Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmartwychstanie Infestation!

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj Dakotaz grał w iss :O

Grał, ale dlatego bo był zdziwiony liczbą ludzi na serwerach. Bo prawie wszystkie serwery nagle zrobiły się pełne :D

x

Opublikowano

Myślicie, że coś się ruszy z tym iss? Na steamie fajna promocja, chciałem kupić :D Ale jak nic nie będzie się działo, to chyba nie warto.

Opublikowano

Dakota raczej na globala nie wróci dopóki nie będzie porządnego zabezpieczenia przed hax jak na iss:th :)

https://www.youtube.com/watch?v=rdDjUWab52Y

Dodam jeszcze tylko że DakotaZ będzie grał tylko na iss:th 

Bo ludzie na live  pytali go czy zagra na NewZ to powiedział że nie że zostaje na ISS:TH (NewZ to jeden z najlepszych emulatorów) jest najbardziej grywalny 

Opublikowano

czy wam tez przestal w ogole dzialac ISS, bo jeszcze jakis czas temu sporo osob bylo na US serwerach a teraz w ogole nie wchodzi do gry. Może pracuja nad jakims nowych uaktualnieniem  :D?

Opublikowano

czy wam tez przestal w ogole dzialac ISS, bo jeszcze jakis czas temu sporo osob bylo na US serwerach a teraz w ogole nie wchodzi do gry. Może pracuja nad jakims nowych uaktualnieniem  :D?

nie, po prostu serwery wyłączyli.

x

Opublikowano

I jak tam? Ożyło to w końcu? Bo mam na PC chyba z rok i nie odpalam xD

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

I jak tam? Ożyło to w końcu? Bo mam na PC chyba z rok i nie odpalam xD

Nic się nie stało i nic się nie stanie.

Kolejna wtopa Panów od Iss wywołała prawdopodobnie duże problemy z pieniędzmi patrząc po tych wszystkich promocjach, tak jak ktoś powiedział jeżeli ludzie od Thailanda się za to nie wezmą to nikt tego nie zrobi bo "emulatory" takie jak NewZ to jedno wielkie bagno, a największym tego paradoksem jest to że tworzą je osoby które zniszczyło stare dobre WarZ.

Opublikowano

Nic się nie stało i nic się nie stanie.

Kolejna wtopa Panów od Iss wywołała prawdopodobnie duże problemy z pieniędzmi patrząc po tych wszystkich promocjach, tak jak ktoś powiedział jeżeli ludzie od Thailanda się za to nie wezmą to nikt tego nie zrobi bo "emulatory" takie jak NewZ to jedno wielkie bagno, a największym tego paradoksem jest to że tworzą je osoby które zniszczyło stare dobre WarZ.

Akurat tutaj się z tobą nie zgodzę bo devy NewZ to Niemcy a z tego co dobrze wiem to na normalnym ISS nie było niemieckich devów :)

Opublikowano

Akurat tutaj się z tobą nie zgodzę bo devy NewZ to Niemcy a z tego co dobrze wiem to na normalnym ISS nie było niemieckich devów :)

Niemcy? Fredaikis to Hiszpan mieszkający w Szwecji (lub odwrotnie). Są tam też Francuzi i Portugalczycy , a jeżeli są tam Niemcy to są oni zdecydowaną mniejszością.

Opublikowano

Niemcy? Fredaikis to Hiszpan mieszkający w Szwecji (lub odwrotnie). Są tam też Francuzi i Portugalczycy , a jeżeli są tam Niemcy to są oni zdecydowaną mniejszością.

To już nie wiem powadził  Live głównego streama jeśli chodzi o newZ i jest  jednym z głównych devów

w sumie nad czym się tutaj rozwodzić jest to mało istotne

co z iss'em (global) co padł całkowicie ? 

Opublikowano

To już nie wiem powadził  Live głównego streama jeśli chodzi o newZ i jest  jednym z głównych devów

w sumie nad czym się tutaj rozwodzić jest to mało istotne

co z iss'em (global) co padł całkowicie ? 

Tak został sprzedany Electronics Extreme, napisałem już o tym temat ;)

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...