Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiveriA.eu [Dedyk] [Easy]

Gość

Niveria.eu  

577 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Naszym serwerze?

• TAK
      324
    • NIE
      86
    • JESZCZE NIE WIEM
      53
    • ZASTANOWIĘ SIĘ
      54
    • MAM TO W PLANIE
      60
  2. 2. Czy podoba ci się zapowiedź serwera ?

• Dobra szczegółowa dużo sie dowiedziałem
      151
    • Dobra.
      240
    • Od bidy ujdzie
      186

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączam Clienta i nic nie wyskakuje. Włączam patchera, aktualizuje się chwilkę naciskam "rozpocznij Grę" i nic nie wyskakuje o co chodzi ?

Zjedz oko, a potem zastanów się jaki głupi jesteś, że nie doczytałeś, że start o 17:30, 30 minut przed

można aktualizować clienta. Gratuluję ambicji.

Jeszcze raz NIE POLECAM serwera :)

Złodzieje w team'ie+serwer padnie za około tydzień

Na dole dodaje SS'y z rozmów z Nexusem który prosi mnie abym usunął poprzedni komentarz :>

http://iv.pl/images/19802748353990863447.png

http://iv.pl/images/66161907506071092478.png

http://iv.pl/images/60955494048260851153.png

To żaden dowód, na TS'ie bez pokazania serwerowgo TS'a, GG ja też potrafie założyć

i zapisać kolegę jako nick Admina - prosta sprawa. :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

• Odpowiedzi 501
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy nie oceniaj serwera po "okładce". Lesria też miała zajebistą prezkę, niby "nie odgrzewany kotlet" a SYF I KIŁA.

Wyjdzie ten serwer to wejdź i dopiero oceń. ;)

Nie muszę na niego wchodzić żeby go ocenić bo grałem na TYM SAMYM serwerze około miesiąc temu i teraz mogę stwierdzić, tak jak Ty to napisałeś "SYF I KIŁA". Ale wejdź, załaduj IS'a i daj się nacieszyć 17'sto letniemu Nexusowi, że przyszedł mu przelew :P

quebocoelho

Opublikowano

co jeżeli po zainstalowaniu msvcr120.dll pojawia mi sie kolejny error jak probuje uruchomic gre pt.:

"Niveria.exe - nie znaleziono punktu wejscia"
"Nie znaleziono punktu wejscia procedury GetLogicalProcessorInformation w bibliotece KERNEL32.dll.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Nie muszę na niego wchodzić żeby go ocenić bo grałem na TYM SAMYM serwerze około miesiąc temu i teraz mogę stwierdzić, tak jak Ty to napisałeś "SYF I KIŁA". Ale wejdź, załaduj IS'a i daj się nacieszyć 17'sto letniemu Nexusowi, że przyszedł mu przelew :P

Po pierwsze: Nie wydaję na gry.

Po drugie? Drugiego nie będzie bo tylko tyle mi "pocisnąłeś" :c

Pozdrawiam, Synthious! :)

@EDIT: Jednak będzie drugie!!! :)

Po drugie: Napakowałeś w IS'a na poprzednim serwerze tejże ekipy i teraz żal dupę ściska? :D

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

Zjedz oko, a potem zastanów się jaki głupi jesteś, że nie doczytałeś, że start o 17:30, 30 minut przed

To żaden dowód, na TS'ie bez pokazania serwerowgo TS'a, GG ja też potrafie założyć

Dokładnie, niech ukaże dowód, że to jest w 100% Nexus ;)

Opublikowano

Łap Panie obrońco :)

http://iv.pl/images/79147729995503640485.png

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Po pierwsze: Nie wydaję na gry.

Po drugie? Drugiego nie będzie bo tylko tyle mi "pocisnąłeś" :c

Pozdrawiam, Synthious! :)

@EDIT: Jednak będzie drugie!!! :)

Po drugie: Napakowałeś w IS'a na poprzednim serwerze tejże ekipy i teraz żal dupę ściska? :D

Nie miałem zamiaru Ciebie nawet cisnąć; Kiedy widze takie argumenty jak Twoje, to wtedy dopiero żal dupę ściska :P

Nie załadowałem, pograłem może godzinkę, a z tego co pamiętam to na początku nawet IS im nie działał  :lenny:  :lenny:  :lenny:

quebocoelho

Opublikowano

co jeżeli po zainstalowaniu msvcr120.dll pojawia mi sie kolejny error jak probuje uruchomic gre pt.:

"Nie znaleziono punktu wejscia procedury GetLogicalProcessorInformation w bibliotece KERNEL32.dll.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Pobraneee :) zdążyłem na czas, teraz pozostaje czekać na otwarcie.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

@esquero juz dawno xD

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

można aktualizować clienta. Gratuluję ambicji

Weź nie udawaj cwaniaka, bo jesteś leszczem jest godzina 17:15. 15 minut przed startem i dalej jest to samo... Więc bardziej spójrz na swoje ambicje i swoją inteligencję co piszesz, bo wydaje mi się że to Ty jesteś ten bardzo Głupi :))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

­

Jeszcze raz NIE POLECAM serwera :)

Złodzieje w team'ie+serwer padnie za około tydzień

Na dole dodaje SS'y z rozmów z Nexusem który prosi mnie abym usunął poprzedni komentarz :>

http://iv.pl/images/19802748353990863447.png

http://iv.pl/images/66161907506071092478.png

http://iv.pl/images/60955494048260851153.png

Panie c**j mnie to, jestem dobrym człowiekiem więc mogę kogoś wspomóc finansowo wydajać szmal na is jak nie ma co jeść. A jak serwer padnie po tygodniu to też c**j mnie to żyje, pójdę na inny który padnie po tygodniu. A z tego co widzę nexeus chciał się wspomóc bo też jest dobrym człowiekiem.

­

Opublikowano

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Z tego co widać na TS'ie - Administracja ma przedrostki, czemu twój Nexus nie ma? :O

Dobra, ale jeżeli na czacie nie ma przedrostków to dlaczego nie pokazałeś "kuleczki"

z Nexusem i jego rangą? :) ... ^^ ^^ ^^

Opublikowano

Chyba sobie gracze nie pograją z tym błędem, jak zwykle administracja ma wyjebke.

Opublikowano

Gdy probuje spatchowac wywala jakis dlugi error, komus jeszcze?
"błąd podczas aktualizacji torrent"

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Gdy probuje spatchowac wywala jakis dlugi error, komus jeszcze?

"błąd podczas aktualizacji torrent"

Przestań!

co ze startem?

SNq6Ku7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...