Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Opóźnienia na trybie jednoosobowym

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie grałem dość spory czas w GTA V (PC), ale dziś postanowiłem zagrać. Wszystkie aktualizacje mi się pobrały, wszystko ładnie i w ogóle. Zaczynam grę od trybu jednoosobowego i... bugi. Chodzi mi mianowicie, że gdy np. jadę autem i skręcam w lewo/prawo to auto jedzie dłużej niż trzymałem nawet o 2 sekundy. Jak wciskam tabulator, nie załącza mi się on od razu tylko po czasie i gdy chcę np. z RPG zmienić na granatnik to mi się nie zmienia od razu, dopiero po czasie, nawet po AŻ 1 minucie. Jest to bardzo denerwujące i dzieje się to ze wszystkim (strzelanie, jazda, bieganie, zmiana broni, włączanie mapy). Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. 

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

O kurcze, o czymś takim to nie słyszałam. Jestes pewien, że masz oryginalną wersję gry ;)? Bo kiedyś był tu podobny problem i gość miał pirata - a my piractwa nie popieramy.

Czy ten problem wystepuje od samego początku, czy zaczął wystepować nagle? Może instalowałeś jakieś mody, niechcący dokonałeś jakiejś zmiany w rejestrze? Robiłeś reinstalacje sterowników jak zalecił QuarK?

Temat już trochę leży bez odpowiedzi, może napisz co robiłeś by problemowi zapobiec, to będzie wiadomo czego już ci nie radzić.

who cares?

Opublikowano

@Shahi Wszystko porobione, wersja gry oryginalna, sam jestem przeciwny piractwu. Żadnych modów nie instalowałem, a problem wystąpił tak nagle. Próbowałem grać na najniższej grafice, ale to samo.

Opublikowano

@up 

Próbowałem grać na najniższej grafice, ale to samo.

Czytaj uważnie. ;) Mam nawet rozmiary gry na najniższych i nic to nie zmienia. 

Opublikowano

jaki masz sprzęt?

pamiętam że w GTA IV jak ktoś miał pirata to było podobnie, trzeba było zainstalować jakiegoś patcha, ale skoro ty masz oryginał więc to raczej nie w tym problem.

536061453511031953381.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...