Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiveriA.eu [Dedyk] [Easy]

Gość

Niveria.eu  

577 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Naszym serwerze?

• TAK
      324
    • NIE
      86
    • JESZCZE NIE WIEM
      53
    • ZASTANOWIĘ SIĘ
      54
    • MAM TO W PLANIE
      60
  2. 2. Czy podoba ci się zapowiedź serwera ?

• Dobra szczegółowa dużo sie dowiedziałem
      151
    • Dobra.
      240
    • Od bidy ujdzie
      186

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 501
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z forum i clientem. ? ani tego, ani tego

O tym już mówiłem up ;)

Gdzie to forum?

­

Forum zostanie aktywowane dziś w nocy lub jutro do wieczora ;) Spokojnie będzie na 100% hyhy ;)

Opublikowano

@Wnuku Będzie jakaś promocja w is na starcie? ^^

Tak przewidujemy -10% na starcie ;) Polecam też brać udział w konkursie na naszym fp jest do wygrania SM za na prawdę dużą kwotę ;)

Strona nie działa?

­

Strona działa ;) Można śmiało się rejestrować ^^

Opublikowano

Tak przewidujemy -10% na starcie ;) Polecam też brać udział w konkursie na naszym fp jest do wygrania SM za na prawdę dużą kwotę ;)

Strona działa ;) Można śmiało się rejestrować ^^

Przewidujecie olanie serwera ze strony Tobiasza?

Czy może sprzedawanie na lewo itemów, yangów?

­

Opublikowano

Przewidujecie olanie serwera ze strony Tobiasza?

Czy może sprzedawanie na lewo itemów, yangów?

­

Trochę cię nie rozumiem

Cały team mamy zgrany :) Nikt nie oleje serwera nie ma takiej opcji to mogę gwarantować! :)

Żadnego sprzedawania itemów czy yangów na lewo... Mogę zagwarantować,że nic takiego nie będzie miało miejsca na naszym serwerze!

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

jak zwykle, olewanie postów co wnoszą coś do gry..
Oczywiście że broni nie zmienicie bo po co robić coś pod graczy, aby przybywało ich więcej, jak to jest dużo roboty, a serwer tylko pod $$..
SZKODA :)

Opublikowano

Trochę cię nie rozumiem

Cały team mamy zgrany :) Nikt nie oleje serwera nie ma takiej opcji to mogę gwarantować! :)

Żadnego sprzedawania itemów czy yangów na lewo... Mogę zagwarantować,że nic takiego nie będzie miało miejsca na naszym serwerze!

Pozdrawiam ;)

Chyba nie zrozumiałeś mnie.

Dobra mniejsza o to.

Serwer na 100% wystartuje o 17, czy będą przesunięcia o x godzin?

­

Opublikowano

jak zwykle, olewanie postów co wnoszą coś do gry..

Oczywiście że broni nie zmienicie bo po co robić coś pod graczy, aby przybywało ich więcej, jak to jest dużo roboty, a serwer tylko pod $$..

SZKODA :)

Coś ty nie olewam ;) Po prostu mam troszkę zapierdziel i odpowiadam po czasie hyhy ;)

Co do broni na razie zostawiamy tak jak jest ;)

Jeśli na prawdę bronie by zostały zle przyjęte przez większość graczy wtedy trzeba byłoby pomyśleć nad zmianą ;c

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Zobaczymy co tam chłopaki ustrugali... Mam nadzieje że wszystko będzie zgodnie z planem

Coś ty nie olewam  ;) Po prostu mam troszkę zapierdziel i odpowiadam po czasie hyhy  ;)

Co do broni na razie zostawiamy tak jak jest  ;)

Jeśli na prawdę bronie by zostały zle przyjęte przez większość graczy wtedy trzeba byłoby pomyśleć nad zmianą ;c

Pozdrawiam  ;)

Zawsze można zrobić kostiumy na broń lub zrobić kilka opcji wyglądu broni w cliencie. Mi tam aż tak nie przeszkadzają.

sygna.tan.png

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś mnie.

Dobra mniejsza o to.

Serwer na 100% wystartuje o 17, czy będą przesunięcia o x godzin?

­

17.30 start raczej nie przewidujemy żadnego przesunięcia ponieważ idzie wszystko zgodnie z planem ;)

Zobaczymy co tam chłopaki ustrugali... Mam nadzieje że wszystko będzie zgodnie z planem

My również mamy nadzieję hyhy ;)

Opublikowano

Gdzie ten klient? nie kazdy ma szybki interet. serwer mi sie podoba, tylko troche godzine sobie do dupy wybrales, bo jest sobota.... a o 17.30 star ciulowo troche

Opublikowano

Zawsze można zrobić kostiumy na broń lub zrobić kilka opcji wyglądu broni w cliencie. Mi tam aż tak nie przeszkadzają.

Kostiumy broni miały być dodane lecz nwm dlaczego zrezygnowaliśmy z tego :P

Możliwe,że dodamy to w aktualizacji ;)

Opublikowano

Gdzie ten klient? nie kazdy ma szybki interet. serwer mi sie podoba, tylko troche godzine sobie do dupy wybrales, bo jest sobota.... a o 17.30 star ciulowo troche

Też nie mam szybkiego internetu,ale 1gb ponad troszkę ileż będzie ściągać ;)

Godzina mi się wydaje być dobra ;)

Lipa że start tak późno, jest sobota :D

PS. Co z klientem? Bo nie chce mi się nurkować w temacie

Prawdziwy Gracz w sobotę na kompie siedzi hyhy :D

Client do godz 15 powinien już być gotowy do pobrania ;)

Opublikowano

Wydaje mi sie że bedzie pełno błedów i bugów.. I problemy na stracie.. Coś takiego czuje

Nie powinno być ;) Prowadzona była beta i na bieżąco były poprawiane błędy ;)

Choć znając życie i tak ktoś coś znajdzie to normalne :P Na każdym serwerze jest jakiś bug o którym nikt nic nie wie hyhy

Opublikowano

Co jest z tym klientem? Ze strony się nie da pobrać, forum nie działa a tutaj linków nie widzę. Może ktoś podlinkować o ile jest już wrzucony?

Opublikowano

Wydaje mi sie że bedzie pełno błedów i bugów.. I problemy na stracie.. Coś takiego czuje

O k***a, prorok!

Prezka, imo, okropna. Do tego nic nowego na serwerze, nic autorskiego, wszystko już było. Nuda.

Opublikowano

do 15 client start 17:30 .. client max przez 3 h bd pobierany i w dodatku każdy będzie pobierał więc prędkość spadnie ... Radzę dać na kilku hostach ,

http://niveria.eu/Zapraszam do pobierania Clienta!!!

Łatka do clienta będzie w patcherze,który pojawi się już nie długo! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...