Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer po 2,5h w końcu wystartował. Lagi nadal występują, nie mówię o małej ilości grzybów i nastawieniu pod $. P2W widać na każdym kroku, ale o tym sami się przekonacie. Pomijam także fakt, że obóz jest z plików Alexandrine, więc ekipa serwera się nie natrudziła. Osobiście nie polecam.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer po 2,5h w końcu wystartował. Lagi nadal występują, nie mówię o małej ilości grzybów i nastawieniu pod $. P2W widać na każdym kroku, ale o tym sami się przekonacie. Pomijam także fakt, że obóz jest z plików Alexandrine, więc ekipa serwera się nie natrudziła. Osobiście nie polecam.

Mówiłem CI, wszystko kradzione. xD

Idę jeszcze się zalogować do putty na darmowym hostingu ( xD)

Obóz oczywiście kradziony, wg Gila.

Kurde, całe życie kradnę.. Hm...

Czekajcie, idę jeszcze ukraść coś z alexandrine... Tylko ciekawe co to takiego, nie istnieje nic takiego przecież O,o

______

Pacanku, weź się ogarnij, nie mam nic z Tobą wspólnego, chyba że to, że mi DDoS'a robisz. :)

P.S Każdy Twój post będę zgłaszał, tak samo jak groźby zamknięcia tematu jak serwer nie działał po DDoS'ach. 

­

Opublikowano

Kolejny dowód, że serwer korzysta z plików Alexandrine. 

Czy beta skończy się w tym roku?

A co do alexandrine?

Oczywiście, korzysta. COdziennie. Od pierwszych dni. Możesz pliki on-game nawet nazywać norbisf.pl

Nie, za rok dopiero.

­

Opublikowano

Lagi jak jasny *uj. Do karczmy wchodzi mi pol minuty. Wszystkie odsłony były niemiłosiernie zlagowane, ale to już przesada..

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Serwer lipa. Lagi, nie da się grać.

To nie graj.

Myślisz, że mi zależy na 1 graczu, który tylko potrafi narzekać? Na s2 są 10x większe lagi i tam tak nie narzekają.

Nie Ty, to 500 następnych ze wszystkich światów będzie dziś nowych graczy, więc... 

­

Opublikowano

^Z takim podejściem to uja będziecie mieć nie graczy. Lepiej się wziąć za naprawy i moze zmiane hostingu, a nie hejtować z kimś, kto pisze jak jest.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

To nie graj.

Myślisz, że mi zależy na 1 graczu, który tylko potrafi narzekać? Na s2 są 10x większe lagi i tam tak nie narzekają.

Nie Ty, to 500 następnych ze wszystkich światów będzie dziś nowych graczy, więc... 

­

Skoro nie zależy Ci na graczach, to po co stawiasz serwer? A no tak ($$$).

Polecam także kupić konto na hostingu jeśli nie radzisz sobie z vps'em.

Opublikowano

Skoro nie zależy Ci na graczach, to po co stawiasz serwer? A no tak ($$$).

Polecam także kupić konto na hostingu jeśli nie radzisz sobie z vps'em.

Pomyśl.

Wyobraź sobie - jest wojna. Ty i 499 ludzi jest ukrytych w jakichś kanałach. Jeden z ludzi chce wyskoczyć z kanałów i spróbować uciekać. Na zewnątrz jest wiele oddziałów wojska. Jeżeli jeden wyskoczy, zginą wszyscy, bo on zdradzi ich pozycję. Lepiej jest jednego zamordować, czy narazić na śmierć wszystkich ludzi?

Może nie adekwatny do sytuacji przykład i egocentryczny, lecz to przykład z życia.

Przemyśl to sobie. Zależy mi na graczach. Nie zależy mi na pojedynczych jednostkach, które i tak po jakimś czasie zakończą swą grę. Nie obchodzi mnie opinia jednego gracza, np. "Usuń to i to, niech będzie tak", tylko to co sądzi cały serwer, analizuję głos większości, bo pojedyncza jednostka może mieć IQ maksymalnie 100, a przez nią może źle coś wpłynąć na serwer. 

Nie pisz rposzę o pieniądzach, bo to już jest śmieszne. Osoba, która zarobiła tyle pieniędzy na serwerze i go zamknęła, będzie mnie uczyć, jak zarządzać serwerem, który ciągle stoi i stoi? Pfff!

Jeżeli, masz jeszcze jakieś żale, to nie do mnie.

Oto nr. na tel. zaufania: 116 111.

Tam się idź żalić, nie tutaj.

^Z takim podejściem to uja będziecie mieć nie graczy. Lepiej się wziąć za naprawy i moze zmiane hostingu, a nie hejtować z kimś, kto pisze jak jest.

Molekularne programy pozwalają na ewolucję siatki matrycowej serwera, przez co wytwarzają się lagi.

­

Opublikowano

pierdolisz ja tez mam lagi jak ten UP 

tak samo widzialem wczoraj na czacie kilka postow ze maja lagi a ty jebiesz farmazony ze +1 nie jest ci potrzebny 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Hahaha co to za serwer :p jak jedna osoba moze go ddosowac :p zapraszam na moj serwer tam nie ma lagow :) zapraszam : --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...