Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyperia [DE]

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pobralem ten plik caly 1,1 GB +. Zainstalowalem i sptachowalem dopiero po wylaczeniu antywirusa, takto blokowalo :D.

@Edit Gram Chunjo, takze zapraszam mozna jakas gildie ogarniac :).

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pobralem ten plik caly 1,1 GB +. Zainstalowalem i sptachowalem dopiero po wylaczeniu antywirusa, takto blokowalo :D.

@Edit Gram Chunjo, takze zapraszam mozna jakas gildie ogarniac :).

Jaki nick?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Już się przeniosłem do chunjo, gildia założona, więc można wbijać ^^

Jaki nick?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Spróbuj jako admin, albo resetnij kompa, moze gdzieś w procesach jeszcze jest uruchomiony i przez to nie włacza '' drugiego '' 

Opublikowano

No to jedyne co mi przychodzi do głowy, to jeszcze raz patchowanie od początku.. Tylko nie wiem czy wywalić całą zawartość co już spatchowało czy ściągać od nowa klienta..  Pomysłów brak..

Opublikowano

Gra się bardzo fajnie, lecz trudno zrobić kd na +9, ogółem robiąc kd potwora na +9 spalilem je z 15 razy :)

Opublikowano

Ja nawet nie próbowałem, bo mi tak jarało wsadzanie kd do broni / zbroi, że normlanie level hard !! :P 

Opublikowano

Ja nawet nie próbowałem, bo mi tak jarało wsadzanie kd do broni / zbroi, że normlanie level hard !! :P

Zmiana królestwa stanowi tutaj jakiś problem ( czy dużo kosztuje ? ;) )

Potrzebny będzie buff dla woja body?

Opublikowano

Żaden problem ^^ Olejek wygnania masz u handlarki za 1.5kk jak dobrze pamiętam :P 

Buff moim zdaniem będzie potrzebny, ale zrobienie buffa to jest chwila. Ja swojego do 71 lvl'a wyexpiłem surą w jakąś godzinke. U handlarki masz pd i księge lidera i wydaje mi się że można go wyexpić szybciej bo ja dopiero od 60 lvl'a kupiłem księge lidera i pd.. 

Przydałaby się ebonitowa bransa, więc jak komuś gdzieś dropnie to niech napisze gdzie. Ja chwile biłem zwykłe orki ale nic nie lotło no i w shopach też nie widziałem, także nie wiem czy w ogóle jest dostępna na tym serwie. 

Opublikowano

Cutler, z takich miejsc standardowego dropu jak na Plu to na kluczach w dt też dropi ta bransa. Co do patchowania, te 1.2gb dosyć wolno szło, ale to z 5 minut max było. Polecam serwer, przyjemnie się gra, nie to co na zlagowanych polskich gównach 

Opublikowano

Nwm co wy marudzicie z tym patchowaniem mi osobiście w niecałe 3 minuty się spatchował ale za to ze strony pobierałem dobrą godzinkę  (słaby host moim zdaniem).

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

Nie wiem czemu macie preblemy mi się pobierało jakieś 20-30 minut po 1-1,5mb/s oraz patchowało się jakieś 2-3 minuty :) pobrało 80mega i to wszystko :D 

P.S. widzę na tym serwerze dużo botów które walą stworki tylko dla dropu Ktoś ma jakiegoś Exp Bota lub MH ? Żeby pozostawić na noc bota i niech sobie zbiera itemki i rozwala potworki ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde przez cała noc i 66,49% mam spatchowane :(

Offline Installer czy Client Archive sciągnac ? Ja sciagnełem offiline installer moze dlatego taki problem ?

Opublikowano

Kurde przez cała noc i 66,49% mam spatchowane :(

Offline Installer czy Client Archive sciągnac ? Ja sciagnełem offiline installer moze dlatego taki problem ?

Client Archive czyli Archiwum ( paczka) bierz to, dam edit'a za minutke to sie skonczy pobierac i zobacze czy trzeba patchowac czy nie :P

// Odpal Cyperia.exe // Rozpakuje sie, i gotowe. 

Dziala.

Opublikowano

Polecam pobugowac vote :DD Dla graczy na start rozwiazanie ok ale pozniej chyba sie nie oplaca

Opublikowano

Ale że co to trzeba zrobić na tej stronie? ściąga się coś z niej, jakiś program?  I to już nie trzeba mieć zmiennego IP do takich rzeczy? :O 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...