Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmartwychstanie Infestation!

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś coś wie, aktualizacja?

@SubZero. No bez przesady, czytaj między wierszami ;)

Koledze @Sziroki chodzi o to, kiedy się te nowe gó@€!# ukaże. Będzie dostępne.

test

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no na pewno nas wystawili. Jak to mówią "Nadzieja matką głupich" :/, z ISS (Warz) zawsze tak było.

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Bez powodu inne studio nie ładowało by w tą grę kasę by potem wstawić ludzi.

bo nic na tym nie zarobili skoro dopiero zaczeli  prace nad grą 

mają teraz ciągłe wydatki

antycheat,skrypty itp  prąd xDD ale to chyba oczywiste hahha ;p 

mniejsza o to.

nie opłacało by im się po prostu brać za tą grę i potem ją porzucić 

i ci co mówią że nas wystawili  nie muszą w to grać jak wyjdzie ciekaw jestem czy byście zrobili lepszą grę. 

Opublikowano

Wydaje mi się że jednak to był jeden wielki troll.

Wyobraźcie sobie, po wielu miesiącach odzywa się dev ,który obiecuje gruszki na wierzbie po czym dają 2 promocje na gc by wyciągnąć z nas jeszcze więcej hajsu i dalej się nie odzywają. Nie śmierdzi Wam to?

Opublikowano

Wydaje mi się że jednak to był jeden wielki troll.

Wyobraźcie sobie, po wielu miesiącach odzywa się dev ,który obiecuje gruszki na wierzbie po czym dają 2 promocje na gc by wyciągnąć z nas jeszcze więcej hajsu i dalej się nie odzywają. Nie śmierdzi Wam to?

Tak jak mówiłem zobaczymy ja daje im szanse do końca grudnia bo ja słyszałem że to ma wyjść do końca grudnia a nie do grudnia 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cos ktos wie czy  bedzie ta aktualizacja bo juz mamy 11 grudzień

Póki co zapewne ekipa HamerPointu nic nie zrobi ostatnie "promocje" były prawdopodobnie tylko po to by wydoić z graczy więcej pieniędzy. Chodzą jednak słuchy że ekipa Infestation Thailand chciałaby podjąć się globalnego iss'a.

Opublikowano

Okolo 5 dni temu dakotaz mowil na streamie, że trwają prace nad iss. Zaniedlugo ujrzymy wpis na forum.

Dakotaz zna tych dev'ow wiec raczej nie klamie.

Opublikowano

Okolo 5 dni temu dakotaz mowil na streamie, że trwają prace nad iss. Zaniedlugo ujrzymy wpis na forum.

Dakotaz zna tych dev'ow wiec raczej nie klamie.

Dakotaz na 1000%  mówi prawdę ja mu ufam  on jako jedyny cały czas grał do końca w issa.

Nie czitował.

I najbardziej kocha tą gre  ( nawet jak dostał bana za nic) (odsyłam https://www.youtube.com/watch?v=VClBEywsh_Ypod koniec ) 

spokojnie można go nazwać najlepszym graczem na świecie w ISS 

Opublikowano

Dakotaz na 1000%  mówi prawdę ja mu ufam  on jako jedyny cały czas grał do końca w issa.

Nie czitował.

I najbardziej kocha tą gre  ( nawet jak dostał bana za nic) (odsyłam https://www.youtube.com/watch?v=VClBEywsh_Ypod koniec ) 

spokojnie można go nazwać najlepszym graczem na świecie w ISS 

Ten ban to był "joke" devów dostał unbana po 2-3 dniach.

Czy był najlepszym o to można się spierać nie zapominajmy o summit1g, Bushu, Warrenie czy chociażby Castielu.

Na pewno był on najbardziej rozpoznawalną osobą w świecie iss ze względu na sporą publikę na Twitchu bo przypomnę że w 2013 gdy twitch nie miał jeszcze takich wyświetleń jak teraz miał on po 5k widzów podczas steamu.

Opublikowano

+ legenda AKAMALI <3;) Zombie Barricade 

ale ibiza może i ma skilla ale strasznie zachowuje się jak dziecko 

Bo to jest dziecko. Osoby które wierzyły że on miał 19 lat to najwyraźniej był życiowymi amebami.

Opublikowano

Wy jesteście śmieszni, patrzycie tylko na streamerów, a są o wiele lepsi gracze, którzy nie streamują, a graja lepiej.

Jeszcze jedna osoba która dobrze grała w WarZ to AkamAli najlepszy z BIXY, a Dakotaz najlepszy z WOLF.

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Wy jesteście śmieszni, patrzycie tylko na streamerów, a są o wiele lepsi gracze, którzy nie streamują, a graja lepiej.

Jeszcze jedna osoba która dobrze grała w WarZ to AkamAli najlepszy z BIXY, a Dakotaz najlepszy z WOLF.

Napisałem  o Akamie  a  Akam nie był streamerem ?

był i to jednym z lepszych w topce jeśli chodzi o iss'a na twitchu 

Jeśli chodzi o najlepszych  graczy. 

Nie ma co ich porównać każdy ma inny styl gry. tak jak napisałeś @ up

BIXA i WOLF to zupełnie inne style gry 

a fani wybiorą co chcą. 

Osobiście wole Wolf Pack ze względu na Dakotaza i reszte

BIXE mniej ponieważ nie lubię ibizy ale za to bardzo lubię Akama 

Opublikowano

Grałem w bixie przez pewien czas i nie wydaje mi się że byli gracze dużo lepsi od tych których wymieniliśmy ,a po drugie gościu wytykasz nam jedno czymś o czym nie masz najwyraźniej pojęcia. Akamli nie był streamerem może jeszcze powiesz mi że kanału na youtube nie ma?

Co do @SubZero9921 Bixa i Wolfpack rzeczywiście to była czołówka Iss'a większość topki należała albo do WP albo do BX. Co do ich sylu gry to moim zdaniem nie różnił się bardzo w obu drużynach grało się szybko i stroniło się od gry zachowawczej.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...