Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon na lekcji

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elcio

dzisiaj sobie gram na lekcji w giere na fonie i facetka kazala mi wylaczyc fona. no to nie wylaczylem mysle se j**** ją. podglosnilem tylko muze. kazala mi oddac telefon i powiedziala ze wezmie do sekretariatu na caly rok wiec mysle se chyba cie jeblo i nie oddajje. upieram sie i nie oddalem, poszedlem do dyrka on mi kazal wracac i nie wyciagac wiecej fona i dostalem uwage na pol strony za telefon :v

Mieliscie podobne sytuacje : ?

Odpowiadając na pytanie: Nie, nie miałem takiej sytuacji.

Zastanawia mnie, czemu opisałeś całą historię, zamiast w skrócie zapisać to pytanie. Nie wiem czy chciałeś zadać pytanie, czy dobrze zrobiłeś, czy nie, wydaje mi się, że nie, ponieważ napisałeś " kazala mi oddac fona, a ja nie oddalem, i dobrze."

Kolego.

Osoba pracująca na świetlicy, to też pedagog- pracownik szkoły, osoba dorosła, powinieneś okazywać jej szacunek. Zamiast myśląc sobie o j**** starszych od siebie kobiet, mogłeś zacząć korzystać z telefonu dyskretniej, a Ty co zrobiłeś? Okazałeś jeszcze większy brak szacunku/mózgu (niepotrzebne skreślić).

Zauważ, że na ilość osób, które masz w swojej szkole jest tylko mała kadra nauczycieli, pedagogów i innych pracowników, którzy muszą ogarnąć ten rozgardiasz, niekiedy siedząc wieczorami i sprawdzając czy Iksiński zaczął się wreszcie uczyć. Myślisz sobie pewnie 'siedzi p**** w tej swojej świetlicy i nic nie robi, tylko innych wk****a', gdybyś przekonał się jak męczące jest takie 'siedzenie' zdecydowanie zmieniłbyś swoją postawę.

Nie pozdrawiam.

qNlpLYT.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up zgadzam się.

@topic ja nie miałem takich sytuacji. Raz mi nauczyciel na apelu kazał oddać fona bo myślał że mi się odbija od telefonu światło i raze dyrektora (ale to kolega nie ja) i oddal na przerwie. Nie pamiętam kto ale ktoś tu napisał ze są głupie przedmioty takie jak informatyka czy muzyka. Informatyka jest przedmiotem z sensem ale niskim. Ja np. Mialem podstawy Windowsa (7) a sam używam win 10 ORAZ ubuntu. Muzyka natomiast MOIM ZDANIEM nie ma sensu bo ja chcę być w przyszłości programistą. Tę flety mnie dobijają. Ja nie umiem I NIE CHCĘ UMIEC grac na flecie. A mimo wszystko jestem z niego oceniany. Ja nie nawidze fletow. Już bym wolał gitarę ale ona za drogo kosztuje a u nas gdy był sklepik kosztował on 6 zyla.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...