Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HOT! Nowe okno logowania by YV!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tło nie pasuje do gry, ale reszta w porządku.

Więcej takich prac, przyjacielu.

Tło można zmienić, specjalnie nie scalałem górnego i dolnego paska, więc można sobie dopasować pod siebie :)

Jakie c*****e xD

dobry cooltext xD

Dzięki, dzięki :)

7377714647179621423584.png

Opublikowano

Fajna praca, tylko troszkę za dużą część ekranu zajmuje.. ;)

Jeśli faktycznie jest za duże (nie sprawdzałam), to pamietaj na przyszłość @YohikoVision , że GUI nie powinno być wieksze, niż najmniejsze okno clienta Mt2 :) Jest to chyba 800x600px, już nie pamiętam.

Co do pracy- Nie jest zła :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Jeśli faktycznie jest za duże (nie sprawdzałam), to pamietaj na przyszłość @YohikoVision , że GUI nie powinno być wieksze, niż najmniejsze okno clienta Mt2 :) Jest to chyba 800x600px, już nie pamiętam.

W metinie jest coś takiego jak SetScale więc pierdzielisz głupoty.

0LsM05U.png

Opublikowano

W metinie jest coś takiego jak SetScale więc pierdzielisz głupoty.

Co z tego, że taka opcja istnieje? Ma robic za duże projekty, które po zescalowaniu beda nadawały sie do wyrzucenia z powodu utraty jakosci? Troche logiki.

igNMhIy.png

Opublikowano

Co z tego, że taka opcja istnieje? Ma robic za duże projekty, które po zescalowaniu beda nadawały sie do wyrzucenia z powodu utraty jakosci? Troche logiki.

SetScale nie niszczy jakości. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Znaczy mi chodzi o wielkość na SSie. Za dużo poprostu miejsca na ekranie zajmuje to okno :)

Opublikowano

Jest plik w środku do edycji nazwy servera która widnieje nad nazwą użytkownika?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Usunął bym to HOT z tematu bo trochę śmieszy..Gui samo w sobie może być ale te napisy to porażka..lepsze style robiłem po 2 minutach używania ps-a.

Opublikowano

Usunął bym to HOT z tematu bo trochę śmieszy..Gui samo w sobie może być ale te napisy to porażka..lepsze style robiłem po 2 minutach używania ps-a.

Dzięki za opinie

Opublikowano

Tło nie pasuje do gry, ale reszta w porządku.

Więcej takich prac, przyjacielu.

Co do pracy jest mega ładna, jednak tło do pieca, proponuję coś ze smokami chociaż one zostały już na maxa wykorzystywane, może jakieś góry czy coś. ­

Wstawiłem 2gą wersje z tłem w górzystej krainie, mam nadzieję, że teraz będzie lepiej :)

Opublikowano

Bardzo ładna praca, miły dla oka interface, tylko teraz czekać aż ktoś tego użyje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...