Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bicie przez dziewczynę

Andrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A próbowałeś najnormalniej rozmawiać xDD? Zapytać dlaczego to robi i spróbować się porozumieć. Jak nie podziała to złapiesz za rękę ­i "poczochraj" po głowie, wtedy się zdenerwuje i prawdopodobnie da Ci spokój :p

Opublikowano

A próbowałeś najnormalniej rozmawiać xDD? Zapytać dlaczego to robi i spróbować się porozumieć. Jak nie podziała to złapiesz za rękę ­i "poczochraj" po głowie, wtedy się zdenerwuje i prawdopodobnie da Ci spokój :p

Moze jeszcze potrzebuje wyczochrania jej bobra przez Autora? xDD

Opublikowano

Powiedz, że jesteś masochistą i sprawia Ci to przyjemność.

Opublikowano

Powiedz, że jesteś masochistą i sprawia Ci to przyjemność.

W sumie to nawet fajna sytuacja, tych uderzeń od kobiety nawet się nie czuje. no ale może jestem masochistą, ale jeszcze tego nie odkryłem.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Najpierw spróbuj porozmawiać, może próbuje ci w ten sposób pokazać swoje zainteresowanie? Ładna chociaż?

Jeśli to nie podziała może spróbować ją odepchnąć (ale zdecydowanie tak żeby odsuneła się na co najmniej metr). Jeśli to również nie pomaga wykręć jej rękę i obezwładnij (jeśli ona cię pierwsza atakuje to nauczyciele nic ci nie zrobią bo tylko się bronisz). 

Jeśli natomiast jesteś ciotą i dziewczyna jest od ciebie silniejsza możesz złapać ją za kark i mocno nacisnąć i przytrzymać w zaznaczonych na rysunku miejscach. Bardzo bolesne, działa wręcz paraliżująco na przeciwnika sprawiając że jest nie zdolny do walki a przy tym bezpieczne, nie zostawia trwałych śladów i w wykonaniu przeciętnego gimbusa nie groźne dla zdrowia.

KftdU3c.jpg

Możesz też zrobić kwas masłowy i wylać na nią ;) Przez miesiąc będzie śmierdziała tak że załamie się całe jej życie towarzyskie i prywatne 

Opublikowano

Zrób szmacie pasowanie na kurwe, na oczach wszystkich. Najpierw zmuszasz ja żeby uklękła, wyciągasz siura, kladziesz go jej na prawym ramieniu i mówisz "teraz", potem na lewym i mówisz "jesteś", znowu na prawym i mówisz "moją", a na koniec wypierdol jej z siura w ryj i krzyknij "ku rwą". Szacunek gwarantowany, no chyba że masz małego to trochu wstyd.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Siema, co byście zrobili, gdybyście byli poniżani i bici przez dziewczynę w szkole ? Wpadłem na to, że jak by coś takiego się stało to nie da się chyba nic zrobić bo: oddanie jej - jesteś damskim bokserem, olanie tego - jesteś ciotą, złapanie jej jak chce Cię uderzyć - próba gwałtu. Da się wgl coś zrobić ?

xD

prosze cie, ona cie uderza, dajesz jej plaska na ryj i tyle, samoobrona.

nie popadajmy juz w taka skrajnosc, ze nie mozna dotknac kobiety, ktora cie bije bo to zaraz gwałt albo c**j wie co, jestes pizda i zamierzasz dac sie ponizac czy zareagujesz jakos? jak beda konswekencje to trudno, satysfkacja z dobrej decyzji zostanie do konca zycia :)

zreszta temat zajezdza mi ostro trollem :D

@ up

hurr durr wojownik 19lvl włonczam silne cialo i nic mnie nie rusza xD

ciekawe czy powiedziałbyś to samo, jakby ci wyjebała kose w żebra albo bejsbolem przez łeb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...