Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

monitor

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie. Ten kto ogląda ,,chińskie baje" to jest niedojrzały i nie warto z kimś takim w ogóle rozmawiać xD­

Opublikowano

taka osoba nie jest wystarczajaco dojrzala do zwiazku z inna osoba, zostaw ja

zreszta macie przeciwne zainteresowanie, wiec co bedzie podstawa waszego zwiazku? chyba ze zaczniesz ogladac hinskie bajki i czytac mongolskie kolorowanki

­

Opublikowano

Witam

Więc mam problem z dziewczyną.Spodobałem się jej i ona w sumie mi też.A problem jest w tym,że ona ma dziwne zainteresowania tzn lubi te wszystkie mangozjeby itp anime i jakieś inne gówna,lubi emo ale nie jest a mnie to drażni trochę.Mamy trochę przeciwne zainteresowania.I moje pytanie brzmi czy  jest sens bycia  z taką osobą? Co o tym myślicie?

Porozmawiaj z nią.

Może zaciekawisz ją swoimi zainteresowaniami i odwrotnie?

Mangi i Anime nie są takie złe, tylko trzeba mieć odpowiednie podejście.

Pomyśl np. ile osób musiało nad tym pracować i jak ładnie jest namalowana kreska w danej "chińskiej bajce" :D

,,Umysł potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia."

~Tyrion Lannister

6.jpg

Opublikowano

Ja p*******, jak można być tak ograniczonym i odrzucać drugą osobę ze względu na to, że lubi oglądać anime?

Spójrzmy na pana Norberta Gierczaka. On też ogląda anime i jest bardzo poważną osobą. :makka:

Nie musicie lubić tego samego. Oboje się lubicie, ale nie chcesz być z nią, bo ogląda jakąś mangę, czy coś takiego?

Jeśli tego nie akceptujesz, to na tym miłość nie polega. Jeśli to akceptujesz, to dlaczego w takim razie zostawiasz

swój wybór, który może być Twoją przyszłością oraz planem na całe życie w ręce jakichś osób z mpcforum,

których nigdy nie poznasz?

343731479829004887779.png

Opublikowano

A co jest nienormalnego w tym, że lubi anime i emo? Skoro nie jest emo wysrane w to. Ona lubi anime, Ty pytasz o taką rzecz na forum.

Opublikowano

Jeśli ogranicza Cię to, że nie potrafisz z kimś być tylko dlatego, że interesuje sie czymś czym ty pewnie bezpodstawnie gardzisz to może i lepiej będzie jak ją olejesz, nie jesteś jej warty, mowie to nie znając jej, ale widząc to co wypisujesz.

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

Opublikowano

Ona jest chyba emo,jest aspołeczna sama tak mi powiedziała.Ogólnie dziwna jest :D

Chyba? To nie poznałeś jej do końca i chcesz odpowiedzi na forum. Nie rozumiem pewnej rzeczy,

dlaczego teraz nikt nie potrafi sobie sam poradzić, tak mało ludzi jest samodzielnych. Każdy jest tak

uzależniony od opinii osób trzecich, że przechodzi to wszelkie granice.

Jeśli to szanujesz i akceptujesz, nie przeszkadza Ci to, to nie ma tu problemu, jeśli jakiś widzisz,

który Ci się nie podoba i uważasz, że to nie mógłby być związek na całe życie, to sobie odpuść.

Zaoszczędzisz obojgu problemów. Chyba, że lubisz mieć "miłość" na pokaz, który się skończy 

na 100% i lubisz zadawać ból innym osobom po rozstaniu, wydaje mi się że to wtedy fenomenalny

pomysł.

@KsP @Issante

Bardzo dobre podsumowanie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jeśli by ci na niej zależało, to nie przejmowałbyś się jej hobby a jeszcze sam chciałbyś poznać co ją kręci.

W innym razie, szkoda czasu.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

To, że teraz macie inne zainteresowania nie znaczy, że nie znajdziecie wspólnego tematu. W każdym razie jeżeli Ciebie drażni to co ona lubi, nawet jej do końca nie znasz i patrzysz na to w ten sposób:

Ogólnie dziwna jest :D

To powodzenia życzę.

Nawet nie próbuj robić sobie ani jej nadziei, bo jak widać nie dorosłeś do związku.

Opublikowano

­Nie, dorośnij najpierw i zrozum że jeżeli jesteś jej przeciwieństwem to nie nadajesz się dla niej, jeżeli ktoś kocha swoje przeciwieństwo to albo nie lubi siebie albo nie lubi drugiej osoby za to kim jest tylko za to jak wygląda. Zajmij się ważniejszymi rzeczami a z czasem przyjdzie ktoś kogo naprawdę polubisz, będzie taka jak Ty i będziesz chciał być z tą osobą bez zaprzeczania.

Opublikowano

Skoro nie macie wspólnych zainteresowań, denerwuje Cię jej sposób bycia i uważasz, że jest dziwna, to co Ci się w niej podoba?

Nie szukaj sobie dziewczyny na siłę.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Podobno przeciwieństwa się przyciągają. 

To, że macie inne zainteresowania nie oznacza, że nie znajdziecie wspólnych tematów. 

Ale skoro nie jesteś jej pewny - nie angażuj się w taki związek. Bez miłości nie warto, chyba, że zależy Ci tylko na kilku nocach. 

~ ~

Opublikowano

Witam

Więc mam problem z dziewczyną.Spodobałem się jej i ona w sumie mi też.A problem jest w tym,że ona ma dziwne zainteresowania tzn lubi te wszystkie mangozjeby itp anime i jakieś inne gówna,lubi emo ale nie jest a mnie to drażni trochę.Mamy trochę przeciwne zainteresowania.I moje pytanie brzmi czy  jest sens bycia  z taką osobą? Co o tym myślicie?

Cóż... jesteście siebie warci, ona ogląda chińskie bajki, a ty pytasz się na forum o grach, czy warto z nią być :v

Ale nie, nie warto

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...