Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sherian.eu

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@WeeZy`

Rozumiem, że medale dropią tradycyjnie z lochów małp i co ile można je czytać? Bo nie odpowiedziałeś na moje pytanie.  :yay:

g0Tef.jpg

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Weezy jak Ty jesteś w teamie to z miejsca osnacza serwer pod kase którą to tak uwielbiasz i nie raz to udowadniales w swoich filmach. Nie polecam bo Weezy. Nie pozdrawiam Elo 

Hejt mode on. 

Tak ale popatrz na to jak on dropi ulepy godzinami, wydaje na to hajs do isu, a to że ma słabe nerwy to nie jego wina!

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Weezy jako administrator wczesniej wspolpracowal z cycem wiem ze byly lekki przekrety ale kiedys ogladalem jego filmiki to niestety oprocz kurwienia nic ciekawego nie pokazuje na youtubie

Jeszcze jest z lodzi pewnie za rtsem zydzewska kur*a z lodzi !! 

Cichutko tam ;) 

Chłopaki mają jedną i ostatnią szanse, jeżeli dowiem się o krzywych akacjach na serwerze to nie będą mieli czego tu szukać, wątpie by ryzykowali. Poza tym widać, że się ogarneli. 

Serwer osobiście polecam, sporo pracy w niego włożone jak widać, prezentacja elegancka ;) Powodzenia 

Opublikowano

­Info od Weezego - Prezentacja jutro do wieczora zostanie uzupełniona w dungeony , fryzury , kostiumy i kilka innych rzeczy

Opublikowano

- Powiększono resp. Bossów

- Zmniejszono resp. Bossów

Go home @1373230489-U611928.pngWeeZy` you're drunk xD

Fajnie się w sumie prezentuje, na pewno zawitam. Nareszcie jakaś prezentacja na poziomie, a nie robiona w paincie w 5 minut. Co ile czytanie medali?

Opublikowano

Nie lubię Weeziego ale prezentacja fajna.

Kolejny medium ale nie narzekam.. Jedyny typ serwera godny uwagi.

Myślę że jeśli nic nie wyjdzie w praniu to serwer może odnieść sukces.

Jeśli po miesiącu serwer będzie się rozwijał a gracze nie odejdą to wpadnę.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Go home @1373230489-U611928.pngWeeZy` you're drunk xD

Fajnie się w sumie prezentuje, na pewno zawitam. Nareszcie jakaś prezentacja na poziomie, a nie robiona w paincie w 5 minut. Co ile czytanie medali?

Chodzi o to że resp ( ilość metinów została zwiększona ) a czas respu zmniejszony :)

@WeeZy`

Rozumiem, że medale dropią tradycyjnie z lochów małp i co ile można je czytać? Bo nie odpowiedziałeś na moje pytanie.  :yay:

Co 2h jak wejdzie - jak spali odrazu ;-)

Elitarny medal natomiast 100% - leci w red lesie ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Klienta na openbete udostępnimy prawdopodobnie w piątek rano i będzie on również officjalnym klientem.

Aktualnie trwa close beta i testujemy wszystkie rzeczy aby nie było problemow a nastepnie odpalimy dla wszystkich bo wiadomo - lepsze 50 osob na open becie niz 8 na close

Zawsze ktos wynajdzie jakies bugi :D

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­

Będzie po close becie :).

To na cholere jest napisane na stronie ze beta otwarta od dzisiaj, a tylko ty jestes testerem?

Zaloże się, że przesiedzisz cały czas w M1 bonując i ulepszając itemki.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

To na cholere jest napisane na stronie ze beta otwarta od dzisiaj, a tylko ty jestes testerem?

Bo wyszło kilka bugow więcej niż zakładaliśmy i dlatego.

Close beta nie jest dla ludzi którzy stoja w M1 i się bija tylko testuja pod naszym nadzorem

giphy.gif

Opublikowano

Klienta na openbete udostępnimy prawdopodobnie w piątek rano i będzie on również officjalnym klientem.

Aktualnie trwa close beta i testujemy wszystkie rzeczy aby nie było problemow a nastepnie odpalimy dla wszystkich bo wiadomo - lepsze 50 osob na open becie niz 8 na close

Zawsze ktos wynajdzie jakies bugi :D

to czemu nie odpalicie otwartej bet dzis jak piszesz ze lepsza openbeta :P Zreszta jak chcecie ale duzo osob = wyeliminowanie 99% bugow:)

Opublikowano

No no chłopcy, niby nic, ale może coś fajnego wyjdzie :P

Zobaczymy jak tym razem wyjdzie Szymkowi serwer, nie spier*ol tej akcji, jak na castiosie czy innych serwerach :D

Trzymam kciuki chociaż weezy to dywan xD

Opublikowano

Nie polecam, bo imaguś i weezy.

Tego gówna nie powinno być tutaj.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

­

C*****y serwer, nie polecam. Administracja lewacka. 

#antymix Skad stalki? Bo nie doczytalem hehe.

Stalki i eq na 65 będzie dropiło w Red Lesie.

A byś się dziwił...

Opublikowano

­

Stalki i eq na 65 będzie dropiło w Red Lesie.

A byś się dziwił...

Zdziwie sie jak wejde na serwer i będą bugi to dojade ciebie.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

­

Zdziwie sie jak wejde na serwer i będą bugi to dojade ciebie.

Tak obwiń mnie bo ja solo testuje serwer...

Opublikowano

Również nie polecam. Serwer nie powinien miec prawa na publikacje.. Wszystko z innych plików. W dodatku ten team... Nawet sprzedaż ryb zajebaliscie z Ethandii. System logowan z lastivi.. No proszę was.. Odradzam grania bo szkoda czas tracić na coś co teoretycznie już było. #antywarn skąd truta bo nie doczytałem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...