Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyperia [DE]

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale że co to trzeba zrobić na tej stronie? ściąga się coś z niej, jakiś program?  I to już nie trzeba mieć zmiennego IP do takich rzeczy? :O

Oczywiscie, ze trzeba miec zmienne IP ale ten program na to pozwala. Nie pamietasz jak sie bugowalo na Shiro2? Cos podobnego, za kazdym razem zmiana IP i logowanie na strone. To jest addon do mozilli, sprawdz :)

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja na shiro2 bugowałem, ale to ja tylko router wyłączałem i włączałem i mi zmieniało IP, a tutaj to nie działa jakoś :P  Ale sprawdzę to co dałeś ^^

Specjalista
Opublikowano

Serwer fajny bardziej mi się podoba niż to co mamy obecnie na polskiej scenie :) Są jakieś gildie polskie ?

giphy.gif

Opublikowano

serwer to kopia FyLongju :D pamiętam jak można na Fy było majątek zbić na red perłach :D 
Wystarczyło dobrze wybonowane eq, i syrek lub ostrze boga smoków i każdy praktycznie leżał :v 

nie myślałem że serwer kiedykolwiek jeszcze powstanie, pewnie że zagram!
Jakieś polskie nicki? Gildie? Fajnie byłoby aby ktoś jakieś dobre słowo szepnął co na początku :D

Opublikowano

Wie ktoś może skąd zdobyć te kolorowe zbroje? (Widziałem żółtą na 48 lvl, żółtą i niebieską na 1lvl, białe stalki). Jakiś lepszy zarobek niż farma na 55/35?

Opublikowano

Od jutra ( 23.11.2015 ) do niedzieli ( 29.11.2015 ) będą włączone raty 250% expa ^^

a ja myślałem, że dzisiaj tylko i leciałem szybko z nową postacią :D

serwer fajny, spoko atmosfera i administracja, dzisiaj były OX (w jednej rundzie prawie wygrałem ;D)

Jeżeli chce ktoś dołączyć to zapraszam -> MissOlympia (jinno), gildia PolishPower

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Dzisiaj ( ogólnie weekend ) są raty 200%, w tygodniu normalnie 150% a od jutra przez prawie tydzień 250% ^^ 

Opublikowano

odświeżyłby ktoś obrazki ? :D bo jestem ciekawa i chyba zagram jak niemiecki 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Wiecie może, czy na serwerze są jakieś dungeony, które warto by było robić? Dość długo siedziałem na metkach 55 - dorobiłem się trutki +9 śr 44 z 5 omdlenia i KD potwora +9 i dobiłem WPkowi skille na P, a teraz siedzę na metkach 90, ale jak patrzę na ceny niektórych itemów to nie wiem jakim cudem mogę na to uzbierać :D

Opublikowano

Powiem Ci, że też się zastanawiam na czym Oni tak hajs klepią, ale jakoś super bardzo mnie to nie razi bo ja mam zamiar z max 90 lvl sobie wbić, zrobić  eq i z kim się da to się pobić :P Chyba, że dowiem się co warto robić / bić lub gdzie chodzić by się dorobić to wtedy pomyślę, bo jednak zbieranie na takiego peta + wierzchowca co kosztują 3kkk+ no to na metkach tyle siedzieć nie będę na pewno :P 

Opublikowano

O rany już wygasły? o.O  ktoś zna jakiś hosting gdzie będą dłużej niż tydzień...? 

wrzucaj przez mpc forum :D

z 1k graczy gra ? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Przez mpc forum, czyli dokładnie jak? o.O 

Wg licznika na stronie, to jest różnie ale przedział to chyba tak z 600 - 800, ale w dalszym ciągu nie wiem jak ten licznik działa, czy on zlicza po IP czy jak, bo jak mam porównywać z innymi serwerami gdzie gra 600 graczy to tutaj jest jakoś ich za dużo jak na taką wyświetlaną liczbe. Na każdym kanale są jakieś grupy ludzi + ch1 zawalone + dropy w świątyni, przed świątynią itd. przez co nie wierzę, że jest tylko tylu graczy. 

Opublikowano

No właśnie ja też patrzyłem wczoraj na stronie (przypadkiem zobaczyłem licznik) a tam 600, a ja się ładuje na ch1 5minut xD jest bardzo dużo shopów i ludzi z którymi można się bić, dużo dropów wszędzie, dawno nie grałem na polskich privach ale to rzadkość, żeby tyle było na naszych serwerach.

Tam nawet w nocy o 2-3 są ludzie i serwer nie świeci pustką :)

@Cutler

weź ty mi napisz swoje nicki na pw, bo cie nigdy w grze nie moge znaleźć :D

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Moje nicki to pisałem na poprzedniej stronie - Cutler, Cutleer i Cutlers, ale w tym tygodniu byłem tylko w poniedziałek i wtorek bo zwyczajnie czasu nie miałem i będę dopiero pewnie w niedziele w grze :P 

Są też kolejne raty zapowiedziane, które mnie inteersują bardziej od expa  - od 30 listopada do 3 grudnia będzie zwiększony drop yang do 250%, także nic tylko klepać moby i zbierać hajs. W grocie leci całkiem fajnie kasa z mobów i w red lesie też także trzeba by było podropić :P 

Opublikowano

Posiada ktoś na ten serwer jakiegoś Nok'a, Ninja hacka lub zwykłe WH? .. Bijąc metki itemki nam ciagle wywadają zdala od postaci a na podanych hackach wpadały by pod postać i nie było by trzeba po nie ciągle jeździć..

Opublikowano

Wątpię, że ktoś ma, ale też nie rozumiem co wyżej wymienione czity mają do podnoszenia itemów o.O  Chyba, że się zmieniły definicje tych czitów.. :O 

Opublikowano

Warto wspomnieć dla początkujących, że na tym serwerze do broni może wejść bonus wartość ataku od 50 do 100, a do zbroi można włożyć kd ataku, które na +9 dodaje 150 wartości ataku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...