Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sherian.eu

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@.imaguś.

Weezy pisał, że dropią zbroje + 7 na niższy level, więc jak w końcu jest? :v

Jak jest ebonami, potrzebne są rybie ości na ulepszenie, bo jak tak, to beka troche :v

g0Tef.jpg

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@.imaguś.

No ja bym wam proponował dodać drop takich ulepszaczy jak rybie ości/małże do metinów, wątpię żeby komuś się chciało stać parę godzin przy łowieniu, żeby ulepszacze zdobyć. Druga opcja może być taka, że będziecie mieli pełno botów na serwerze. Drop takich ulepszaczy jak ogony skorpiona, ezoteryczne przewodniki został zwiększony wgl? Kiedy otwieracie bete, bo chętnie bym wbił i sam zobaczył co i jak? Później bym wam jakieś sugestie zarzucił.  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

@.imaguś.

No ja bym wam proponował dodać drop takich ulepszaczy jak rybie ości/małże do metinów, wątpię żeby komuś się chciało stać parę godzin przy łowieniu, żeby ulepszacze zdobyć. Druga opcja może być taka, że będziecie mieli pełno botów na serwerze. Drop takich ulepszaczy jak ogony skorpiona, ezoteryczne przewodniki został zwiększony wgl? Kiedy otwieracie bete, bo chętnie bym wbił i sam zobaczył co i jak? Później bym wam jakieś sugestie zarzucił.  :yay:

Małże z metinów? 

Ości to jeszcze, ale małże trzeba na cały ekwipunek dla np. takiego dropka do m2. Zbrojka, hełm, kolce, chyba też buciki... Niech to nie będzie tak monotonne, że wszystko oprze się na metkach... chcesz zdobyć małż a nie chce ci się łowić to dasz jakiemuś rybaczkowi aure czy ostrze za małż i spalisz sb te zbrojke :D

Było wspominane jeszcze o szkatach z ulepami z metinów? Przecież to nie trzeba byłoby robić nic innego niż tłuc metki, a no i jeszcze SM za to dostaniesz :D   Małże niech zostaną w wodzie, ew. dropią z silniejszych bossów.

Opublikowano

No ja zarzuciłem tylko taką propozycję, w sumie na każdym prawie serwerze małże dropią z metinów. Łowienie w tej grze jest wkurwiające i monotonne, więc imaguś rozkmiń coś, że lipy nie było. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Metiny z lasu czy coś jeszcze niżej?

Będzie wymiar władców? 

Jeśli tak można by dodać nagrody, jeśli byłby podzielony na 3 części levelowe to np. za przejście:

poz.1 losowo: małż, losowe ku, skrzynka wodza orków/zjawy, 3x medal konny

poz.2 losowo:1/2 małże, 3 ku, skrzynka, kamień duchowy,9og./ognistego króla, legendarny(?) medal konny-ten bez limitu czasu.

poz.3 losowo:2/3 małże, kamień duchowy, diament duchowy, certyfikat na bojowca

I robienie wymiaru raz na 3h lub np. 3x na 24h.

i wmieszać w to słabsze lub bezwartościowe itemki,ulepy :D

@.imaguś.

na jaki lvl zbr. kobry? nie doczytałem albo nigdzie nie pisze;d (a jak pisze to ktoś walnie mi cytat gdzie było napisane i wypomni bym przeczytał całość ._.)

Opublikowano

Raz płaczecie:

" Dodajecie gówna "

" Na co tyle tego syfu "

Za drugim razem płaczecie że nic nie jest dodane. fck logic

parę rzeczy? Człowieku idz na pierwszą stronę przeczytaj i wróć za 24 godziny ponieważ przez cały dzień te informacje do twojego mózgu powinny trafić.

Powodzenia!

bo dodają zbedne "nowości" ale tutaj nic ciekawego :x

Opublikowano

bo dodają zbedne "nowości" ale tutaj nic ciekawego :x

Wymyśl "nowość" która nie odstraszy połowy graczy. Kiedyś taką nowością były 6/7 bony, teraz na wstępie każdy sprawdza czy przypadkiem ich nie ma na serwerze. Lepiej dać mniej nowości a stabilniejszych. Na pewno będą aktualizację które wprowadzą nowe rzeczy na serwer.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na weezyiego . Kolejny serwer który jest niby serwerem Medium a tak naprawdę to HARD, do których mam obrzydzenie . Zalewają polski rynek metina i tylko ciągną hajs z ludzi, którzy lecą na topkę, która nic nie daje . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

@.imaguś.

Proponowalbym cos nizej, bo jak wiesz malze sa potrzebne na zalezny helm, ebo, zbroje od 26 do 42, wiec watpie, zeby ktos z niskim levelem podolal na metkach z lasu. Od metkow cienia zalecam wprowadzic drop malzy

g0Tef.jpg

Opublikowano

@Ventos

Pamiętaj że z małzy lecą perełki które będą głównym ulepem na stalki i wyżej. Wyobraź sb że chcesz ulepszyć ebo idziesz na orki na metki a tam dropki 90lvli które mają metka na 15sek a cb na 3 hity. Gdyby małże zastąpić jakimś innym ulepkiem to można takie coś dodać do dropu. Najlepiej jakiś niebieski małż którego się nie otwiera i jest on potrzebny do wszystkich itemków które w oryginale ulepsza się z pomocą zwykłych małży.

Opublikowano

1gZielska wrzucił zapowiedź

https://www.youtube.com/watch?v=1rnMWGmNrT8

Kirek wrzucił zapowiedź

https://www.youtube.com/watch?v=5ubTQypd7Pw

@Ventos

Pamiętaj że z małzy lecą perełki które będą głównym ulepem na stalki i wyżej. Wyobraź sb że chcesz ulepszyć ebo idziesz na orki na metki a tam dropki 90lvli które mają metka na 15sek a cb na 3 hity. Gdyby małże zastąpić jakimś innym ulepkiem to można takie coś dodać do dropu. Najlepiej jakiś niebieski małż którego się nie otwiera i jest on potrzebny do wszystkich itemków które w oryginale ulepsza się z pomocą zwykłych małży.

@Ventos

przedykutuje sprawe z imagusem i damy Wam znać co robimy z tymi malzami

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Zajrzę na pewno - widzimy się na starcie, polecam. :)

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Z tymi ulepkami to ciężka sprawa widze. Nie lepiej by było wam dać jakieś np 10 stałych ulepszaczy na EQ 1-50 i pozniej 10/20 innych na EQ 50-70 itd? 

Opublikowano

Z tymi ulepkami to ciężka sprawa widze. Nie lepiej by było wam dać jakieś np 10 stałych ulepszaczy na EQ 1-50 i pozniej 10/20 innych na EQ 50-70 itd? 

Przecież na forum dałeś topic że będziesz top1 więc co to za problem dla człowieka TOP1?

Musisz polegać na swoich umiejętnościach top1 rywalizacji i skutecznosci w działaniach  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

x

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Wymyśl "nowość" która nie odstraszy połowy graczy. Kiedyś taką nowością były 6/7 bony, teraz na wstępie każdy sprawdza czy przypadkiem ich nie ma na serwerze. Lepiej dać mniej nowości a stabilniejszych. Na pewno będą aktualizację które wprowadzą nowe rzeczy na serwer.

Nie chodzi mi o nowości jakieś z dupy co są na innych serwerach tylko takie podstawowe, np drop skrzynek jakiś, więcej kanałów, wikipedia dropu, zmiana map np zamiast doliny orkow, pustyni i innych jakaś inna bo to już idzie rzygać tymi mapami, teleportacja pod TAB, jak się blokuje exp to zeby on leciał do butelki czy coś i na większym lvl można tego użyć. o takie nowości mi chodzi :P

Opublikowano

No coś musicie rozkminic sensownego Weezy z tymi ulepszaczami, bo robienie dropkow, lowienie ryb itd. to sie mija z serwerem medium. Kiedy ta open beta?

g0Tef.jpg

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...