Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModernMT2 [No-Hamachi] [Easy/4Fun]

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też nie działa , odpalam jako administrator , w ogóle nie mam antywirusa i po wybraniu postaci loga

Zrób nową postać Iku mi tak powiedział i zadziałało. Ps Ventium do mnie kierujesz ze zawsze będziesz wyżej? Chyba rangą w metinie Hahahaha!

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego w grze dostępny jest 6/7 bon, skoro w prezentacji piszę że go nie ma?­

Opublikowano

Serwer był dobry ale cos administracja ma w dupie. Nie zapowiedziane aktualizacje i dłuższe przerwy oraz offy. Coś czuje, że maszyna oplacona na miesiac ;/ A szkoda bo serwer to prawdziwy easy.

To jest no-hamachi, pol godziny bez grania, cos strasznego prawda? Idz z kolegami na soczek, przewietrz sie i przyjdz po jakims czasie

Opublikowano

Będzie to normalnie kiedyś działać? Bo co wejdę to off i off, nie wiadomo po co bo i tak nic nowego nie zostaje wniesione do gry, a bugi jak były tak są te same.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie wiem ocb ale wszystkie moje 4 konta nie istnieją już.

Patola nie serwer, cyrki jakieś sie dzieją. Nic nie powiedzą, że usuwają konta - 0 informacji. 3 razy stworzyłem konto i postać i po paru minutach znów je usuwało i wszystko od nowa.

Tak to jest jak się daje dostęp do mysql osobom które robią sobie tylko navi dla kumpli i swoich kont zamiast robić coś w stronę serwera.

Niedoświadczona administracja i tyle, czysty gotowiec do zabawy bez większego wkładu, maszynka na miesiąc i eloo bo czego się można było spodziewac po tym serwerze.

w godzinach szczytu grało może 30 osób, jak zuo jakis pseudo Gm zrobil to mijałem się ciągle z tymi samymi osoba, na drugi dzień jak wszedłem na pustynie to jeszcze bossy były bo nie było komu ich wybijać, serwer do pogrania na 1 dzień bo da się wszystko osiągnać, szkoda tylko, że nie było z kim pvp robić :) 

GMowie sobie biegali po mieściu i pisali z graczami o głupich rzeczach, a na temat bugów odpisywali - zostanie to naprawione lub zgłoszone. Większość osób grało na czitach i nikt nic z tym nie robił, zero rywalizacji. A no i jeszcze ta obiecana reklama już nie pamiętam u kogo ^^. Moim zdaniem to 1 serwer administracji dla zabawy albo na spróbowanie. Wystarczyło tylko zrobić reklamę i ponaprawiać bugi i grałoby się bardzo miło, ale po co, lepiej się bawić w navi i usuwanie kont ^^. Tak to jest jak się daje serwer w niepowołane ręce, osobom które nic nie wiedza na temat serwerów. Obiecują a potem oo :3 

Nie wypuszczajcie już tego gówna bo się nie opłaca i tak nikt nie gra, a nawet jeśli to po 1 dniu odchodzą bo po co stać samemu w m1 ;). Najlepsiejsze to, że max 150 lvl a biżu do 135 lvl + zbrojka na 140 lvl... Niedokończony syf :) Nie wspomnę o bugach w misjach które zamiast dodawać abs na ludzi to odejmowały xD, albo te wyrównanie klas, mmmm... 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Przydałoby się aby administracja odniosła się do sytuacji na serwerze. Czy planowana jest aktualizacja zwiększająca lv i dodająca nowe sety?

Opublikowano

Usuneli konta, bo bylo 6-7 w sklepie a to zmienili. Lecz 6-7 dropi, a wiec na serwerze i tak jest 6-7 xD

Gdybym nie dostal bana to bym mial proo eq, lepsze niz z setow. Pozdrawiam ^^

Spaliliscie sie chlopaki.

Zrobicie rework z inna nazwa xD

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...