Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia - Reaktywacja ruszam z projektem 5x [KNIGHT]

Laza166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start 02.11.2015

start.jpg

Ostatnio naszła mnie ochota aby rozpocząć projekt ale nie mogłem znaleźć działającego kraka az do dziś.W tibie pierwszy raz w 2006 zagrałem , i dopiero tak 2009 zacząłem grać ale szybko się skończyło. Potem znalazłem bota ng/elfa za dużo nie potrafiłem, gdy nadeszły czasy neobota dostałem skrzydeł potrafiłem zrobić afk skrypt , miałem 80ek i MS. Wleciał po roku ban. Potem redbota rozpracowałem wybociłem tego main 117 k (do koło 80lvl) , potem xenobot dobiłem 117. Nagle coś się skończyło . Dziś ruszyłem testowo na pobranym skrypcie kazzo wszystko hula.Teraz muszę tylko przypomnieć sztukę robienia afk skryptów i przygotować coś dla 5K.

CELE: 

Main: 125lvl 90/85

Noob: 4 X 60lvl

Zarobić na nową postać (ed/ms)

Kupic pacc na main + ed/ms

PROBLEMY:

Totalny brak skryptów i wpt muszę sobie coś stworzyć. Dlatego każdego wieczorku będę przeznaczał 3h na full afk i będę go udostępniał za friko.

Mam neostradę i wybija mi neta w nocy - trzeba to rozpracować dokładnie kiedy i coś zaradzić. 

Do mod czy mogę prowadzić projekt na tym forum? Jedyne forum gdzie są tibijczycy reszta to umarłe forum! Nie widziałem sub-fora na temat projektów.

Opublikowano

Zresetowałem neostrade o 21 budze się a tam :)

Profit 35k w goldzie i 21 iron ore ;)

Stałe 30k exp/h

Skrypt 100% afk ale nie mojej produkcji znalazłem na starym lapku o dziwo działa bez problemowo, dziś wieczorkiem sprawdzimy moj stary skrypt na dc -3 czy ruszy :D a jak nie to zrobie full poh :)

Nie zadziałał skrypt na screenshota  :(

118.jpg

Opublikowano

Emocje jak na grzybach. 5 kont po 5zł , az załuje mojego czasu który spoedziłem na wejscie tutaj.

Zycze bana na wszysttkie konta.

Gram w wolnym czasie nie jestem tibijczykiem ani jakimś lamusem który nie ma życia. Kończę zaraz szkołe mam również prace week , dziewczyne i wiele innych przyjemnych zajęć.

Nie napier.... w laptopa jak to moi rówieśnicy w lol'a. Gram kiedy i ile chce dla przyjemności. Stawiam bota i dalej korzystam z życia ty sobie Odwolanie napier,,,,, i korzystaj bo pewnie pacc się kończy.  

edit: nie mogę wrzucać wam bez pośrednio załączników lua i xbst.Macie spakowane w rar.

Opublikowano

właśnie naniosłem poprawki z bp , skrypt nie moj ale masa poprawek moich aby było 0 zwiech. Jedynym problemem są duchy które trzeba zamknąć :/

Idę spać dziś miałem hardcorowy dzień.Jutro pokminie coś dla pozostałych knight.

zaczynamy1.png

zaczynamy2.pngzaczynamy3.pngzaczynamy4.png

Opublikowano

Gram w wolnym czasie nie jestem tibijczykiem ani jakimś lamusem który nie ma życia. Kończę zaraz szkołe mam również prace week , dziewczyne i wiele innych przyjemnych zajęć.

Nie napier.... w laptopa jak to moi rówieśnicy w lol'a. Gram kiedy i ile chce dla przyjemności. Stawiam bota i dalej korzystam z życia ty sobie Odwolanie napier,,,,, i korzystaj bo pewnie pacc się kończy.  

edit: nie mogę wrzucać wam bez pośrednio załączników lua i xbst.Macie spakowane w rar.

Jeżeli dodajesz plik o rozszerzeniu .rar, to musisz zamieścić wymagany skan.

//usunąłem dl.

Opublikowano

@Zarax jest możliwość abym dostał uprawnienia do lua i xbst ?

Lipa z bocenia bo zakładam ze ktoś z forum (nigdy mi się to nie zdarzyło 20lvl tu wbijałem) otwarł ktoś dzwi z duchami i trap. Śpię sobie i myślę ze cos głupiego mi się śni jakiś głos. Wstaje to nie telefon kładę się dalej , po dłuższym namyśle myślę o kurcze tibia podnoszę matryce i szybko exit i spie dalej nie miałem siły tego ogarnać.

Szczęście ze nie padłem :)

Wiem ze jest skrypt na zmianę broni ale nigdy mi się nie chciało dziś to dopracuje i wrzucę wam skrypciora.

edit: Loot może z 2h? Zaczynałem z wczoraj z 216k a teraz również 216k 

loot1.png

Opublikowano

Mam trochę matmy do ogarnięcia postaram się puścić 2 money markery.

JEST UP :) Nie widać całego lota bo schodzi az po czat :D ogólnie 10k/h bynajmniej tak liczy hud :)

jak macie jakiś skrypcik dla 30-40lvl mozna dodawać :D chętnie skorzystam póki nie mam czasu.

z jakiś 10h , może ktoś podliczyć? w banku +6k

loot2.png

119.png

Na dragach venore miewałem 90-120kexp/h , na corym mniej 70-90kexp/h ale lot konkretny. 

Co myślicie o GS w venore plus boczki ? Chcę bocić gdzie najmniej wiary. Czy w kazo też są GS po drodze na jakiś quest?

Leci knight leci nie mówię gdzię zobaczycie po paru lvl :D

start2.png

Opublikowano

nie kumam co to za projekt postawiles kilka charow na full afki kurde nowosc?

nie, kazdy botter tak zarabia

no ale wykonanie ladne

( . Y . )

w26yvz-5.png

Opublikowano

@krzychalo

póki co nuda, po świętach będzie pacc nowa postać magiczna i polecimy z lvl :D

stawiam afki bo co innego moge robić na facc. Kiedyś wiem że była moda na takie projekty niektórzy mieli konkretne projekty ja zaczynam skromnie :D 

Kolejny:

zaczynamy5.png

jutro chyba nie mam duzo do nauki pójdą pozostałe dwa :D Tymczasem dobranoc :D

Kto z was boci i jeszcze gra?

Opublikowano

Panowie no to się ...

Dear Tibia Player,

An automatic check of your Tibia account containing character Titan The Knightt has shown that unofficial software was used on it to play the game. Consequently, the account has been deleted instantly. Please note that using unofficial software is a very serious rule violation, hence the drastic punishment.

If you would like to go on playing Tibia, please create a new account and start over. However, if you do so, we strongly recommend you make sure to study the
Tibia Rules at http://www.tibia.com/support/?subtopic=tibiarules carefully and make sure not to violate them again. If you follow them at all times, you may be
sure not to lose your new Tibia account again.

Kind regards,
Your CipSoft Team

Czy ktos mnie podkablował ? tylko ten har i najmniej bociłem i to w kazzo nikt nie widział i 10h na dc......

Macie pomysły jak to możliwe ?

Opublikowano

normalnie jest to jednak sprawdzane, też dostałem raz taka ładną wiadomość. miałeś po prostu pecha, taka jest cena za bocenie 

Opublikowano

sorry,

sLCTS2w.png

ale nie lubię botterów, nie gz,

btw. dzięki za zdjęcia gdzie expisz, dzięki czemu Cie znalazłem i poszedł łatwy reporcik

resztę też już namierzam :makka:

279981407253602336505.png
Opublikowano

sorry,

sLCTS2w.png

btw. dzięki za zdjęcia gdzie expisz, dzięki czemu Cie znalazłem i poszedł łatwy reporcik

Ty tez ? haha , ja dwa zreportowałem , czekam na reszte.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

sorry,

sLCTS2w.png

co typ z Ciebie... Boci sobie na facc komu to przeszkadza? 

A jak nie lubisz botów to odpal skulla a nie tylko w depo siedzisz albo expisz i taka cała Twoja gra w tibie :v

graphic.png

Opublikowano

"co typ z Ciebie... Boci sobie na facc komu to przeszkadza? 

A jak nie lubisz botów to odpal skulla a nie tylko w depo siedzisz albo expisz i taka cała Twoja gra w tibie  :v" 

powiedzial bociarz xD

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

"co typ z Ciebie... Boci sobie na facc komu to przeszkadza? 

A jak nie lubisz botów to odpal skulla a nie tylko w depo siedzisz albo expisz i taka cała Twoja gra w tibie  :v" 

powiedzial bociarz xD

Po pierwsze, to nie boce :) Bo nie ma przyjemności z gry wtedy więc ten komentarz twój to trochę zbędny :( Ale do ludzi którzy bocą na facc to nic nie mam chyba, że ktoś mi wbija na resp to report leci a potem skulla odpalam :v

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...