Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje, ze to wypali rzadko slychane sa serwery Rp. Mam nadzieje, ze serwer postoi z 5 lat

Ty budowales to wszystko ? Wielki ++ za to

Offtop

Samp to gowno ;_;

Opublikowano

Mam nadzieje, ze to wypali rzadko slychane sa serwery Rp. Mam nadzieje, ze serwer postoi z 5 lat ;_;

Ty budowales to wszystko ? Wielki ++ za to

Offtop

Samp to gowno

Mam nadzieje, ze to wypali rzadko slychane sa serwery Rp. Mam nadzieje, ze serwer postoi z 5 lat ;_;

Offtop

Samp to gowno

No, niech postoi ;) Tak, sam budowałem. I muszę się przyznać, że jest to moja pierwsza mapa w stylu modern. Dzięki za miłe słowa i oczywiście zapraszam na forum.

Opublikowano

@ref.

Cześć, w związku z tym iż wielu użytkowników jeszcze nie wie, jak będzie wyglądała rozgrywka na serwerze. Postaram się dzisiaj trochę ją przybliżyć. Zapraszam do przeczytania całości.

Zacznijmy od miejsca rozgrywki.

Miejscem rozgrywki jest miasto Paradise City, które nie leży na terenie polski, tylko w USA. Czyli walutą jest dolar i językiem urzędowym jest angielski. Po mimo tego, że "mieszkamy" w Ameryce, nie musimy pisać w obcym języku. Bez problemu można pisać po polsku i odgrywać w naszym języku wszystkie akcje RP.

Przejdźmy do podstawowych informacji o naszej postaci.

Zaraz po rejestracji, zostajemy przeteleportowani do specjalnego pomieszczenia, w którym tworzymy swoją postać. Całość odbywa się za pomocą dosyć długiej komendy: /postac stworz <Imię> <Nazwisko> <Wiek>. Jako iż akcja odbywa się USA, imię i nazwisko postaci musi być angielskojęzyczne! W szczególnych przypadkach, gdy odgrywamy obcokrajowca nazwisko bez problemu może być dowolne. Wyjątkiem są jednak polskie nazwiska, które muszą zostać przetłumaczone na język angielski. np. Kowalski>Kowalsky, Nowak>Novak itd. Jeśli jednak nie wiemy, jak nazwać swoją postać możemy skorzystać z darmowego generatora tożsamości (http://fakenamegenerator.com)

skin.png

A tutaj mały dodatek do texturepacka ;)

Opublikowano

@ref.

Prace nad całym projektem nadal trwają. Już teraz, szacuje że wszystko zostało ukończone w 80%.

Niedługo wielki start!

banner.GIF

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

­Szukamy sponsora! Więcej info na PW, lub skype (live:heroseqgame)

Oferuję stałe miejsce w ekipie no i część zarobków (Jeśli otworzymy sklep)

Opublikowano

Heroseq serwer pod jaką wersje ?

­

Serwer postawiony był na wersji 1.8.8. Oczywiście wgrany był plugin "ProtocolSupport" który umożliwia wejście z wersji od 1.5.2 i wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...