Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ataki terrorystyczne we Francji

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze to mam na to wyjebane, mnie bardziej wkurwiają podludzie co jedynie potrafią napisać #prayforparis 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ty pleciesz? Mów sobie co chcesz, cytuj kogo chcesz. To lewacka polityka Europy sprowadziła islam. Cała Europa jest rozbrojona, bo nie można skrzywdzić biednego uciśnionego muzułmanina, który gwałci, zabija i wysadza, bo tak mu religia nakazuje. Ma prawo zabić jeśli ktoś obrazi mahometa!

Nie dla uchodźców i koniec tematu i nie interesuje mnie co jebane lewaki wymyślą aby oddzielić prawdziwych uchodźców od terrorystów. Nie i koniec. Lepiej aby Europa się zjednoczyła i zaprowadziła porządek tam, a nie ściągać ich do nas. Tam jest ich miejsce, ich kultura i religia. 

@hrabia14

Dla Państwa Islamskiego wrogiem jest cała Europa, biali ludzie, chrześcijanie.Oni nie robią podziału na prawicę czy lewicę, z tym, że lewicę traktują jako pożytecznych idiotów, którzy masowo przyjmują uchodźców, którzy mogą być agentami ISIS, którzy zabraniają ludziom ludziom posiadania broni czego skutkiem jest to, że praworządny obywatel jest bezbronny, terroryści kupują broń na czarnym rynku, to chyba logiczne, i którzy włącznie z papieżem Franciszek przekonują masy, że islam to religia pokoju i  przez politykę których Francja czy Niemcy za jakiś czas staną się kalifatem z prawem Szariatu.

Jedno co można sensownie powiedzieć i zrobić to zaminować granice. 

Jacy wy kurewsko nudni jesteście. 0 przemyśleń, 0 analizy faktów, 0 logicznego myślenia. Po prostu jak konie z klapkami na oczy zapatrzone w jeden kierunek.

Ciągłe powtarzanie tego samego bez żadnego wyciągania wniosków, żałosne to jest.

Uchodźcy to nie wasz wróg, uchodźcy to ludzie, którzy potrzebują pomocy, nie są sami z siebie aparatem politycznym ani religijnym. Natomiast prawica daje się robić w c***a i widzi we wszystkim wroga, dokładnie tak, jak oczekuje tego po niej samo państwo islamskie.

To nie są dzikusy, niestety. To nie są bezmyślni barbarzyńcy. Gdyby byli to całej tej wojenki by już nie było. To ludzie, którzy propagandą i manipulacją faktów władają równie sprawnie jak wszystkie media razem wzięte.

I sorry wielkie, niezbyt mnie obchodzi za kogo mnie uważacie ale dopóki nie zrozumiecie, albo chociaż przemyślicie tego co napisałem w ostatnim zdaniu to dalej będziecie robieni w trąbę i to doprowadzi do upadku Europy, która, wbrew propagandowym narzekaniom trzyma się całkiem nieźle :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jacy wy kurewsko nudni jesteście. 0 przemyśleń, 0 analizy faktów, 0 logicznego myślenia. Po prostu jak konie z klapkami na oczy zapatrzone w jeden kierunek.

Ciągłe powtarzanie tego samego bez żadnego wyciągania wniosków, żałosne to jest.

Uchodźcy to nie wasz wróg, uchodźcy to ludzie, którzy potrzebują pomocy, nie są sami z siebie aparatem politycznym ani religijnym. Natomiast prawica daje się robić w c***a i widzi we wszystkim wroga, dokładnie tak, jak oczekuje tego po niej samo państwo islamskie.

To nie są dzikusy, niestety. To nie są bezmyślni barbarzyńcy. Gdyby byli to całej tej wojenki by już nie było. To ludzie, którzy propagandą i manipulacją faktów władają równie sprawnie jak wszystkie media razem wzięte.

I sorry wielkie, niezbyt mnie obchodzi za kogo mnie uważacie ale dopóki nie zrozumiecie, albo chociaż przemyślicie tego co napisałem w ostatnim zdaniu to dalej będziecie robieni w trąbę i to doprowadzi do upadku Europy, która, wbrew propagandowym narzekaniom trzyma się całkiem nieźle :)

Nawet jakby to byli bezmyślni barbarzyńcy, to byłoby dokładnie tak samo jak jest teraz. Problem leży po stronie UE, która jedynie co potrafi to mówić o solidarności oraz się naradzać w nieskończoność.

gfgdf

Opublikowano

Uchodźcy to nie wasz wróg, uchodźcy to ludzie, którzy potrzebują pomocy

I właśnie dlatego wyrzucają jedzenie i picie, które otrzymali? Nie rozśmieszaj mnie, bo takiej propagandy to już nawet w telewizji nie podają.Pytają się kiedy dostaną mieszkanie i samochód, narzekają na słaby zasięg internetu, mówią, że im się nudzi i że nie mają gdzie zaprosić kobiet na seks, więc naprawdę już dajcie sobie spokój z tymi bajkami o biednych uchodźcach.Biedni uchodźcy to są wyrzucani z łodzi przez swoich już niebiednych islamskich współtowarzyszy.

To nie są dzikusy, niestety. To nie są bezmyślni barbarzyńcy

Nikt nie twierdzi, że członkowie ISIS to dzikusy i barbarzyńcy.To są często ludzie z wyższym technicznym wykształceniem, którzy kończyli zachodnie politechniki, głównie im ta wiedza jest potrzebna do konstrukcji bomb, ładunków wybuchowych itd.

I sorry wielkie, niezbyt mnie obchodzi za kogo mnie uważacie ale dopóki nie zrozumiecie, albo chociaż przemyślicie tego co napisałem w ostatnim zdaniu to dalej będziecie robieni w trąbę i to doprowadzi do upadku Europy, która, wbrew propagandowym narzekaniom trzyma się całkiem nieźle  :)

Francja ma niby jeden z najlepszych wywiadów, doświadczenie i metody walki z islamskim terroryzmem a dali się podejść jak dzieci, wiec o czym my w ogóle rozmawiamy? ISIS już zagroziło kolejnym atakami.Europa tak się dobrze trzyma, że w wielu krajach rdzenni mieszkańcy stali się mniejszościami narodowymi jak np. Szwedzi czy już niedługo Niemcy, Francuzi czy Anglicy.Przed upadkiem ZSRR tawariszcze też zapewniali, że mimo propagandy imperialistycznego zachodu Sajuz trzyma się całkiem nieźle, URRA!...

Opublikowano

I teraz cała fala hejtu na uchodźców, że to ich wina, itp. Szkoda tylko, że oni właśnie uciekają przed tymi co takie zamachy organizują.

K***a, to właśnie jest tragedia, że nie trzeba porywać samolotu tylko pierwszy lepszy w sandałach może zabić masę osób. To jest straszne, że możesz wpierdalać Big Maka, a normalnie wyglądający obok gościu za moment wysadzi cie w powietrze.

To nie byli pierwsi lepsi w sandałach, a terroryści, którzy taki zamach pewnie planowali od lat. W dodatku z tego co czytałem wczoraj to prawie wszyscy byli urodzeni we Francji, a nie banda uchodźców z AK47.

Opublikowano

I teraz cała fala hejtu na uchodźców, że to ich wina, itp. Szkoda tylko, że oni właśnie uciekają przed tymi co takie zamachy organizują.

To chrześcijańscy uchodźcy uciekają przed islamskimi mordercami.Powiedzieli, że jeżeli mają też przyjmować muzułmanów, to się mija z celem, bo właśnie przed nimi uciekają.

To nie byli pierwsi lepsi w sandałach, a terroryści, którzy taki zamach pewnie planowali od lat. W dodatku z tego co czytałem wczoraj to prawie wszyscy byli urodzeni we Francji, a nie banda uchodźców z AK47.

Podawali, że terroryści używali właśnie Kałasznikowów.

Opublikowano

A w grupie uciekających stamtąd nie jeden muslim, który pod pretekstem "ratujcie nas od tych morderców" w rzeczywistości, z ułożonym planem w głowie przygotowuje się do wysadzenia w powietrze.

O tym też nie zapominajmy. Coraz bardziej jesetm przeciwko tym imigrantom. Darmozjady, szukają dobrobytu siedząc i nic nie robiąc. 

Popatrzcie sobie na Niemcy. Ludność niemiecka coraz bardziej staje się mniejszością narodową w swoim rodzimym kraju. Niedługo będzie tam mniej Niemców niż muslimów 

9368_gold.png

Opublikowano

Powiem coś od siebie. Jeżeli w Polsce wybuchłaby wojna i miałbym uciekać z żoną i dziećmi to całowałbym po stopach osobę, która pozwoliłaby mi się zatrzymać u siebie i dałaby mi jakiekolwiek perspektywy na przeżycie. Co z nich za uchodźcy? Ktoś kto ucieka przed wojną gdzie ich mordują powinien się cieszyć, że ktoś o nich zadbał. Dla przykładu ksiądz w Polsce, który załatwił syryjskiej rodzinie mieszkanie. Załatwił rodzicom pracę a dzieciakom szkołę. Co oni zrobili? Dostali w miarę godziwe warunki w jakich można przeżyć i pomieszkać nawet i rok, żeby czegoś się dorobić i zamieszkać na swoim. Ja taką osobę całowałbym po stopach za taki dar. Oni uciekli. Za czym oni idą? Uciekają przed wojną, czy po lepsze życie (czyt. socjal/zasiłki). Wczorajsze ataki na Francję pokazały jak daleko w tym Europa zaszła. O ilu "uchodźcach" wiemy którzy przeszli? O ilu nie wiemy, bo przeszli bokiem albo wtargnęli w tłumie. Europa sama ich zaprosiła i właśnie wczoraj chyba dopiero zdali sobie sprawę z tego co zrobili (o ile w ogóle zdali sobie sprawę, ja mam taką nadzieję). Widzieliście materiały w telewizji. Ile tam było rodzin z dziećmi? Kobiet? Starszych ludzi? Chorych? 0,005%? Co to za uchodźcy którzy gardzą jedzeniem, piciem czy możliwością snu gdzieś na łóżku w obozie? Zastanawiam się jak wyglądałyby wczorajsze ataki, jakby w restauracji czy na koncercie(wiem, że nie można) 50% posiadałoby przy sobie jakąkolwiek broń krótkolufową. Przeciwnicy broni mówią, że zginęłoby 2-3 razy więcej osób. Moim zdaniem zginęłoby najwyżej 30 osób. Mogę się mylić. Czy da się ich rozróżnić na granicy? Nie. Ci ludzie często albo idą bez dokumentów, albo kłamią. W obecnej chwili nie da się rozróżnić islamisty od syryjczyka uciekającego przed wojną. Na granicy powinny stać CKMy albo inne karabiny, do tych którzy przechodzą nielegalnie bez odprawy i ważnych dokumentów powinni strzelać, potem brać ich do nas do szpitali i wyleczyć. Jak nie stać na leczenie to o własnych siłach z powrotem do domu. To zaszło za daleko. Na chwilę obecną nie ma takiej fizycznej możliwości na deportację wszystkich uchodźców, ale kiedy pewne osoby krzyczały w mediach o niekontrolowanym przybyciu imigrantów to robili z nich wariatów. Już jest chyba za późno na szukanie złotego środka. Była na to czas, ale przeminął bezpowrotnie i będziemy na tym cierpieć my i nasze dzieci. To jest właśnie efekt chorej poprawności politycznej odnośnie islamu narzuconej z góry przed absolutne rządy unii europejskiej...

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Popatrzcie sobie na Niemcy. Ludność niemiecka coraz bardziej staje się mniejszością narodową w swoim rodzimym kraju. Niedługo będzie tam mniej Niemców niż muslimów

Nie zapominaj o Francji i Wielkiej Brytanii. Na szczęście Niemców, Alternatywa dla Niemiec zdobywa coraz to większe poparcie.

gfgdf

Opublikowano

Nie zapominaj o Francji i Wielkiej Brytanii. Na szczęście Niemców, Alternatywa dla Niemiec zdobywa coraz to większe poparcie.

Oczywiście pamiętam, pamiętam kolego. Podałem przykład na Niemcach, bo tam ten schemat dominuje.

9368_gold.png

Opublikowano

Coś w tym jest

Na początek XXI wieku Wielki mistrz Nostradamus przewiduje najazd islamu na Europę. Ma to być jednoczesny najazd wielkich armii muzułmańskich na Grecję i Bałkany oraz na Włochy, Hiszpanie i Francje.

Ma dojść do wielkiego najazdu islamu na Europę. Ma to być starcie dwóch wielkich cywilizacji. Cywilizacji Zachodniej z Kalifatem Wielkiego Talibanu - jak nazywał Nostradamus imperium islamskie. 

Do Francji ma napłynąć tylu wyznawców proroka, że kraj ten nie będzie mógł sobie z nimi poradzić. Najpierw ma wybuchnąć wojna domowa we Francji spowodowana przez żyjących w niej muzułmanów a potem krwawe walki ogarną cały kraj i nastąpi rozpad państwa. Paryż ma spłonąć z rąk swoich muzułmańskich mieszkańców. Od tego momentu mają zacząć się wielkie rewolucyjne zmiany na całym świecie które Nostradamus określa jako wielki kataklizm.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Tyle, że ci w sandałach przyjeżdżają do nas i radykalizują się. Tworzą swoje dzielnice, nienawidzą każdego kto nie jest islamistą i uważają, że wszyscy mamy umrzeć, a pieniądze z socjalu i wszystko co dostają im się należy, bo to od allaha. Terroryści czy radykalni islamiści (dla mnie to jedno i to samo gówno) których jest ogromna ilość, to takie samo zagrożenie dla europy. Mnożą się jak króliki, uczą dzieci nienawiści do innych wyznań, dyktują nam co mamy robić, żeby nie razić ich uczuć religijnych. I oczywiście za nasze pieniądze. Wszystko w imię durnej religii i wymyślonego boga. Wypad z nimi niech u siebie kozy dymają, skoro nie potrafią skorzystać z naszej pomocy, tylko liczą, że będziemy ich sługami.

Polecam obejrzeć , film zapewne niedługo zniknie.Dodam , że według mnie te ataki się dopiero zaczynają.Kolejnymi celami raczej stolica jakiegoś europejskiego państwa.We wtorek mecz Francja - Anglia w Londynie więc tam coś może się wydarzyć . Pożyjemy, zobaczymy.

https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc&feature=youtu.be

Gdy widzę na tym filmie jak niemcy witają brawami uchodźców, to po prostu uśmiecham się z politowaniem. Za jakiś czas będą płakać tak jak wczoraj francuzi. Durni ludzie sami proszą się o śmierć.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Dobrze, że zdechli. To dobra zemsta za masakrę na wyspie Utoya w 2011 roku dokonaną przez Andersa Breivika.Trzeba było nie organizować marszów, nie zaczepiać biednych muzułmanów, nie zabijać ludzi pozwalających im się osiedlać (bomba w Oslo 2011r.), to do tych ataków by nie doszło. To dopiero początek. Nauczcie się być tolerancyjni dla dobrych uchodźców uciekających przed wojną.  Europa powinna być multikulturowa. Wiadomo, biała rasa najlepsza, ale naszym problemem są ŻYDZI a nie muzułmanie którzy z nimi walczą tak jak my !! Sieg Heil !! Mają prawo do wyznawania własnej religii, tak jak wy do bycia chrześcijanami.

Opublikowano

Dobrze, że zdechli. To dobra zemsta za masakrę na wyspie Utoya w 2011 roku dokonaną przez Andersa Breivika.Trzeba było nie organizować marszów, nie zaczepiać biednych muzułmanów, nie zabijać ludzi pozwalających im się osiedlać (bomba w Oslo 2011r.), to do tych ataków by nie doszło. To dopiero początek. Nauczcie się być tolerancyjni dla dobrych uchodźców uciekających przed wojną. Europa powinna być multikulturowa. Wiadomo, biała rasa najlepsza, ale naszym problemem są ŻYDZI a nie muzułmanie którzy z nimi walczą tak jak my !! Sieg Heil !! Mają prawo do wyznawania własnej religii, tak jak wy do bycia chrześcijanami.

Muzułmanie mają prawo wyznawać swoją religię tyle, że sześć metrów pod ziemią. Chciałbym tylko przypomnieć, że to przez durnych amerykanów zaczęła się wojna. Kto ich prosił, by "wprowadzali" demokrację? Nikt się tam nie skarżył o jej brak. W biednych państwach demokracja nie ma prawa istnienia, a nawet nie tylko w nich - u nas nie lepiej. Ludzie w swojej naturze potrzebują jednostki, która poprowadziłaby ich. (Piłsudzki jakoś dawał radę)

gfgdf

Opublikowano

Francja sama sobie zgotowała taki los, ich polityka od dawna skazywała ich na islamizacje, nie chcieli się obudzić, szkoda tylko, że cierpią niewinni ludzie zamiast polityków - jak zwykle,  może teraz po ponad 120 śmiertelnych ofiarach coś się zmieni, chociaż szczerzę wątpię. Zauważcie jak wyciszyła się sprawa tego Rosyjskiego samolotu nad Egiptem, w którym znajdowała się prawdopodobnie bomba.

Co do samych terrorystów, ich się nie da wyeliminować to są tylko pionki - zawsze znajdą się następni, wiadomo, że to nie oni organizują te ataki, tylko ludzie nad nimi, pewnie od dzieciństwa wmawiano im, że śmierć za Allaha to coś pięknego. Według nich za to się idzie do raju, więc dla nich to prosta matematyka, tutaj zginą w imię religii, a za to będą wiecznie żyć w niebie. Tak niestety działają religie, są ich plusy i minusy, jednym z minusów jest właśnie to, że bardzo łatwo manipulować ludźmi. I do póki istnieją religie, zawsze będą wynikać z nich jakieś wojny, taka jest natura ludzka. Zauważcie, że do Japonii muzułmanie nie mają prawa wstępu... i ? Słyszał ktoś o zamach przez nich organizowanych tam ? Podsumowując, czas na tolerancje się skończył. Wiadomo, że nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale niech wypierdalają, do krajów Arabskich, gdzie jest ich kultura i wyznawany jest ich Bóg, momentami cieszę się, że Polska to w pewien sposób zacofany kraj kulturowo, bo to nas właśnie ratuje po części od takiego gówna w jakim teraz tarza się Francja, Niemcy czy UK.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Tak, biedni muzułmanie uciekający przed wojną. Wyrzucający jedzenie i picie i żądający luksusów. Chcemy samochodzik, bo jesteśmy muzułmanami, a jak nam nie dacie to będziecie rasistami i naskarżę na was mahometowi! Zaśmiane.

@hrabia14 dyskusja z Tobą nie ma sensu. Ile to już było tematów, w których byłeś niszczony i uciekałeś jak pies z podwiniętym ogonem? I cały czas ta sama gadka. 

Biedni ludzie którym trzeba pomóc, a w Niemczech sobie gwałcą i okradają domy. Poczytaj :)

PS. Wszyscy mają mokre pizdy, bo Francja ma to na co zasłużyła, zmieniają sobie avatary na Facebookach, a gdzie akt jedności i pojednania z Rosjanami? :))

hYYRv6d.png

Opublikowano

Może chodzi O film dodany do internetu pod tytulem 101010101010101010100101010 jest tam wyjasnione ze jak wypadnie 3 w roku piatek 13 to zdarzy sie cos strasznego a przeciez woczraj byl piatek 13 do tego bylo mowione o zamachu na prezydenta "kill the president" prezydent francji byl na stadionie zbieg okolicznosci nie watpie

1392655897-U1029144.gif

Opublikowano

To nie nasz problem, granice powinny być zamknięte.

Bardziej zależy mi na przyszłości naszych dzieci.

Powinieneś zostać razem z tymi brudasami i reszty zjebo lewaków deportowany bo zagrażasz naszej cywilizacji. 

Kiedy budowali meczety, milczałem – mamy przecież wolność wyznania. Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem – mamy przecież wolność słowa. Kiedy wysadzali wieżowce, milczałem – to byli tylko chorzy ekstremiści. Kiedy wywołali zamieszki, milczałem – to wina systemu i błędnej polityki. Kiedy było ich tak dużo, że uzyskali większość w parlamencie, milczałem – mamy przecież demokrację. Kiedy wprowadzili w państwie prawo Szariatu, a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem – nie wolno było już krzyczeć…

Deus vult

Opublikowano

Kiedy budowali meczety, milczałem – mamy przecież wolność wyznania. Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem – mamy przecież wolność słowa. Kiedy wysadzali wieżowce, milczałem – to byli tylko chorzy ekstremiści. Kiedy wywołali zamieszki, milczałem – to wina systemu i błędnej polityki. Kiedy było ich tak dużo, że uzyskali większość w parlamencie, milczałem – mamy przecież demokrację. Kiedy wprowadzili w państwie prawo Szariatu, a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem – nie wolno było już krzyczeć…

Niezły cytat z bezużytecznej.

Dla mnie każdego uchodźce powinni sprawdzać od stóp do głów. Jakieś procedury powinny na to być.

Opublikowano

Dla mnie każdego uchodźce powinni sprawdzać od stóp do głów. Jakieś procedury powinny na to być.

Przecież można to obejść w dziecinny sposób.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Prosze cie chyba nigdy nie wchodzilas na sadolu w harda = ) gdzie chlopy wkladaja sobie butelki sloiki i 5 razy wieksze przedmioty w pupe wiec takiego kalacha 47 czy deagla spokojnie wsadzi ba nawet dwa kalachy -,- skoro sobie wsadzaja palce do cewki moczowej to spokojnie nóz mysliwki wejdzie.Z bombami troche trudniej bo moga połknąć je i ustawic zaplon z telefonu czy z czegos innego i jak to niby wykryjesz ? niby nic ida spokojni ludzie do kibla a nagle wychodza z kalachami nozami granatami.Jeszcze ta super polsza na fejsbuuku z tymi zjebanymi avatarami juz sie zygać chce :D wojna w islamie jest to czemu islamu sobie nie wsadza na avatary XDD? 

Opublikowano

Dobrze wiemy że i tak to nic nie da, będą ciągłe ataki, jedynym sposobem jak zaprzestać takich zamachów to wziąć się w garść i w końcu zaatakować całe ISIS i wszystkich pozabijać. 

Opublikowano

Przecież można to obejść w dziecinny sposób.

Jaki?

To nie nasz problem, granice powinny być zamknięte.

Bardziej zależy mi na przyszłości naszych dzieci.

Powinieneś zostać razem z tymi brudasami i reszty zjebo lewaków deportowany bo zagrażasz naszej cywilizacji. 

Powinieneś razem z tymi naziolami zostać deportowany bo zagrażasz życiu zwykłych ludzi.

Jak zwykle 0 argumentacji, 0 odpowiedzi, tylko powtarzanie w kółko tego samego.

Tak, biedni muzułmanie uciekający przed wojną. Wyrzucający jedzenie i picie i żądający luksusów. Chcemy samochodzik, bo jesteśmy muzułmanami, a jak nam nie dacie to będziecie rasistami i naskarżę na was mahometowi! Zaśmiane.

@hrabia14 dyskusja z Tobą nie ma sensu. Ile to już było tematów, w których byłeś niszczony i uciekałeś jak pies z podwiniętym ogonem? I cały czas ta sama gadka. 

Biedni ludzie którym trzeba pomóc, a w Niemczech sobie gwałcą i okradają domy. Poczytaj :)

PS. Wszyscy mają mokre pizdy, bo Francja ma to na co zasłużyła, zmieniają sobie avatary na Facebookach, a gdzie akt jedności i pojednania z Rosjanami? :))

Ile to już było tematów, w których podobne tobie nacjopizdy zasypują ciągle powtarzaną, nieprzemyślaną retoryką? I cały czas ta sama gadka.

K***y, które trzeba zabijać na granicach a na demotach usłyszałem, że w Niemczech gwałcą i okradają domy.

Idioci...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jaki?

Powinieneś razem z tymi naziolami zostać deportowany bo zagrażasz życiu zwykłych ludzi.

Jak zwykle 0 argumentacji, 0 odpowiedzi, tylko powtarzanie w kółko tego samego.

Ile to już było tematów, w których podobne tobie nacjopizdy zasypują ciągle powtarzaną, nieprzemyślaną retoryką? I cały czas ta sama gadka.

K***y, które trzeba zabijać na granicach a na demotach usłyszałem, że w Niemczech gwałcą i okradają domy.

Idioci...

Demotach, cóż... :) I tyle mi wystarczy aby utrzymać opinie o Tobie :)

hYYRv6d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...