Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

monitor

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamocz i zostaw.

A jak Ci zależy tak bardzo chodzić z laską to zaakceptuj taką jaka jest........

21f0dgn.jpg

Opublikowano

daj sobie spokój, jak ktoś ogląda anime i interesuje sie takimi rzeczami nie moze byc poważny xD

HARNAŚ, KRĘĆ DALEJ BEKĘ, JA BĘDĘ KRĘCIŁ BLANTA 8).

// Podoba Ci się ona, czy jej tyłek i cycki? Bo nie wiem co w niej widzisz, jak Cię denerwuje, nie macie wspólnych zainteresowań. Odpuść sobie w takim układzie.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

._.  ._.  ._.  ._.  ._.

Tracę wiarę w społeczeństwo. Jak ktoś kogoś kocha to bez względu na wszystko, jak już na tym etapie się zastanawiasz nad byciem z kimś to się w to nie pakuj.

15 lat i na pewno wie co to znaczy "kochać" xD

805491408806070489277.png

Opublikowano

No chyba cie poebao bao a potem będzie za mną łazić bo przez kolejne 4 lata będe ją widział.

No to olej, wyprowadź się na 2gi koniec miasta, zmień fryzurę, itd.

Ona mieszka w tej samej miejscowości co Ty? Odpowiedź na te pytanie to będę mógł dalej pomagać w tym temacie.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Co jest złego w oglądaniu anime? One często mają więcej przesłania niż jakiekolwiek filmy, ludzie często się na nich uczą np. wrażliwości...

Co do pytania "czy jest sens bycia z taką osobą?" to moja reakcja: yyy? Oceniasz człowieka czy jest wartym zachodu po tym co ogląda? Nie piszę tutaj o jakiś filmach gdzie mordują zwierzęta, czy robią jakieś gorsze rzeczy... . Grasz zapewne w gry, to tak jakby ona pytała koleżanek czy jest sens bycia z tobą bo grasz w gry? Dojrzej a potem bierz się za dziewczyny i "miłość"...

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Jak jesteś w stanie ją pokochać to powinieneś tolerować takie rzeczy u niej. Poza tym nie kieruj się tylko wyglądem, bo taka miłość Cie do niczego nie zaprowadzi.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak jesteś w stanie ją pokochać to powinieneś tolerować takie rzeczy u niej. Poza tym nie kieruj się tylko wyglądem, bo taka miłość Cie do niczego nie zaprowadzi.

Właśnie. @Dektored zawsze ma rację.

Pokochaj ją @KibiXe - daj jej szansę, jeśli nie wypali - to odejdź od niej.

6BhO6OQ.png

Opublikowano

Jak ten temat to jakiś j****y fake, koleś pewnie chce być fajny pisząc, że nie lubi anime, bo jak wiadomo.. dużo osób z tego forum pisze, że to same mangozjeby.. czy coś w tym stylu xD

Coś w tym jest heh, jakiś ból dupy niektórych osób spinających się ciągle o anime, bo są tak ograniczeni, że nawet nie potrafią olać tego tematu xp

Jak się czegoś nie lubi, to się to olewa a nie spina dupę jak c**j wie kto  ^^  ^^  :lenny:  :lenny:  :v  :v  :v

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak ten temat to jakiś j****y fake, koleś pewnie chce być fajny pisząc, że nie lubi anime, bo jak wiadomo.. dużo osób z tego forum pisze, że to same mangozjeby.. czy coś w tym stylu xD

Coś w tym jest heh, jakiś ból dupy niektórych osób spinających się ciągle o anime, bo są tak ograniczeni, że nawet nie potrafią olać tego tematu xp

Jak się czegoś nie lubi, to się to olewa a nie spina dupę jak c**j wie kto  ^^  ^^  :lenny:  :lenny:  :v  :v  :v

Po prostu niech ten osobnik da jej szanse. Jeśli nie wypali to odejdzie, proste.

A anime nie powinien się przejmować, to tylko jedna rzecz u jego dziewczyny.

Lub jak będzie go zdradzała to on ODEJDZIE pewnie OD NIEJ i nie da jej szansy, bo zdrady się nie wybacza.

6BhO6OQ.png

Opublikowano

Po prostu niech ten osobnik da jej szanse. Jeśli nie wypali to odejdzie, proste.

A anime nie powinien się przejmować, to tylko jedna rzecz u jego dziewczyny.

Lub jak będzie go zdradzała to on ODEJDZIE pewnie OD NIEJ i nie da jej szansy, bo zdrady się nie wybacza.

Ona nie powinna dać jemu szansy, nie zasługuje.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Ona nie powinna dać jemu szansy, nie zasługuje.

No właśnie. Chłopak sprawia kłopoty.

6BhO6OQ.png

Opublikowano

Tu trzeba zadać sobie pytanie: do czego jest potrzebna dziewczyna? Jeśli chcemy ją traktować jak worek na spermę, czyli w prawidłowy sposób, to nie patrzymy na jej zainteresowania i hobby, tylko na wygląd, seksapil. Natomiast traktowanie jej jak przyjaciela z którym chcemy rozmawiać na różne tematy, jest zupełnie niepotrzebne i nie ważne jaka by nie była - kobieta jest kobietą, posiada zupełnie inną mentalność i jedyne co można z nią robić to zaspokajać własne potrzeby seksualne. Poza tym nie zapominajmy, że wszystkie kobiety są również kurwami i prędzej czy później wskoczą na innego bolca.

Opublikowano

Tu trzeba zadać sobie pytanie: do czego jest potrzebna dziewczyna? Jeśli chcemy ją traktować jak worek na spermę, czyli w prawidłowy sposób, to nie patrzymy na jej zainteresowania i hobby, tylko na wygląd, seksapil. Natomiast traktowanie jej jak przyjaciela z którym chcemy rozmawiać na różne tematy, jest zupełnie niepotrzebne i nie ważne jaka by nie była - kobieta jest kobietą, posiada zupełnie inną mentalność i jedyne co można z nią robić to zaspokajać własne potrzeby seksualne. Poza tym nie zapominajmy, że wszystkie kobiety są również kurwami i prędzej czy później wskoczą na innego bolca.

XDDDDDD

A co do tematu,już minał jakis czas od zalozenia. Co postanowiles?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Postanowiłem,że jednak nie ma sie co w to pakować.Już mniejsza z tym anime.Dowiedziałem się,że ma styczność z jakąś sektą.Nie ma co :D

Spodobała mi sie tylko z wyglądu ale juz mi przeszło.Za dużo się o niej dowiedziałem.

#Illuminati :D

A tak serio to nawet dobrze że się w to nie wpakowałeś.

Pozdrawiam.

4692515714.png
Opublikowano

Postanowiłem,że jednak nie ma sie co w to pakować.Już mniejsza z tym anime.Dowiedziałem się,że ma styczność z jakąś sektą.Nie ma co :D

Spodobała mi sie tylko z wyglądu ale juz mi przeszło.Za dużo się o niej dowiedziałem.

Sekta fajna sprawa,warto z nią spróbować

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jaką styczność? Z czym?

To odchodź od niej raz na zawsze.

6BhO6OQ.png

Opublikowano

Z anime i mangi można się wyleczyć. Znajdź jej coś co zajmie jej cały dzień i nie będzie już wstanie cały dzień anime oglądać - 100 różnych anime po 1 odcinku z każdego.

Co do emo to myślę że towarzystwo ma na to wpływ.

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...