Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bicie przez dziewczynę

Andrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co byście zrobili, gdybyście byli poniżani i bici przez dziewczynę w szkole ? Wpadłem na to, że jak by coś takiego się stało to nie da się chyba nic zrobić bo: oddanie jej - jesteś damskim bokserem, olanie tego - jesteś ciotą, złapanie jej jak chce Cię uderzyć - próba gwałtu. Da się wgl coś zrobić ?

Opublikowano

Dokładnie to co powiedział Harnaś.

zgłosić to do nauczyciela

,,Umysł potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia."

~Tyrion Lannister

6.jpg

Opublikowano

jezeli za nic tak sobie podchodzi i jeb to bym jej wyjebał

jezeli dziewczyna zachowuje sie jak chlopak jest traktowana jak chlopak 

ps. nie byc jak pizda w rurkach to ze jest dziewczyna nie znaczy zeby Cie ponizala 

Opublikowano

złapanie jej jak chce Cię uderzyć - próba gwałtu

pls xD

Myślę, że jak będzie próbowała Cię uderzyć, a Ty ją złapiesz za rękę i odsuniesz od siebie, to chyba nie oskarżą Cię o gwałt, aż tak społeczeństwo jeszcze nie oszalało.

Porozmawiać z taką delikwentką czy coś, z każdym da się dojść do konsensusu. Można też zgłosić to do nauczyciela i liczyć, że to załatwi, a nie wyśmieje, bo dziewczyna bije chłopaka.

Opublikowano

Tylko mi nie chodzi o to co ja mam zrobić, tylko jakie są możliwości (taki temat założony z nudów) i zakładamy też, że nauczyciel nam nie uwierzy.

Opublikowano

Nie musisz jej bić.Możesz jej założyć dźwignie albo rzucić ją np. przez biodro.Jak walnie o podłogę to się uspokoi.

Opublikowano

Nie musisz jej bić.Możesz jej założyć dźwignie albo rzucić ją np. przez biodro.Jak walnie o podłogę to się uspokoi.

Prędzej rzucić przez biodro, już sobie wyobrażam jak zakłada dźwignie na łokieć

Oblej ją wodą, zmyjesz jej tapete z ryja to jej się odechce więcej cię zaczępiać

­

Opublikowano

Kobiety ogólnikowo są cienkie psychicznie. Wjedź jej na banie. Czasami głupi tekst, że jest brzydka doprowadza je do płaczu. 

Jakim cudem facet daje uderzyć się kobiecie... Kolego. Postaw się jej i już. 

9368_gold.png

Opublikowano

Poniżyć ją do poziomu psa,dla mnie Taki człowiek nic nie jest wart,tylko zawadza i nie wpływa On na żadne morale..

Ogólnie bym się mścił na niej materialnie,żeby zaznała bólu z braku czegoś co lubi,może by się Biedna obudziła..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Poniżyć ją do poziomu psa,dla mnie Taki człowiek nic nie jest wart,tylko zawadza i nie wpływa On na żadne morale..

Ogólnie bym się mścił na niej materialnie,żeby zaznała bólu z braku czegoś co lubi,może by się Biedna obudziła..

Po co się upodlić do jej poziomu? Wystarczy, że koleś pokaże jej iż nie da sobą pomiatać. 

9368_gold.png

Opublikowano

Po pierwsze, jak zgłosisz to nauczycielowi to dostaniesz przydomek typu kabel lub frajer.

Po drugie, są pewne granice, których nawet kobieta nie powinna przekraczać.

Po trzecie, jeżeli będzie działał w samoobronie i praktycznie nic jej nie zrobisz, aby ją lekko przestraszyć, to szybko ulegnie bez większych konsekwencji.

Najważniejsze abyś się nie bał chwycić ją za rękę, gdy Cię spróbuje uderzyć, lub ją położyć lekko na ziemię, podcinając jej wcześniej nogi, łapiąc ją oczywiście (tylko, aby się w tobie nie zakochała po tym xD).

Bije tylko Ciebie? Ma jakiś powód?

Opublikowano

Po co się upodlić do jej poziomu? Wystarczy, że koleś pokaże jej iż nie da sobą pomiatać. 

I po co ? żeby pokazać że ktoś jest mężczyzną ? A co jak ktoś jest osobą androgyniczną ?

Niestety? w dzisiejszych czasach trzeba myśleć brutalnie,zniszcz to co dla niej najważniejsze [poza ludźmi]

Albo tak jak wcześniej napisałem,już nie bawić się w rozmowę ,,ty taki ty taka,, tylko mówić o jej marnym życiu,co to ona jest warta..Wiem po sobie..

Dzisiaj każdy się wyzywa,trzeba myśleć nad tym jak tą osobę zniszczyć od środka a potem z zewnątrz ..

​     ​

Opublikowano

Do kobiety trzeba podejść inteligentnie i ze stanowczością. Atakowanie jej nic nie da, bo i tak masz nikłe szanse, że z takową wygrasz .

9368_gold.png

Opublikowano

@Omek na tym to właśnie polega,na inteligencji,czy nie jest piękne to jak się myśli jak zniszczyć człowieka ?

​     ​

Opublikowano

@Omek na tym to właśnie polega,na inteligencji,czy nie jest piękne to jak się myśli jak zniszczyć człowieka ?

Kolego, chęć destrukcji i zniszczenia nic nie da. Wystarczy czas i odpowiednie wykorzystanie mózgownicy. Kobiety mają to do siebie, iż "zawsze mają rację", "są niepokonane".

Wystarczy zrobić jeden krok przed kobietę i wygrasz na wszystkich liniach frontu, a ona po prostu z bezradności da ci spokój 

9368_gold.png

Opublikowano

Myślę, że jeżeli ona cie bije przy czym upokarza... zrób jej to samo i pomysł z wodą nie jest wcale taki głupi :D Jak na faceta gadają baby... jest okej, w sumie zawsze gadają, ale jak się do niej dopierdolą to jej się momentalnie odechce strugać wielką patologiczną "damę".

Opublikowano

Myślę, że jeżeli ona cie bije przy czym upokarza... zrób jej to samo i pomysł z wodą nie jest wcale taki głupi :D Jak na faceta gadają baby... jest okej, w sumie zawsze gadają, ale jak się do niej dopierdolą to jej się momentalnie odechce strugać wielką patologiczną damę.

Pamiętaj, że ta "damulka" może mieć kolegów, którzy go szybko obiją. 

Nigdy w życiu nie podnoś ręki na kobietę, bo ci uschnie. 

Przemoc na przemoc nigdy nie była i nie będzie dobrym rozwiązaniem 

9368_gold.png

Opublikowano

Ależ ja nigdzie nie napisałem, żeby podniósł na nią rękę :) Sam bym w życiu nie podniósł ręki na kobietę, co najwyżej złapał, uspokoił w ostateczności odepchnął.
Co do kolegów, tutaj się zgodzę, ale to już zależy od indywidualnego przypadku.
Osobiście spotkałem się tylko raz z taką sytuacją, że patuska nasłała na znajomego swoich przydupasów, ale miała nieźle nawalone pod kopułą.

Opublikowano

Wiesz, to takie łatwe nie jest. Może być, że lekko ją dotknie, a ta zacznie drzeć mordę na całe miasto. Do tego jednak jestem więcej niż pewny, że ta gwiazdeczka musi mieć obstawę. Jaka normalna dziewczyna wyskakiwała by z witeczkami do faceta? Jest tępa, albo próbuje się popisać przed jej gangstą.

9368_gold.png

Opublikowano

Poprosic kolezanke by jej wypierdolila raz a porzadnie.

<zacieram raczki> ale by bylo widowisko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...