Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyperia [DE]

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No mi bardzo długo patchował, też tak nie raz stał i myśląłem że mi się zawiesił, ale jednak jakieś tam setne sobie co jakiś czas władował..

Po zamknięciu patcha nie chce się wgl uruchomić :P Przyjde z roboty to spróbuję to jakoś ogarnąć, może ponowne wypakowanie da rade :P 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Spróbuj jeszcze, skoro jesteś po formacie  ( jeśli nie próbowałeś :P ) uruchomić ze zgodnością z innym systemem. W sensie ta opcja rozwiązywania problemu ze zgodnością.

Opublikowano

Jeszcze nie. Gildia na pewno będzie, ale dopiero jak się przeniosę do chunjo, a przeniosę się jak tylko skończę bonować eq  z moich postaci, żeby wrazie czego dawać rade się bić :P  Zdecydowana większość dropów to jinno, przez to lepiej być ubranym będąc w innym królestwie :P 
Jak się przeniosę to dam znać :P 

Opublikowano

Spróbuj jeszcze, skoro jesteś po formacie ( jeśli nie próbowałeś :P ) uruchomić ze zgodnością z innym systemem. W sensie ta opcja rozwiązywania problemu ze zgodnością.

Hmm wątpie ze to pomorze, jest ktoś w stanie pretlumaczyc te błędy co mi wyskoczyly

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Bronie 75 jeszcze dokładnie nie wiem, ale gdzieś coś czytałem, że chyba z metków w grocie ale szansa na drop jest mała. Ale tak jak mówię, to nie jest pewne info. Na razie ja wszystko robie moim 55 WP także nie potrzebne mi to póki co :P 

Natomiast pamiętajcie o  oddawaniu głosów codziennie co 12 godzin. W poniedziałki ( czyli tak jak dzisiaj ) za oddany głos dostajemy 3 votecoin a w zwykły dzień 1.  Widziałem na rynku item  Rare titan coś tam, który jest dostępny w vote shop  za 20 vote coinsów, a ludzie sprzedają ten item po 1kkk więc warto zbierać. 

Opublikowano

Ja mam WP 61 i nie da rady ubic metka w red lesie, idzie tak wolno ze szok a mam fms sr 44 i full EQ z 6/7 INT/potwory/sila

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

W red lesie jeszcze nie byłem, ale byłem w lochu pająków v2 i biłem metka moim 55 wp   Ma-an czy jakoś tak i ten mi całkiem spoko schodził. Ponad 50% na kryta w eq mam łącznie, także krytami dobrze wali i mi się metki dobrze bije. Pójdę sprawdzić później jak w tym red jest :P  Na razie i tak więcej bije dalej w m2, bo raz że kasa z mobów coś tam leci, dwa to sztabki po 1kk lecą, trzy czasem wpadnie sztabka 10kk no i 4 to to, że jakoś więcej fasolek mi z mobów leci a to mi jest aktualnie najbardziej potrzebne ;P

Jeszcze dopiszę - możesz iść też do świątyni hwang na metki 60 lvl  ( najlepiej się tepnąć pod wieżę demonów i zjechać ). Z nich lecą  czasem, bo czasem, ale lecą sztabki 25kk tylko, że ludzi jest też popołudniu dość dużo tam :P  A no i lecą z tych metków też perełki, czasem magiczny metal  :P

Opublikowano

Sklepów offline nie ma, a przynajmniej jak teraz spróbowałem wystawić sklep to żadna taka opcja się nie pojawiła.

Co do wojen, to w zasadzie jeszcze nie wiem. Wiem, że się biją normalnie w miastach ludzie z królestw, ale czy wojny robią - nie wiem. 

Opublikowano

Ogólnie serwer fajny, jedyne co zepsułem to ten wierzchowiec z isu, bo myślałem, że nie ma konia chociaż przywołanie miałem na 1 miejscu w eq, a byłem pewny, że codziennie 3 votecoinsy są. Jedyne co mnie denerwuje to np. jak przekładam item na kowala i puszcze ppm to trzeba jeszcze kliknąć żeby było okno ulepszania, albo za drugim razem dopiero wchodziła mi postać na wierzchowca 

Opublikowano

Skoro nie ma sklepów offline, to z liczbą graczy tak kolorowo nie jest :(

Szczerze? Nie rozumiem :P 

Co ma piernik do wiatraka?  Ja np. w ogóle na serwerach nie patrze po ilości sklepów, tylko po tym ilu jest faktycznych graczy w m1. I tak jak w WoM2 było ich paru, a reszta pierdyliard sklepów, tak tutaj jest na każdym kanale jakaś grupa ludzi z którą wiem, że będzie można się pobić i mnie tylko to obchodzi ;p Przez to mówię, że w WoM2 nie ma co się sugerować sklepami, bo mimo że to są sklepy offline to można ich nastawiać z paru kont  xxx, a w m1 co? pare osób..

Normalne jest to, iż gdy wciskam Z to nie podnosi mi itemów ? 

Kolega miał ten sam problem, więc pewnie coś jest na rzeczy. Ja podnoszę od zawsze tym ->  ~     więc nawet nie wiedziałem, że jest taki problem ;p 

Opublikowano

Szczerze? Nie rozumiem :P 

Co ma piernik do wiatraka?  Ja np. w ogóle na serwerach nie patrze po ilości sklepów, tylko po tym ilu jest faktycznych graczy w m1. I tak jak w WoM2 było ich paru, a reszta pierdyliard sklepów, tak tutaj jest na każdym kanale jakaś grupa ludzi z którą wiem, że będzie można się pobić i mnie tylko to obchodzi ;p Przez to mówię, że w WoM2 nie ma co się sugerować sklepami, bo mimo że to są sklepy offline to można ich nastawiać z paru kont  xxx, a w m1 co? pare osób..

Chodzi mi o to, że sklepy są liczone do graczy online, a licznik już w tej chwili pokazuje tylko 500, z czego jakieś 100 to sklepy ;p

Chyba, że licznik zlicza nie postacie online, a IP.

Opublikowano

Chodzi mi o to, że sklepy są liczone do graczy online, a licznik już w tej chwili pokazuje tylko 500, z czego jakieś 100 to sklepy ;p

Chyba, że licznik zlicza nie postacie online, a IP.

Oooo stary... ! o.O  głupia sprawa, ale ja nawet nie zauważyłem, że na tym serwie jest licznik teraz dopiero widzę :P

No to fakt, sam jestem ciekaw jak to wygląda, chociaż no zaskoczeniem jest dla mnie że tak słabo pokazuje ten licznik, bo patrząc po miastach myślałem, że gra znacznie więcej o.O  Porównuje tutaj głównie ten serwer z serwerem Shiro2 na którym sklepów było znaaaacznie mniej i w miastach też mnie ludzi biegało, a jednak mówili GM że jest 1.5k+ ludzi na serwerze. Także ciekawe.. Jak będzie okazja jakoś się zapytać, to się z chęcią dopytam jak to jest. 

Opublikowano

Ile Wam sie patchowało? Mi już sie ponad 30 minut patchuje i jest 23,66%, do 100% bedzie szło tak jak krew z nosa ?

Mi patchuje sie już 21 minut i mam 82%, trochę długo jak na 1,3GB -.- Wolno może sie pobierać chyba przez to, że hosting jest w Niemczech (tak mi się wydaje). Mój nick to Szarek, będę grał w shinsoo.

Opublikowano

Mi też się długo patchowało, a momentami własnie myślałem, że mi się zacięło bo wiecznie mi na 22% stało. Później przyspieszyło ( troszkę ).

Opublikowano

Serwer polecam grałem tam jakiś czas temu i w miarę fanie się grało nawet samemu.

@Edit Mam pewien problem nwm dlaczego nie mogę stworzyć postaci. Po wpisaniu nicku postać podnosi łapkę i jakby gra się zatrzymywała.

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...