Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagrałbym, ale odstrasza mnie multum bossów + ten pasek na skile, pokazywanie pż i pe i rozwalone na 2 strony skróty do eq, logania,znajomych i statystyk.  Jednak serwer na tyle fajny  że z dobrą reklamą troche postoi, jeśli go nie olejecie ;D

PS: @Heliors

Co u Boga? ._.

Opublikowano

Mojego Boga. 

Nie będziecie tego robić.

Serwer upadnie, bo będziecie pokazywać że nie upadnie jednak,

kiedy upadnie, wspomnisz moje słowa.

Powodzenia z serwerem ale..

To może zmień ikonkę Światłości na ładniejszą, a nie tylko co złe i straszne jest piękne dla was. Mózg.. Mózg..

Zmień poświatę z czerwonej na niebieską. Wtedy będzie Światłości 

Światłością jest mój Bóg

Nie lekceważ tego, zbyt mocno szanuję Mojego Boga. 

Jak mój Bóg szanuje mnie.

Pozdrawiam Serdecznie, wiesz co myślę.

To się k***a leczy. Czekam na start. 

Opublikowano

Jakiś link do strony lub forum ? 

Jest to dopiero zarys projektu i prezentacji, wszystko jest w trakcie przygotowań, na pewno Administracja będzie Was na bieżąco informować :)

Czekajcie cierpliwie, bo warto.

yLrWtP3.png

Opublikowano

Zlepka kilku serwerów, na dodatek nie rozumiem na ch*j dodawać jakieś spodnie i rękawice, które psują tylko klimat gry . Wszystko na siłę upchane . NIC NOWEGO. Po za tym prezentację ciężko przeglądać po połowie dostawałem oczopląsu . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Zlepka kilku serwerów, na dodatek nie rozumiem na ch*j dodawać jakieś spodnie i rękawice, które psują tylko klimat gry . Wszystko na siłę upchane . NIC NOWEGO. Po za tym prezentację ciężko przeglądać po połowie dostawałem oczopląsu . 

Przeczytaj jeszcze raz, skoro nie widzisz tu żadnych nowości. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

każdy serwer jest zlepiony na dzień dzisiejszy :)

Opublikowano

Chłopie, klimat metina się skończył w 2012 roku więc co ty gadasz o jego psuciu. Innowacje w tych czasach szczególnie na prywatnych serwerach są pożądane i potrzebne jak najbardziej, ile razy można w kółko powtarzać to samo.  :)

Opublikowano

W pierwszych ss napisaliscie ze wartosci bonusow sa maksymalne a z innego wynika ze sa dwie wartosci. Zdecydujcie sie

Opublikowano

W pierwszych ss napisaliscie ze wartosci bonusow sa maksymalne a z innego wynika ze sa dwie wartosci. Zdecydujcie sie

Wartości "niby" maja zostać wymaksowane, więc bez obaw ;)

Opublikowano

Ładne sety broni podobają mi się oprócz tych smoka są na każdym serwerze.

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...