Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shivamt2.com [Dedyk] [Medium/Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na stronie serwera jest napisane że rejestracja jest włączona.Czy tylko ja nie mogę się zarejestrować ?? 

Przed startem włączymy, głupi błąd - Na razie rejestracja jest WYŁĄCZONA (OFF)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

ile graczy bd ? bo jak malo to nie polecam bo nie warto.

zobaczymy

Tym pokazujesz swoj poziom... że jak malo ludzi to słaby serwer :x teraz ile ludzi na serwerze zależy tylko od reklamy praktycznie i tych aka "nowości" ktore są od dawna na każdym serwerze.

Serwer polecam bedzie spoko :D

Opublikowano

A co na MPC Forum są jacyś jasnowidze :D

No ale chociaż przez ten miesiąc będzie można coś porobić :D

w sumie tak,nie zaglądałem pod ten punkt widzenia :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Chyba nie wiesz co mówisz ;)

Dobrze wiem co mówię a po tym jak napisaliśmy do niego odpisał, że fajnie się to ogląda... Miałem nawet SS-y, ale po tym jak ten syf padł robiłem formata i nie zachowałem ich, a teraz żałuję. Na szczęście nie pamiętam nicku tego gówna, z którym pisałem. Jeszcze raz szczerze nie polecam ludzi będzie tyle co kot napłakał i padnie po max 2 tygodniach.

Opublikowano

a mnie ciekawi jedno.,.. :) dlaczego na kazdym serwie jest  bon do wartosci ataku+ x  

a nigdzie nie ma  bonu do wart ataku magicznego +x :) istna dyskryminacja;(

Możliwe że serwer jest tak zbalansowany że nie potrzeb Wartości Ataku Magicznego ! :D

Opublikowano

Zapowiada sie super, na pewno będę !

Ale system ulepszeń mnie troszkę zniechęca...

Widze to już 20202020 raz.

Na pewno już tego nie zmienią bo już w sumie start jest za kilka godzinek więc trzeba pozostać z tym co się ma D:

Opublikowano

Wbijać na tsa jest w c**j ludzi

Pozdro

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Widze, że krążą różne spekulacje co do rejestracji, będzie ona ON po 19, spokojnie zdążycie porobić konta :P

Na jakimś serwie tez tak było, że rejestracje przed startem serwera uruchamiali, a okazywało się potem, że strone wyjebali :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...