Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ataki terrorystyczne we Francji

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh, czyli będziesz ich karał za to, co było kiedyś gdy większość z tych osób nie było jeszcze w planach?

Pomyśl nad swoim rozumowaniem, bo jest zjebane.

Ludzie to ludzie, trzeba sobie pomagać.

Co? Wiesz o czym mówisz? Hitler dostawał na początku kampanii wrześniowej takie baty, że musiał przerzucić większość swoich sił na front w Polsce. Całą zachodnią granice pozostawił bezbronną i gdyby tylko Francja i Anglia miały honor i wywiązały się z sojuszu to wojna mogłaby się skończyć już we wrześniu. Masz rację, takie myślenie i postawa do niczego nie prowadzi, ale trzeba o tym pamiętać i wyciągnąć wnioski z historii. :)

hYYRv6d.png

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bydło jebane, takich to się anihiluje. 

Jakie to jest piękne jak sam się orasz takimi filmikami i tylko potwierdzasz to co mówiłem wcześniej.

Filmik z pobicia, bez głosu, napastnikom nie widać twarzy.

Ale ktoś wymyślił i dopisał sobie skandaliczny tytuł - "ojciec pobity bo przeszedł na chrześcijaństwo" i już dla Ciebie to wiarygodne źródło informacji bo pokazuje to co chcesz. Hurr wszystkie muzułmany to dzikusy durr.

W życiu nie widziałem drugiej takiej ameby jak ty Wojciechu, gratuluję :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A większego klęcznika ciapatych niż ty nie widziałem. Koran i turban na głowę już kupione? Ateuszów tak samo gnębią jak "katoli", pamiętaj.

Opublikowano

moim zdaniem powinniśmy przyjąć ich do siebie i okazać wsparcie to też przecież ludzie tylko innego koloru niż my :)

bądźmy tolerancyjni i zachowujmy się jak cywilizowani ludzie :)

jak to śmiesznie brzmi xD

Opublikowano

Jakie to jest piękne jak sam się orasz takimi filmikami i tylko potwierdzasz to co mówiłem wcześniej.

Filmik z pobicia, bez głosu, napastnikom nie widać twarzy.

Ale ktoś wymyślił i dopisał sobie skandaliczny tytuł - "ojciec pobity bo przeszedł na chrześcijaństwo" i już dla Ciebie to wiarygodne źródło informacji bo pokazuje to co chcesz. Hurr wszystkie muzułmany to dzikusy durr.

W życiu nie widziałem drugiej takiej ameby jak ty Wojciechu, gratuluję :D

Ta kobieta w burce to pewnie przypadkiem? 

Ale cóż miłosierny lewak, zawsze będzie walczył o prawa zwierząt :D

Już Ci pisałem jeśli chcesz coś jeszcze dodać to podaj adres, ile masz wolnego miejsca w mieszkaniu itp. a jak nie zamierzasz to wracaj do kuchni  na zmywak./ 

Deus vult

Opublikowano

moim zdaniem powinniśmy przyjąć ich do siebie i okazać wsparcie to też przecież ludzie tylko innego koloru niż my :)

bądźmy tolerancyjni i zachowujmy się jak cywilizowani ludzie :)

jak to śmiesznie brzmi xD

Ile ćpałeś halucyn ze napisales ze to sa ludzie? to nie sa ludzie ba nawet zwierzetami ich nie mozna nazwać to jest zaraza albo owady które trzeba zabijac utylizować cyklnoem czy gazem.Nikt ich w polsce nie chce taki tolerancyjny jestes to wez ich sam do domu po avatarze mozna stwierdzić ze masz 16 lat :D wiec ich nie przyjmiesz a jak matka ci pozwoli na przyjecie tej zarazy to jak przerwie im modlitwe to allahaha to ci leb upierdola francja wpuscila ich to maja zamachy terrorystyczne 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...