Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sherian.eu

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

# AKTUALIZACJA 1

TEAMSPEAK : openspeak.pl

8465914479524191221478.png

4652114479524191221478.png6720714479524191221478.png

Zbroje które wspomogą nas w walce z potworami - nie posiadają poziomów ulepszania.

Aby je wytworzyć potrzebujemy (x5) Szkatułek Wodza Orków oraz (x5) Szkatułka Zjawy Tygrysa

Bony które posiadają owe zbroje;

+2000 PŻ

150 Obrony

5% Blok Ciosu

4605714479527981221478.png

2523214479527981221478.png

1545114479527981221478.png

Bronie na poziom 75 możemy zdobyć na dwa sposoby.

Możliwość pierwsza;

Standardowe dropienie z Szkatułek Umarłego Rozpruwacza. (zwiększony drop)

Możliwość druga;

Wymiana 25 Szkatułek Umarłego Rozpruwacza na WYBRANĄ przez nas Broń +0.

7175814479530251221478.png

9111514479530251221478.png

7839714479527981221478.png

Bronie posiadające bonus na potwory oraz zwiększoną wartość ataku względem broni 75.

4213914479533871221478.png

9444314479533871221478.png

Na start otrzymujemy Podstawowego Konia.

Awansować konia możemy na dwa sposoby.

Podstawowy - Medale

oraz szybszy - Certyfikaty.

1250514039548521172753.pngAwansuje konia na poziom 21.

50039.pngAwansuje konia na poziom 11.

50050.png

Awansuje poziom konia o +1.

Możliwość czytania co 2 godziny.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i z tym koniem macie u mnie minus... nie cierpie jak w IS (a z pewnościa jest w IS) ten śmieszny przedmiot do wbijania konia na 11 i 21 poziom konia. Powinno być normalnie medalami dla każdego żeby równo było w miare chociaż w tej kwestii. Ktoś chce to sobie wierzchowca kupi, a koń powinien być dla każdego tak samo. 

Opublikowano

No i z tym koniem macie u mnie minus... nie cierpie jak w IS (a z pewnościa jest w IS) ten śmieszny przedmiot do wbijania konia na 11 i 21 poziom konia. Powinno być normalnie medalami dla każdego żeby równo było w miare chociaż w tej kwestii. Ktoś chce to sobie wierzchowca kupi, a koń powinien być dla każdego tak samo. 

To cię zaskoczę bo certfikat będzie dropił z dungeonów ;-)

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Na który poziom te dungeony? 90? 100? 

Z każdego dungeonu będzie możliwośc dropnięcia - nawet z dungeonu z orkami ;)

giphy.gif

Opublikowano

Po co ten lament? Serwer musi na czyms zarabiac, a boja pewnie w dzien zrobisz.

Dajcie dzis otwarta bete. 1 dzien to za malo na znalezienie bugow i poprawki...

Opublikowano

Po co ten lament? Serwer musi na czyms zarabiac, a boja pewnie w dzien zrobisz.

Dajcie dzis otwarta bete. 1 dzien to za malo na znalezienie bugow i poprawki...

Close beta trwa od tygodnia.

giphy.gif

Opublikowano

Kolejny projekt Crime'a... Nie wróżę mu niczego. DO tego osoba "stawiająca" tą prezentację... 

Osobiście serwer nie poraża niczym. Nic specjalnego, niezwykłego... Kolejny Castios... 

Nie polecam zwzgl na Crime,  Nukey ( bo coś węszę jego obecność również ) oraz autora tego tematu - po obserwacji jego zachowań i akcji na innych serwerach od początku istnienia... ;p 

Zapewne "w tle" prezentacji i serwera będą rozgrywały się różnie dziwne akcje, które bardzo możliwe iż wytoczą się z czasem na światło dzienne. 

Serwer zapewne będzie miał szybki start, szybki koniec. 

Nie zagram, nie polecam, żegnam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Close beta trwa od tygodnia.

Wiem wiem. Tylko ze zawsze tak jest ze "mamy swoich testerow sprawdzonych" a pozniej pelno bugow. 10 osob nie znajdzie tego co powiedzmy setka. :)

Opublikowano

Kolejny projekt Crime'a... Nie wróżę mu niczego. DO tego osoba "stawiająca" tą prezentację... 

Osobiście serwer nie poraża niczym. Nic specjalnego, niezwykłego... Kolejny Castios... 

Nie polecam zwzgl na Crime,  Nukey ( bo coś węszę jego obecność również ) oraz autora tego tematu - po obserwacji jego zachowań i akcji na innych serwerach od początku istnienia... ;p 

Zapewne "w tle" prezentacji i serwera będą rozgrywały się różnie dziwne akcje, które bardzo możliwe iż wytoczą się z czasem na światło dzienne. 

Serwer zapewne będzie miał szybki start, szybki koniec. 

Nie zagram, nie polecam, żegnam. 

W teamie jestem ja i Crime.

Po moich akcjach? Człowieku bylem administratoroem na Mortyriuszu i siedziałem codziennie po kilka godzin , orgazniwałem eventy , robiłem to co do mnie należało i angazowalem sie w to na 100% tylko wtedy cycu poleciał w c***a i sie serwer wysypal

#wrózbita_maciej

powodzenia

dla potwierdzenia wystarczy wejsc w prezentacje mortyriusza zeby wyczytać to i owo :)

giphy.gif

Opublikowano

Wiem wiem. Tylko ze zawsze tak jest ze "mamy swoich testerow sprawdzonych" a pozniej pelno bugow. 10 osob nie znajdzie tego co powiedzmy setka. :)

I tak jutro udostępnię pełnego klienta.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Skoro start w sobotę dobrze byłoby odpalić serwer np. o 11-12 gdy większość już się wyśpi, ogarnie internet i nie będzie miała co robić :D

O której jutro klient będzie gotowy i możliwy do pobrania? 

Planowane jakieś raty czy ox na start? :D

Ranking nolife na stronie serwera jest z bety? Jeśli tak to ~13h w grze łącznie wszystkich testerów to... troszkę mało 

Opublikowano

­

Skoro start w sobotę dobrze byłoby odpalić serwer np. o 11-12 gdy większość już się wyśpi, ogarnie internet i nie będzie miała co robić :D

O której jutro klient będzie gotowy i możliwy do pobrania? 

Planowane jakieś raty czy ox na start? :D

Ranking nolife na stronie serwera jest z bety? Jeśli tak to ~13h w grze łącznie wszystkich testerów to... troszkę mało 

Team chce jak najwięcej graczy na starcie.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Sklepy nirmalne czy offline?

Normalne , może po starcie zajmiemy się sklepami offline chociaż z drugiej strony nie cche tego za bardzo bo :

a) sztuczny tłum

B) zawsze wychodza jakies problemy

c) gracze ze słabszymi kompami maja problem w M1

giphy.gif

Opublikowano

Normalne , może po starcie zajmiemy się sklepami offline chociaż z drugiej strony nie cche tego za bardzo bo :

a) sztuczny tłum

no i to mi sie podoba. Najgorsze ze m1 zalagowane jest. Jeszcze gorsze jak mapa handlowa...

Opublikowano

no i to mi sie podoba. Najgorsze ze m1 zalagowane jest. Jeszcze gorsze jak mapa handlowa...

Z mapa handlowa jest ten problem że ludzie nie chca na niej wystawiać sklepów i mimo tego że ejst i tak wszyscy stawiaja się w M1 więc to jest bez =sensu

giphy.gif

Opublikowano

Będzie mapka pod tab? ;)

Pokażcie ekrany ładowania jeżeli macie czas :>

Opublikowano

a) sztuczny tłum

Bardzo dobrze.

Z tymi shopami offlaine więcej kłopotu niż one warte.

Wole już dodać jakąś tablicę z łatwą  obsługą i przyjemnym interfejsem.

Ta zbroja Kobry, na który poziom?

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...