Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, zastanawia mnie tylko jak będzie wyglądała gra policją i organizacjami przestępczymi.

Pare pytań :

- Czy policja będzie mogła dawać mandaty?

- Jak będzie wyglądało aresztowanie? Wpisanie komendy przez policjanta i teleportuje osobę do więzienia czy wszystko odbywa się rp poprzez zaprowadzenie go do celi?

- Czy będzie można przeszukiwać jako służby porządkowe?

- Czy na serwerze będzie straż pożarna?

- Jak będą działać organizacje przestępcze? Czyli jak będą zdobywać bronie, jak będą mogli zarabiać itd.

- Będzie system głodu, pragnienia itd.?

- Czy będzie licencja na broń na którą cywil mógłby sobie pozwolić?

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, zastanawia mnie tylko jak będzie wyglądała gra policją i organizacjami przestępczymi.

Pare pytań :

- Czy policja będzie mogła dawać mandaty?

- Jak będzie wyglądało aresztowanie? Wpisanie komendy przez policjanta i teleportuje osobę do więzienia czy wszystko odbywa się rp poprzez zaprowadzenie go do celi?

- Czy będzie można przeszukiwać jako służby porządkowe?

- Czy na serwerze będzie straż pożarna?

- Jak będą działać organizacje przestępcze? Czyli jak będą zdobywać bronie, jak będą mogli zarabiać itd.

- Będzie system głodu, pragnienia itd.?

- Czy będzie licencja na broń na którą cywil mógłby sobie pozwolić?

- Tak, policja będzie mogła dawać mandaty.

- Wszystko odbywać będzie się za pomocą gry RP, jeśli gracz będzie stawiał opór w odgrywaniu no to już administracja go odpowiednio ukaże.

- Tak, będzie mogła przeszukiwać.

- Najprawdopodobniej będzie, ale zostanie wprowadzona po starcie serwera.

- Organizacje przestępcze będą składały bronie z elementów. Zarabiać będą mogli sprzedając narkotyki i inne używki.

- Tak

-  Oczywiście, taką będzie można wyrobić w urzędzie miasta, jeśli gracz zostanie odpowiednio przeszkolony przez policję i poda poważny powód, dla którego takową broń powinien posiadać.

Opublikowano

Cóż, bardzo spodobała mi się zapowiedź, po screenach widać, że potrafisz (albo Twoja ekipa potrafi) budować.
Najbardziej zaintrygował mnie fakt związany z posiadaniem własnego imienia i nazwiska, co czyni serwer unikalnym, szczególnie, że swoistych RP jest naprawdę mało.

W prezentację wkradły Ci się błędy typu "puki".

Moja ocena na ten moment: 8/10

Opublikowano

Cóż, bardzo spodobała mi się zapowiedź, po screenach widać, że potrafisz (albo Twoja ekipa potrafi) budować.

Najbardziej zaintrygował mnie fakt związany z posiadaniem własnego imienia i nazwiska, co czyni serwer unikalnym, szczególnie, że swoistych RP jest naprawdę mało.

W prezentację wkradły Ci się błędy typu "puki".

Moja ocena na ten moment: 8/10

Dzięki za ocenę ;) A za ew. błędy ortograficzne przepraszam. Postaram się od nowa napisać cały tekst. 

Buduję sam i szczerze mówiąc jest to moje pierwsze dzieło w stylu "Modern". Zapraszam na forum! 

press.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...