Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shivamt2.com [Dedyk] [Medium/Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale z tego co sobie przypominam metin jest gra zespolowa a jesli nie umiesz grac w zespole to ta gra nie jest dla ciebie

Gra zespołowa? w ilu %? są gracze co lubią grać sami bo nwm.. np druga osoba nie ma tyle czasu co ona.

Więc te tłumaczenie jest słabe.

Do mamuta też byś powiedział jak wbijał topkę i chodził na jakieś dungi że to gra nie dla niego bo gra sam xD?

jebłem.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra zespołowa? w ilu %? są gracze co lubią grać sami bo nwm.. np druga osoba nie ma tyle czasu co ona.

Więc te tłumaczenie jest słabe.

Do mamuta też byś powiedział jak wbijał topkę i chodził na jakieś dungi że to gra nie dla niego bo gra sam xD?

jebłem.

Uwierz mi są tylko wyjątki którzy grają sami.. Gra metin 2 opiera się na wspólnym gadaniu na ts, pomaganiu jak i przekszadzaniu ( mówie o odbijaniu spota z gildią czy cokolwiek ) masowe ataki na inne królestwo.. mógłbym wymieniać ale to nie miejsce do tego.

Tak czy owak serwerek zapowiada się rewelacyjnie z super administracją więc mnie napewno nie zabraknie ! :D Beta świetnie wyszła także myślę, że start będzie jeszcze lepszy ;)

Opublikowano

Uwierz mi są tylko wyjątki którzy grają sami.. Gra metin 2 opiera się na wspólnym gadaniu na ts, pomaganiu jak i przekszadzaniu ( mówie o odbijaniu spota z gildią czy cokolwiek ) masowe ataki na inne królestwo.. mógłbym wymieniać ale to nie miejsce do tego.

Tak czy owak serwerek zapowiada się rewelacyjnie z super administracją więc mnie napewno nie zabraknie ! :D Beta świetnie wyszła także myślę, że start będzie jeszcze lepszy ;)

Macie takie pojęcie o grze, pierdzieląc o "grze" zespołowej że to się w pale nie mieści. Polecam wam dojrzeć i dorosnąć a nie kierować się całe życie wytycznymi waszych youtuberów czy kolegów z ławki. 

Metin z przymusem gry z bandą niedorozwojów nie jest na topie od dobrych 10 lat. To już nie te czasy, a jak już kiedyś gdzieś napisałem przymusy robienia dungów , czegokolwiek w 2-3 -5 -50 osób to patola. Max 2 osobowe PT to jest i tak czasami zbyt dużo, tym bardziej że i tak większość robi po 2 konta. Więc skończcie pierdzielić o tym że metin jest to gra zespołowa... Chyba do wykorzystywania jeszcze głupszych od was. 

Sam serwer - grałem na pierwszej odsłonie, i grało się naprawdę fajnie. Tutaj - dzisiaj może nie, bo tylko dzieciaki którym mama nie pozwala wyjść w sobotę bd siedzieć i grać w "gry" ( ;p ) , ale klienta już pobrałem i na pewno znowu zagram. 

Mimo ze to rework, a jestem anty reworkom to ten serw mogę polecić, bo solidna firma, a sam serwer sprawiał naprawdę dużo frajdy i był na prawdę godny uwagi. 

Mam nadzieję iż będzie tak samo tutaj. 

Pozdrawiam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Oczywiście nie polecam, serwer podzieli los poprzednich wersji, a harion będzie miał wywalone na serwer w momencie kiedy wypełni mu się portfel :yay: :yay: :yay:

PS. Miesiąc i ludzie zaczną odchodzić ;)

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Ale z tego co sobie przypominam metin jest gra zespolowa a jesli nie umiesz grac w zespole to ta gra nie jest dla ciebie

Gram w metina bardzo bardzo długo i nie widzę żeby gdzieś było napisane że to gra zespołowa chyba że jesteś jakimś NO-NAME'em że nie dajesz sobie rady sam bo w moim przypadku sobie poradzę :)

Pozdrawiam JuicyPussy.

Opublikowano

Nigdy nie widziałem gorszego systemu ulepszeń od tego dodatkowo to już chyba wasz 4 lub 5 start porażka jak się coś robi to raz a porządnie chyba że chodzi wam jedynie o PLN. Domyślam się że padnie równie szybko jak wystartuje a potem będzie zapowiedź kolejnego reworka w którym to będziecie mamić graczy że wszystko naprawione itp itd każdy zna  te śpiewki na pamięć. Nie polecam.

Opublikowano

grałem na pierwszej jak i drugiej odsłonie, tu i tu ociągnąłem wszystko co było możliwe, trzeci raz nie zagram, lecz serwer polecam  ;)

Opublikowano

Moim zadaniem dungeony powinny byc solo.. bo jak ktos da rade zabic bossa solo to jaki jest sens szukania kogos i dzielenia sie dropem?

//

Zrobcie solowe dungeony, bo jak ktos nie da rady to i tak bd musial szukac 2 osoby :)

Opublikowano

Wiecie serwerem może startować kilkanaście razy i za każdym razem na pewno będzie co raz lepszy i na pewno załapią się ludzie którzy jeszcze nie grali tak jak np. Ja, osobiście nie miałem okazji zagrać na żadnej odsłonie, jakoś zawsze mnie odrzucało ale teraz mam w sumie zamiar zagrać i sprawdzić co tam skręciliście ! :D

Opublikowano

Nigdy nie widziałem gorszego systemu ulepszeń od tego dodatkowo to już chyba wasz 4 lub 5 start porażka jak się coś robi to raz a porządnie chyba że chodzi wam jedynie o PLN. Domyślam się że padnie równie szybko jak wystartuje a potem będzie zapowiedź kolejnego reworka w którym to będziecie mamić graczy że wszystko naprawione itp itd każdy zna  te śpiewki na pamięć. Nie polecam.

No wiesz, na takich kotletach łatwo kase zbijać, co pół roku na nowo i człowieku, żyć nie umierać :)

Ale, jeśli nie wystartuje ten drugi server co ma dziś start no to wbije tu :lenny: :lenny:

Opublikowano

Kiedy rejestracja zostanie włączona?

I na czym polegają te sm dla starych graczy? Po IP z jakiejś bazy będziecie mieć czy pasy musimy mieć te same ? I co jeśli zarejestruje się jutro jakoś stary gracz też coś będzie ?:p

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Co z clientem dla ludzi z słabszym łączem? Kiedy będzie wiadomo?

Zagram, grałem na każdej odsłonie z gildią, tak bedzie i teraz :)

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Co z clientem dla ludzi z słabszym łączem? Kiedy będzie wiadomo?

Zagram, grałem na każdej odsłonie z gildią, tak bedzie i teraz :)

Klienta już możesz pobrać więc o co chodzi?

Opublikowano

Kiedy rejestracja zostanie włączona?

I na czym polegają te sm dla starych graczy? Po IP z jakiejś bazy będziecie mieć czy pasy musimy mieć te same ? I co jeśli zarejestruje się jutro jakoś stary gracz też coś będzie ?:p

Rejstracja z tego co słyszałem przed startem godzinke jakoś

Opublikowano

Tak zabijąc metki robisz fabułe na zbrojkę do expa.

Zostawiliśmy to ponieważ to całkiem fajne, a prócz tego dodaliśmy jeszcze inne fabuły :)

Co do expa bez buffa raczej tak, a dungów solo nie zrobisz bo trzeba PT.

I dlatego nie zagram.

Opublikowano

Dungeony powinny być w pt.Nie dużym lecz min. dwie osoby, chyba każdy znajdzie kogoś do pomocy, jak nie zapraszam do gildii na pewno pomożemy

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Dungeony powinny być w pt.Nie dużym lecz min. dwie osoby, chyba każdy znajdzie kogoś do pomocy, jak nie zapraszam do gildii na pewno pomożemy

Wszystkim nie dogodzisz kazdy ma inny gust sam widzisz xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...