Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModernMT2 [No-Hamachi] [Easy/4Fun]

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klasy zbilansowane w PvP?

Edit:

Pierwsze wrażenie jest dobre, nie laguje, potrzebne itemki są w sklepie, szybki exp i całkiem sporo osób jak na nie-dedyka.

Opublikowano

no ja pier... wszyscy grają, odpalam jak Admin i dalej mam BŁĄD PODCZAS... Ktoś w końcu to ogarnie? bo ja pomysłu nie mam..

Jaki masz system? Próbowałeś pobierać klienta od nowa?

Opublikowano

Dlaczego w prezentacji napisane jest

"6/7 - brak"

a na serwerze one występują? Do tego nie podano jakie konkretnie wartości wchodzą. Czy zostanie to usunięte?

Opublikowano

Ogólnie powiem tak. Gra się przyjemnie do momentu.

Wbijam ze 115 lvl'a na 141. Wszystko okej wylogowuje się i logując się z powrotem nagle mam 115.

Ciekawa sytuacja ale nie jestem jedyny na serwerze z takim problem. Co na to administracja?

Iku:  Totalnie olewa, pisząc do niego jak nie napisze się 10 razy to nie odpowie. Wiecznie "zajęty" bieganiem po m1 i gonieniem innych graczy oraz zabawą w robienie eventów.

FirstBlood: Bardziej ogarnięty ale też jakby wszytko gdzieś miał.  Napisał że on to wbija w 10 minut, zaprowadził mnie na spot i tyle z pomocy. Ah i oczywiście też wszedł na serwer żeby pseudo event zrobić.

Akutalnie tylko raz mi cofnęło lvl a niektórym graczom po 3-4 razy już więc gra jest miła i przyjemna o ile nie spotka was coś w czym potrzebujecie pomocy od administracji więc nie polecam.

Opublikowano

Administracja w zasadzie jest cały czas online, przydałoby się abyście coś zrobili z podanymi niżej problemami

- itemy do misji na 90, 115, 135 lv nie mają ikonek przez co nie można ich usunąć u dozorcy

- bonus 20% expa z tarczy, butów i naszyjnika jest zbugowany. u mnie odejmował on expa, po zmixowaniu itemów wszystko było ok. można go po prostu usunąć, i tak 150lv wbija się szybko

- moim zdaniem przydałoby się więcej stron ekwipunku - po otworzeniu kilku szkat już trzeba usuwać itemy

- wbudowany BS - aktualny nie każdemu działa

- drop ze skrzyni azraela - aktualnie lecą bronie 75lv które są przecież u handlarza

- 6/7 bon przydałby się u NPC za wysoką cenę, ponieważ yangi nie mają wartości, nie ma na co wydawać

Opublikowano

jeśli chodzi o serwer : serwer ciekawy , na plikach pracowało się przyjemnie i każdemu polecam.

jeśli chodzi o administracje : Na Filipa (firstblooda) złego słowa powiedzieć nie mogę , tylko tyle że wolał w administracji osobę która tylko biega i denerwuje graczy bawiąc się komendami niż osobę która tak naprawdę utrzymywała ten serwer w jednej kupie. Na temat ika lepiej żebym się nie wypowiadał.

jeśli chodzi o graczy : Dziękuje wszystkim co weszli na serwer ze względu na moją osobę, ale i nie tylko tym, dziękuje wszystkim i życzę wam jak najlepszych osiągnięć na serwerze.

Z pozdrowieniami Vetitum

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Tylko mnie wywala jak wybieram postać? 

odpal jako administrator

Za duża sygnatura.

Opublikowano

no cóż  miało być fajnie ale ja nadal od wczoraj nie mogę się zalogować bo wywala po wyborze  postaci ...

Opublikowano

no cóż  miało być fajnie ale ja nadal od wczoraj nie mogę się zalogować bo wywala po wyborze  postaci ...

odpalasz jako administrator głowę sury?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

up tak  jako administrator  jest tak albo  tak trafiłem i mi sie postać  bugła  albo  coś nie tak z tym klientem 

Opublikowano

up tak  jako administrator  jest tak albo  tak trafiłem i mi sie postać  bugła  albo  coś nie tak z tym klientem 

z klientem wszystko musi być ok , chyba że antywirus ci coś usunął 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Vetitum, byłem wczoraj przy tym i było tak: Iku napisał"Patrz zabije Cię ochronką" uzyl ochronki i wpisał kill na gracza None jak dobrze pamiętam po czym ten gracz zaczął go wyzywać i dostał bana na 24h pisało tak na czacie, nie wiem czy to Twój kumpel czy kto ale odbanowałeś go i zbanowałeś Iku więc co to ma być? Fawozyrazja na serwerze jakaś? Ciesze się że odszedłeś od ich ekipy przynajmniej będzie normalnie bez zadnej faworyzacji.

Opublikowano

Vetitum, byłem wczoraj przy tym i było tak: Iku napisał"Patrz zabije Cię ochronką" uzyl ochronki i wpisał kill na gracza None jak dobrze pamiętam po czym ten gracz zaczął go wyzywać i dostał bana na 24h pisało tak na czacie, nie wiem czy to Twój kumpel czy kto ale odbanowałeś go i zbanowałeś Iku więc co to ma być? Fawozyrazja na serwerze jakaś? Ciesze się że odszedłeś od ich ekipy przynajmniej będzie normalnie bez zadnej faworyzacji.

jeśli za słowo "bez gma jesteś nikim" banuje się gracza jednego z 30 na serwerze to powodzenia ;) i nie nie jest to mój kolega gracz jest graczem i nie znałem go nawet ;) ciesz się zobaczymy jak serwer długo postoi.

Proszę o przeniesienie tematu do kosza.

Za duża sygnatura.

Opublikowano

a to co było pod gwiazdkami co pś rozwydrzonyisał? i wcześniej? Wygląda na to że  Vetitum jesteś rozwydrzonym 16 latkiem który fawozyruje kolegę z ławki.

Opublikowano

jeśli za słowo "bez gma jesteś nikim" banuje się gracza jednego z 30 na serwerze to powodzenia ;) i nie nie jest to mój kolega gracz jest graczem i nie znałem go nawet ;) ciesz się zobaczymy jak serwer długo postoi.

Proszę o przeniesienie tematu do kosza.

Temat do kosza? Już koniec serwera? ^^

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

a to co było pod gwiazdkami co pś rozwydrzonyisał? i wcześniej? Wygląda na to że  Vetitum jesteś rozwydrzonym 16 latkiem który fawozyruje kolegę z ławki.

jak widać nie masz pojęcia co to znaczy być kimś więcej niż zwykłym graczem. i skoro najpierw podbiegasz do gracza po czym zabijasz go 2 krotnie komenda + innego gracza po czym banujesz jednego bo się zdenerwował to powodzenia. Dla ciebie mogę być nawet i 13 latkiem ale zawsze będę wyżej od ciebie zapamiętaj to ;) bo nie interesuje mnie opinia jakiegoś noname który ledwo od ziemi odrósł i jest wszystkowiedzący a w rezultacie nic nie wie

Za duża sygnatura.

Opublikowano

jak widać nie masz pojęcia co to znaczy być kimś więcej niż zwykłym graczem. i skoro najpierw podbiegasz do gracza po czym zabijasz go 2 krotnie komenda + innego gracza po czym banujesz jednego bo się zdenerwował to powodzenia. Dla ciebie mogę być nawet i 13 latkiem ale zawsze będę wyżej od ciebie zapamiętaj to ;) bo nie interesuje mnie opinia jakiegoś noname który ledwo od ziemi odrósł i jest wszystkowiedzący a w rezultacie nic nie wie

Wbij na gg pało

Opublikowano

z klientem wszystko musi być ok , chyba że antywirus ci coś usunął 

Mi też nie działa , odpalam jako administrator , w ogóle nie mam antywirusa i po wybraniu postaci loga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...