Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa, że mój kanał na YT wypali?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio mi chodziło po głowie nagrywanie na YT..... i tak sobie myślałem, że jakbym zaczął nagrywać na yt, to zachowam kulturę (napewno nie będę witał potencjalnego widza słowami: cześć cwelu :v )..... Mikrofon - Samson Go Mic, więc raczej nie będzie audio leżało..... Kolega stwierdził że mam głos na max 15 lat, lecz (chyba :)  ) nie zachowuje się jak typowy gimnazjalista (nie przeklinam na prawo i lewo).

Gry które bym nagrywał:

-Unturned

-CS GO (tego nie mogło zabraknąć :v )

-BF3 

-Prison architect 

itp. 

Czy to mogło wypalić ? Jeśli tak, to jak można się w miarę szybko dotrzeć do osób z kulturą (chciałbym mieć widzów na poziomie...) 

Z góry dziękuje za pomoc.

PS Gry raczej bym nagrywał action`em na niskich ustawieniach (na laptopie z 4 gb ramu raczej bf3 nie pójdzie w maksymalnych ustawieniach).

Opublikowano

Jak nie masz kogos kto ci pomoze sie wypromować,nie bedziesz przeklinał i nie jestes pedałem z grzywką to nie za dobrze bedzie :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak masz o czym mówić i robisz to mądrze to dlaczego nie.

Opublikowano

Osób z kulturą? Wystarczy że będziesz się zachowywał jak osoba z kulturą. Zobacz sobie przeciętnego widza np. Stuu i Rocka.

Stuu - ciągle montaż, nakurwia efektami, jokes dla dzieci 8-10. 

Rock - nagrywa wartościowe vlogi/gry, które tylko bardziej inteligentne osoby zrozumią.

Nie jestem fanatykiem Rocka, nawet go nie subuje. Ale trzeba mu to przyznać.

Jak się wypromować? Trudno, bardzo. Może się zacząc że pogadasz z ytberem jakims na tsie i zobaczy ze jestes dobry no i nagra z tobą :)

Opublikowano

Musisz mieć coś  w sobie inaczej nie ma szans.

Osób podobnych do ciebie jest mnóstwo, a udaje się tylko nielicznym ;)

Na start spróbuj pogadać z jakimś większym youtuberem może uda ci się z nim coś nagrać i wypromujesz swój kanał ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Ludzie są w większości głupi więc szukają rozrywki dla głupich.

Jak wyżej ktoś pisał, nie masz ciekawej osobowości lub fajnego i dobrego głosu którego się dobrze słucha to nie widzę przyszłości.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ni c**j nie wypali, tego jest miliard, na dodatek uważanie się za lepszego od reszty rówieśników = przegryw na miejscu

Opublikowano

Sama kultura ci nie wystarczy, musisz mieć coś w sobie żeby zachęcić do oglądania. 

I do nagrywania przydałby ci się lepszy sprzęt, bo z tym co masz obecnie będzie ciężko.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Chcesz być kolejną osobą, która nagrywa BF i CS'a... bankowo się wypromujesz pośród setek tysięcy takich filmów.

Zacznij nagrywać jakieś gry, których jest mało na YT.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Chcesz być kolejną osobą, która nagrywa BF i CS'a... bankowo się wypromujesz pośród setek tysięcy takich filmów.

Zacznij nagrywać jakieś gry, których jest mało na YT.

Unturned ?  Block N Load, może tf2, day of defeat....

Opublikowano

jak chcesz nagrywać już gry, a nie masz sprzętu, który podźwignie najnowsze produkcje to albo w niego zainwestuj albo nagrywaj klasyki

jak zaczniesz nagrywać nowe gry, ale jakimś low to nie masz szans, że się wybijesz

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nagrywa się z pasji, nie czy coś wypali, bo to przekonasz się z czasem. Musisz czymś zachęcić widzów czymś nowym, ciekawym, a cs'a jest pełno. Szukaj oryginalnych pomysłów, czegoś czego jeszcze nie było. Jeżeli już się skupiasz na fpsach to możesz nagrać nowego CoDa, który będzie miał swoją premiere za parę dni (chyba).

"Kolega stwierdził że mam głos na max 15 lat, lecz (chyba :)  ) nie zachowuje się jak typowy gimnazjalista (nie przeklinam na prawo i lewo)."

Nie mierz wszystkich równą miarą. Też mam 15 lat a gdybyśmy gadali na teamspeaku to pomyślałbyś, że mógłbym być Twoim ojcem ;)

Opublikowano

Jeżeli będziesz umieszczał ciekawe materiały, odpowiednio się promował i poświęcisz odpowiednią ilość czasu, to pewnie że wypali :P

Opublikowano

Pewnie że tak, polecam Ci ogarnąć ziomka o nicku Czlowiekzwyzyn, oglądam go od 4 lat i nigdy jeszcze mi się nie znudził - a powiedzmy sobie szczerze, nie nagrywa ładnych gier, nie przeklina, nie krzyczy, jest kulturalny i ogarnięty.

fPySbep.jpg

Opublikowano

Rock - nagrywa wartościowe vlogi/gry, które tylko bardziej inteligentne osoby zrozumią.)

Oczywiście, trzeba mieć wysoka inteligencję żeby oglądać jak ktoś gra w gry.

Ta spierdolina naprawdę to napisała xD Śmiejcie się i wytykajcie palcami. Poziom youtuberow jest żenujący, a jeszcze bardziej żałosne oglądanie tych filmików. Niczego oryginalnego nie wnoszą, opinie o grze mogę poczytać na jakiejś stronie w internecie zamiast oglądać pryszczatego gimnazjaliste (lub mentalnego gimnazjaliste) naparzajacego w gierkę i krzyczacego głupie, niedojrzałe teksty od których można dostać raka. Jeśli jesteś atencyjna kurwą, lubisz się popisywać przed równie młodymi rówieśnikami, to pewnie jest to robota dla ciebie. Najgorzej, gdy ci youtuberzy, GEJmerzy zaczynają być wynoszeni na ołtarze, ubóstwiani. Każdego, podkreślam każdego takiego śmiecia bym kopał po ryju, bo tylko na to zasługują. Wchodzę na YouTube, chce zobaczyć popularne filmiki, a wyskakują dzieci grające w gry. W glowie się nie miesci

idź, autorze tematu, uczyć się pszyry i matmy zamiast planować założenie kolejnego kiepskiego kanału o minikrafcie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bedzie ciezko. Na jutubach jest pełno csow. Tak jak pisali inni - stwórz kanał z nagrywaniem czegoś albo nowego, co nie pochłonęły yt-by albo jakieś klasyki. Możesz na początek zareklamować się na mpc.

Opublikowano

Nie rób niczego na siłę, nagrywaj to co chcesz i co ci się żywnie podoba. Czy uda ci się zaistnieć na polskim youtubie? Spróbuj a się przekonasz.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...