. BombWorka sa zupelnie inne.

a tu ss zeby nie bylo:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...