Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PORADNIK: JAK "ZBUGOWAĆ" STRONĘ ZENGAMING?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dzisiaj znalazłem fajne niedociągnięcie na zengaming.co. Rzeczą strasznie mozolną jest wbijanie pkt. za areny 1v1, trzeba w ciul się napracować, a jak jeszcze Wam da kogoś z wyższą rangą to klapa. Mało osób z niego korzysta i wiele osób pewnie nie wie o tym. Sprawa dotyczy reflinków, za jednego mamy aż 50 pkt, więc tak. 

1. Wejdź w swoje konto i znajdź reflink

2. Wyloguj się z konta i wejdź poprzez reflink na stronę.

3. Zarejestruj się (ja używam zwłaszcza jakiś randomowych nicków i oczywistych maili, bo na 1 konto jest 1 email, a nie chce mi sie co chwile nowego robic wiec np meila takie jak [email protected] i daje byle jakie haslo, bo i tak sie nie przyda potem)

4. Po stworzeniu nowego konta wypelniamy informacje tak jak to robi sie podczas rejestracji

5. Gramy 1 mecz 1v1 (ja zawsze szybko rashuje i przegrywam, zeby jak najszybciej to zrobic) 

6. Wylogowujemy sie i robimy tak w kolko.

Jako iz jedna taka akcja trwa max 7 minut, to w godzine mozna wbic nawet 400 coinsów. Wiec to jest lepsze niz mozolne granie, dzieki za uwage. Mozecie zostawic lajka, jezeli nie wiedzieliscie o tym. :)

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej, dzisiaj znalazłem fajne niedociągnięcie na zengaming.co. Rzeczą strasznie mozolną jest wbijanie pkt. za areny 1v1, trzeba w ciul się napracować, a jak jeszcze Wam da kogoś z wyższą rangą to klapa. Mało osób z niego korzysta i wiele osób pewnie nie wie o tym. Sprawa dotyczy reflinków, za jednego mamy aż 50 pkt, więc tak. 

1. Wejdź w swoje konto i znajdź reflink

2. Wyloguj się z konta i wejdź poprzez reflink na stronę.

3. Zarejestruj się (ja używam zwłaszcza jakiś randomowych nicków i oczywistych maili, bo na 1 konto jest 1 email, a nie chce mi sie co chwile nowego robic wiec np meila takie jak [email protected] i daje byle jakie haslo, bo i tak sie nie przyda potem)

4. Po stworzeniu nowego konta wypelniamy informacje tak jak to robi sie podczas rejestracji

5. Gramy 1 mecz 1v1 (ja zawsze szybko rashuje i przegrywam, zeby jak najszybciej to zrobic) 

6. Wylogowujemy sie i robimy tak w kolko.

Jako iz jedna taka akcja trwa max 7 minut, to w godzine mozna wbic nawet 400 coinsów. Wiec to jest lepsze niz mozolne granie, dzieki za uwage. Mozecie zostawic lajka, jezeli nie wiedzieliscie o tym. :)

Please don't try to fake this, nobody likes cheaters and of course cheaters won't be granted a prize.

­

­

Opublikowano

^w cs go tez nie mozna czitowac i jakos to robią

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

^Wiele mi do myslenia dales ;p jeszcze nie bo dopiero zaczalem, a jesli sie nie powiedzie to trudno, kilka godzin w plecy tylko, dam wam znac jutro bo zbieram do 2k

Opublikowano

no ja uzbieralem 500 i przeczytalem ze tam pisze :)

You will get coins when your friend plays his first game. 
Please don't try to fake this, nobody likes cheaters and of course cheaters won't be granted a prize.

461_0xlady.png

Opublikowano

@TruZ jest napisane*

to nie ma prawa dzialac, przeciez 1konto = 1konto steam, wiec za kazdym razem musisz kupywac nowe csgo. bezsensu. (chyba ze tak nie ma, c**j wie)

Opublikowano

Nie, ja napierdzielam cały czas z jednego konta :) i mam te 2k punktów, czekam na dostawe skinow bo aktualnie brak, wiec chyba dziala :)

Opublikowano

Nie, ja napierdzielam cały czas z jednego konta :) i mam te 2k punktów, czekam na dostawe skinow bo aktualnie brak, wiec chyba dziala :)

Dostawa jest w weekend bodajże, także poczekasz... 

Jak to będzie działać to kose wbijam Keepo

­

­

Opublikowano

Wlasnie różnie, ostatnio byla w piątek, ale jak tylko bedzie dostawa zdam Wam relacje :) 

Opublikowano

Wlasnie różnie, ostatnio byla w piątek, ale jak tylko bedzie dostawa zdam Wam relacje :)

Nadal nie rozumiem, nie jest tak że 1 konto to 1 cs? 

­

­

Opublikowano

Nie, właśnie sam się zdziwiłem, że aż takie niedociągnięcie jest, dla beki sprawdziłem, patrzę, a tu działa! :)

@EDIT, dlatego właśnie tak mało osób o tym wie, bo to rzeczą oczywistą jest, że tylko 1 konto steam, więc wypada też, że 1 konto cs go na 1 reflink, jak widać warto było sprawdzić. ;]

Opublikowano

Nie, właśnie sam się zdziwiłem, że aż takie niedociągnięcie jest, dla beki sprawdziłem, patrzę, a tu działa! :)

Jeżeli dostaniesz skina, robisz na kose czy 5k?

­

­

Opublikowano

No mordo, proste, że na kosę. Z racji takiej, że jestem w stanie wbić 2k dziennie z tych refów, to w tydzień się z tym uwinę. A taka kosa za 100 euro w tydzień, to jednak niezły zarobek.

@EDIT, widze ze falchion knife fade to az 140 euro, wiec jeszcze lepiej :D 

Opublikowano

No mordo, proste, że na kosę. Z racji takiej, że jestem w stanie wbić 2k dziennie z tych refów, to w tydzień się z tym uwinę. A taka kosa za 100 euro w tydzień, to jednak niezły zarobek.

hmh Wątpie żeby to działało, ale jeżeli działa to siedze do rana XDDD

­

­

Opublikowano

Czemu ma nie zadziałać? Przecież punkty lecą normalnie, potem tylko klik i masz ofertę wymiany ;]

ALE JAK ZADZIAŁA TO WISICIE MI 100 LAJKACZY I DUŻE PIWO :DD

Opublikowano

^czytaj wyżej, dostawa jest raz na tydzień, więc trzeba czekać i mieć wyczucie, żeby nikt ich nie podwalił.

Opublikowano

^czytaj wyżej, dostawa jest raz na tydzień, więc trzeba czekać i mieć wyczucie, żeby nikt ich nie podwalił.

Zaczne od jutro i sie zobaczy ;x Można by szybciej to zrobic, ale 2 osoby do tego by potrzebne były

­

­

Opublikowano

myslalem nad tym, trzeba znalezc kumpla goryla xD 

Opublikowano

Ta strona w ogóle wypłaca skiny? Opłaca się w to bawić?
Mam 2-3 osoby, także jeżeli strona by wypłacała skiny to fajny profit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...