Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmartwychstanie Infestation!

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie  Zapraszam do dyskusji. 

Wiem że powstał już post na temat aktualizacji ale tutaj macie filmik wszystko co i jak bo nie każdy umie eng na 100%  także zapraszam do dyskusji tutaj . :) 

Ps: Moja opinia na ten temat mam nadzieje że w końcu porwie ktoś tą grę na szczyty, ktoś inny ( ktoś kto nie będzie leciał tylko na $$$$Hajs$$$$. Wierze w jej sukces teraz Antycheat=Sukces  

+ ten dobry loot z WarZ ,który ma być. PVP z krugerami czas zacząć :P 

FILMIK NIE MOJEGO AUTORSTWA JEST OD ŻMIJA ! 
https://www.youtube.com/watch?v=9p2_1UN4CD0

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogłeś dać ten link do mojego tematu.

Co do samego iss to już nie mogę się doczekać i jeżeli ktoś będzie chętny grać to walić do mnie;)

Opublikowano

Mogłeś dać ten link do mojego tematu.

Co do samego iss to już nie mogę się doczekać i jeżeli ktoś będzie chętny grać to walić do mnie;)

Ta gra nas potrzebuje teraz ją trzeba wspomóc  potrzebuje dawnych Weteranów.

Ciesze się najbardziej że za Infestation ''Stare WarZ'' odpowiada nowe studio.

Grałem od początku  ja to nazywam "straszne dźwięki'' gdy one były naprawdę szło się zesrać i to był klimat dzwony zegara w środku nocy lub szepty dzieci w CamposCity na placu zabaw mam nadzieje że to powróci ! 

Opublikowano

Ta gra nas potrzebuje teraz ją trzeba wspomóc  potrzebuje dawnych Weteranów.

Ciesze się najbardziej że za Infestation ''Stare WarZ'' odpowiada nowe studio.

Grałem od początku  ja to nazywam "straszne dźwięki'' gdy one były naprawdę szło się zesrać i to był klimat dzwony zegara w środku nocy lub szepty dzieci w CamposCity na placu zabaw mam nadzieje że to powróci ! 

Stare klimatyczne WarZ chciałbym się cofnąć do dnia premiery i przeżyć to wszystko od nowa; )

Opublikowano

Stare klimatyczne WarZ chciałbym się cofnąć do dnia premiery i przeżyć to wszystko od nowa; )

Mam takie pytanie ogólnikowe kiedy te ISSR ma wejść w życie 

skrót ISSR- (Infestation resurrection)

Opublikowano

Zarezerwowałem domenę infestation.pl szkoda że mmo została sprzedana bo te forum słabiutkie.

Nie zmieniajcie tematu. Mamy rozmawiać tutaj o ISS a nie o cudzych forach ... w sumie i tak nie można podawać innych forum bo za to jest  ostrzeżenie 

Opublikowano

Nie zmieniajcie tematu. Mamy rozmawiać tutaj o ISS a nie o cudzych forach ... w sumie i tak nie można podawać innych forum bo za to jest  ostrzeżenie 

To nie jest żadna reklama , a tematu nie zmieniliśmy dalej jest o społeczności iss.

Opublikowano

To nie jest żadna reklama , a tematu nie zmieniliśmy dalej jest o społeczności iss.

Ale nawet nie można wstawiać linków do innych forum ... myślenie mpc forum ... 

Opublikowano

Ale nawet nie można wstawiać linków do innych forum ... myślenie mpc forum ... 

Usuwamy linki do forum tylko i wyłącznie wtedy, gdy to forum jest o tej samej tematyce. Z prostej przyczyny, MPC nie promuje innych stron, ani nie robi sobie konkurencji.

To wcale nie jest głupie myślenie ;)

IRcBXuaz10l20.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w grudniu  ma być podobno :)

I to najpóźniej z tego co mówił Neil.

Nawet 5 dni temu na forum miały się pojawić screeny i roadmap , ale przecież jesteśmy przyzwyczajeni do tego ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka pytań i jedna ciekawostka co do nowego iss'a 

Mianowicie  ma być troszeczkę zmieniona mapa Colorado V2 ? co o tym myślicie ??

I gdy serwery wystartują jakie macie zamiary ???? gdzie lootować ? Gdzie jakieś pvp ? 

Ja planuje iść do Camposcity i tam próbować  tak samo robiłem na starym dobrym WarZ 

Opublikowano

Ktoś coś wie, aktualizacja?

W jakim sensie czy ktoś coś wie ? bo nie sprecyzowałeś swojego pytania i za bardzo nie wiadomo o co dokładnie ci chodzi ??? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...