Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shivamt2.com [Dedyk] [Medium/Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Gorzał Na samej górze masz zapowiedzi...Nie wiem jak bardzo trzeba być ślepym...

Według mnie:

-Usuncie misje na zbroje...Dajcie ją odrazu na ostatnim poziomie i niech leci przypuścmy z dunga/bossów bo to bedzie masakra latać za metkami jak będzie kupa ludzi, a ja np naleze do osób które lubią zrobić misje odrazu i mieć czysty ekran i nie chce np na 90 lvlu latać za metkami cierpienia...

-Dodajcie dungi solo to przedewszystkim...Wyjaśniałem to już wcześniej

Opublikowano

Bardzo polecam, grałem wcześniej, będę grać i teraz, wpadnę razem z gildią. Shiva to jeden z serwerów gdzie gildia to ostre napierdalanie i bijatyki w m1 i masę wojen. Server nie pada od tak, administracja wie co robi, jak są bugi to są szybko usuwane nie tak jak na innych serverach. Kontakt jest bardzo dobry też  jako jeden z nielicznych serwerów możesz się szybko dowiedzieć na tsie info i dostać szybą pomoc. w administracji jest chyba z 10 osob wiec zawsze ktoś jest i odpisuje B) Widzimy się na starcie ;D

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

jesli chodzi o mnie to serwer byl dosyc sredni :D robiac 2 postaci jestes zarobiony niesamowicie a dropienie łez na dungu 180 dziennie dawalo mi 2-3 pety przeliczajac yang na sm jesli ktos lubi expic na autoclicku to serwer idealnie dla niego :D 95% serwa expilo na botach ja sam wbilem max level jako 4 2x 180 1x 160 i jakies tam mniejsze bo administracja nigdy nie raczyla sprawdzic czy siedzi ktos przed komputerem ;) jesli ktos chce grac uczciwie i dobrze sie bawic przy tym na rownych zasadach z graczami ktorzy stawiaja boty to nie da rady :P ogolnie to nie polecam i pozdrawiam

jeszcze jedno jesli ktos jest na tyle zjarany zeby jednak grac bez bota to radze sporo pizgac w isa bo bez pdka i wierzchowca na wiekszych levlach idzie dosc oporowo ;)

Opublikowano

Nuda,nuda i jescze raz nuda,nie zagram ileż można robić reworków jednego tego samego serwera?
Ps. Nie polecam,serwer postoi max miesiąc,dwa i przestanie istnieć,nawet jeśli administracja będzie zaprzeczać to wiadomo "Że jej słowa są nic nie warte" bo i tak padnie :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nuda,nuda i jescze raz nuda,nie zagram ileż można robić reworków jednego tego samego serwera?

Ps. Nie polecam,serwer postoi max miesiąc,dwa i przestanie istnieć,nawet jeśli administracja będzie zaprzeczać to wiadomo "Że jej słowa są nic nie warte" bo i tak padnie :D.

Z tego co sobie przypominam reworki shivy stały zawsze po ok 6mies+

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Z tego co sobie przypominam reworki shivy stały zawsze po ok 6mies+

2 czy 6 miesięcy,ale i tak żywot po takim czasie padnie i czas zostanie zmarnowany :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Polecam ziomka Hariona. Serwerek fajny + czekam na @Endymion z ctrl+v z reworkiem :D:((

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ile będzie graczy, bo nie wiem czy grać.­

A co na MPC Forum są jacyś jasnowidze :D 

No ale chociaż przez ten miesiąc będzie można coś porobić :D

Opublikowano

Bardzo mnie ciekawi skąd macie mój numer i dlaczego dostałem jakiś "kod na sm", gdzie nawet na serwie (chyba...) nigdy nie grałem :D

Zawsze możesz podesłać mi kod na SM na PW jeżeli nie planujesz tutaj grać :)

Opublikowano

Bardzo mnie ciekawi skąd macie mój numer i dlaczego dostałem jakiś "kod na sm", gdzie nawet na serwie (chyba...) nigdy nie grałem :D

Z tego, że mają bazę w bocie, który wysyła do wszystkich zamieszczonych numerów sms-a :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Na 1 odsłonie mieliśmy wojnę gildii było nas 20 przeciwników 5 z tego każdy z nich miał wh, a GM oglądał i się śmiał z tego i nie pobanował ich po tamtym incydencie szczerze nigdy nie polecę gry na tym syfie. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma nikogo z adminów na mpc...0 odpowiedzi na sugestie graczy...To będzie bardzo odgrzewany kotlet...

Jesteśmy cały czas na Naszym Forum, Ts3 oraz na FB ;) Cały czas odpowiadamy na wasze wiadomości.

Na 1 odsłonie mieliśmy wojnę gildii było nas 20 przeciwników 5 z tego każdy z nich miał wh, a GM oglądał i się śmiał z tego i nie pobanował ich po tamtym incydencie szczerze nigdy nie polecę gry na tym syfie. Nie pozdrawiam.

Chyba nie wiesz co mówisz ;)

36312214307482163419.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...