Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa, że mój kanał na YT wypali?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie, by się wybić na YT trzeba mieć w sobie to "coś". Jest coraz więcej nagrywających, więc wiele rzeczy zostało już ukazanych. Jeśli masz do tego głowę, gadasz z sensem i wiesz, co robisz - próbuj. 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Hej.
Jeżeli masz wiarę, to wszystko może się udać ;). Wystarczą chęci, ale oczywiście nie wszystko będzie od razu. Trzeba ciężko pracować, aby coś osiągnąć ;). Ale jak ktoś wyżej wspomniał, z kulturą może być problem(Mimo iż to większość ludzi ceni). Zwykle kanały ludzi, którzy udają "Debili" mają większą oglądalność...więc jak uważasz :). Działaj i nie przejmuj się opiniami innych. Bo większość ludzi lubi komentować pracę innych po czym sami nic nie osiągnęli w tym kierunku ;).

Opublikowano

Sam koncept jest słaby. Jest już pierdyliard kanałów na youtube nagrywających gry. Wymyśl coś bardziej... pomysłowego.

Jeżeli chodzi o sprzęt - tu jest problem. Jeżeli nagrywasz, grając na laptopie to cieńko to widzę. Po 2-3 odcinkach zacznie chodzić jak kombajn, a to nie wpłynie dobrze na jakość filmu :v

1z67dxt.png

Opublikowano

Jak będziesz ciekawie i fajnie gadał to możesz nagrywać Mario w lewą stronę :) Co z tego, że taki stuuu...ł, szamboXszczurek czy inny multigej nagrywa PC'tem za 10k skoro nagrywa jak dla mnie gówno dla dzieci drze pizdę albo pierdoli jakie to on miał dzisiaj wrażenia na kiblu. Materiał musi być ciekawy niby, że Ty grasz w pasjansa online, ale rzucisz 1-2 kurwami i powiesz jakiś dowcip i opowiesz jakś ciekawa historie lub inne info na danym temat,  oczywiście wszystko w umiarze. Nie nagrywaj tego gównianego Cs'a bo to jest drugi srajkraft. Już lepszy ten BF albo jakaś inne gra, która była spoko, ale jest starsza i nie nagrywa jej pół YT. A i nie witaj się "hej ziomeczki" albo "witajcie ziomeczki" bo, aż mi się rzygać chce jak to słyszę u typków nagrywających jakieś gównologi albo gry  z grzywkami i rurkami bardziej opiętymi niż u dziewczyn bo ja takich spedalonych ameb nie znam, a o koleżeństwie nie wspominam. Witasz się jak facet np."elo siemandero k***y" dobra może tak ostro jak byś wyszedł z pierdla to nie, ale np."Siema" "Cześć" wystarczy bez wazeliny jakich to się nie ma widzów.

Opublikowano

Jak będziesz ciekawie i fajnie gadał to możesz nagrywać Mario w lewą stronę :) Co z tego, że taki stuuu...ł, szamboXszczurek czy inny multigej nagrywa PC'tem za 10k skoro nagrywa jak dla mnie gówno dla dzieci drze pizdę albo pierdoli jakie to on miał dzisiaj wrażenia na kiblu. Materiał musi być ciekawy niby, że Ty grasz w pasjansa online, ale rzucisz 1-2 kurwami i powiesz jakiś dowcip i opowiesz jakś ciekawa historie lub inne info na danym temat,  oczywiście wszystko w umiarze. Nie nagrywaj tego gównianego Cs'a bo to jest drugi srajkraft. Już lepszy ten BF albo jakaś inne gra, która była spoko, ale jest starsza i nie nagrywa jej pół YT. A i nie witaj się "hej ziomeczki" albo "witajcie ziomeczki" bo, aż mi się rzygać chce jak to słyszę u typków nagrywających jakieś gównologi albo gry  z grzywkami i rurkami bardziej opiętymi niż u dziewczyn bo ja takich spedalonych ameb nie znam, a o koleżeństwie nie wspominam. Witasz się jak facet np."elo siemandero k***y" dobra może tak ostro jak byś wyszedł z pierdla to nie, ale np."Siema" "Cześć" wystarczy bez wazeliny jakich to się nie ma widzów.

A może być np. ,,Witam, dzisiaj opowiem wam o moich wrażeniach z meczu po stronie ....." ? 

Opublikowano

A może być np. ,,Witam, dzisiaj opowiem wam o moich wrażeniach z meczu po stronie ....." ? 

:D witaj się jak chcesz, ale będzie to lepiej wyglądało jak nie będziesz kopiował tych lamusów jak połowa yt. Ale pierwsze  około 30 sekund zachęca widza, więc jeśli dasz ciała w tym czasie to ktoś po prostu wyłączy filmik. Nagraj coś to będzie wiadome. I nie udawaj nikogo tylko bądź sobą bo to widać /słychać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...