Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer 2 Królestwa

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To powiedz dlaczego uważasz, że 1.8 jest chu**. A lepsze 1.7?

Bo nie ma cheatow swoich na 1.8 :)

@topic

Nie moge sie doczekac. Z checia wejde odrazu na starcie. Mam nadzieje ze skiny dla graczy premium dzialaja? Dosc mam serwerow gdzie jestem Alex.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

d­no dna i siedem metrów mułu ....

takich serwerów powinno się zabraniać tworzyć .. no ale przejdę do sedna

- mapa jest strasznie mała , a co najważniejsze Bardzo brzydka , osoba która ją robiła powinna się jeszcze wiele douczyć ...

- budowle budynki to zwykle kloce jakie zrobić może każdy , zwyczajnie wyglądają okropnie , ale nie tylko budynki takie rzeczy jak portal do netheru , dziura w mapie  , oraz sama lokacja początkowa to jakaś kpina zrobiona w 2 min. 

- 2 królestwa zarządzane przez królowe , które dostają pieniądze z , no właśnie  skąd , bo jakoś na serwerze nie spotkałem adminShop ani nic podobnego więcj jak?? jesli tak ma to wyglądać , to ekonomia leży a właściwie jej nie mam.

- 3 klasy niby fajna sprawa ale praktycznie bezsensowna bo np. na magu levelowanie można zakończyć na 25 poziomie bo po co dalej skoro nic dalej nie ma (taki jeszcze bardziej ubogi metin)

- administracja wpierdziela się w rozgrywkę (pod pretekstem pomocy władcom (królowe) )

- OGROMNY p4w

tak no chyba nic więcej dodawać nie muszę ...

Opublikowano

Mapa jest mała bo nie chcemy 50000x50000 pustki natomiast chcemy zeby ludzie byli blisko siebie

Królowe nie potrzebują pieniedzy mają magazyn królewski skąd pobieraja surowce ktore wy sprzedajecie.

Klasy maja wieksze hp i mane co lvl + twój czarodziej ma co lvl wiekszy dmg z czaru fireball więc nie wiem czy nie ma po co expic

Administracja wpierdziela sie w rozgrywke no tak przeciez administracja jest od tego zeby stac i patrzec... 

Wszystko jest brzydkie to zbuduj lepsze http://scr.hu/3y87/miweh

Dodatkowo gdybyś wiedział ,że istnieje możliwość złożenia projektu budowli do królowej która może go ufundować.

Opublikowano

mapa jest Bardzo mała wręcz mikroskopijna i wcale nie musiała by być większa ale surowce które sprzedajesz królowej są z tej malutkiej mapy i tu pojawia sie problem 1. wszyscy kopią wręcz w tym samym miejscu , 2 każdy moze budować co mu się chce i gdzie chce poza terenem zablokowanym a więc mapa zostanie szybko zdewastowana.

Administracja wpierdziela sie w rozgrywke no tak przeciez administracja jest od tego zeby stac i patrzec... 

Tak , wedlug mnie tak powinno być , administrator jest od nadzorowania serwera , moderatorów itp , oraz od rozwijania serwera a nie od grania na nim bo wtedy dochodzi do czegoś dziwnego , czegoś nieludzkiego wręcz nadnaturalnego , bo pojawia się taki latający nieśmiertelny gościu , który ingeruje w poczynania zwykłych śmiertelników,

zawsze możesz grać jako gracz :L

Klasy maja wieksze hp i mane co lvl + twój czarodziej ma co lvl wiekszy dmg z czaru fireball więc nie wiem czy nie ma po co expic

dobrze klepie poziomy nabicie 25 poziomu , i co dalej , jedyne co mi przychodzi na myśl to metin z 4 skillami na krzyż co mi po tym że z poziomami postać jest silniejsza jak to po prostu nudzi . ale po co bić poziomy dzieki p4w nie ma to najmniejszego sensu a sama rywalizacja traci na znaczeniu bo wystarczy 12zl sms'em i masz klasę full poziom

Wszystko jest brzydkie to zbuduj lepsze http://scr.hu/3y87/miweh

budować już od dawna jako tako nic nie budowałem , no i nie wiem czy cokolwiek się ostało , ale 

mam nadzieję że to wystarczy

Opublikowano

Jako admin nie gram na poziomie graczy tylko rozwijam mape nie ingeruje w walki czy jakieś intrygi 

Forum serwera będzie dostępne za niedługo mcforum.v4g.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...