Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis plików serwerowych SFGame

GoblicPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4331214457611911204585.png

Witajcie, chciałbym Tobie przedstawić listę plików serwerowych, które zostały opublikowane w tym dziale. Na samym początku chcę zaznaczyć, że temat będzie ciągle aktualizowany.

Pliki SFGame by ZeuSXp:

• Bardzo mały rozmiar plików;
  • [Temat: Klik];

Opis plików:

Jedne z lepszych plików SFGame. Najnowszą rzeczą, która została dodana do tych plików to instalator. Dzięki temu będziesz mógł szybciej, łatwiej Także znajduje się w nim ładny panel administratora.

Ocena: 9/10

Pliki SFGame by Gilu:

• Aktualizacje plików;
  • Bardzo mały rozmiar plików;

Opis plików:

Jeśli chcesz założyć serwer SFGame użyj tych plików. Znajdują się w nim wszystko co potrzebne. Pliki by Gilu są bardzo podobne do tych globalnych (starych). Rozmiar tych plików wynosi ok. 3.96mb.

Ocena: 9/10

Pliki SFGame (autor tematu: SFPrivatePl):

• Mały rozmiar plików;

Opis plików:

[Tymczasowo brak]

Ocena: 7/10

Grafika zostanie zrobiona jutro.

baner4.gif

Opublikowano

Jutro dam opisy i poprawię wszystko. Możliwe, że będzie też grafika. Dziś nie mam za bardzo ochoty tego robić.

baner4.gif

Opublikowano

@GoblicPL

Dodaj jeszcze opisy.

PS: Złych autorów wpisałeś.

Jeżeli chodzi Ci o pliki Alexandrine to autorów ja wpisałam, gdyż wolę wierzyć osobie, która rzeczywiście miała z nimi styczność (mowa o stawianym serwerze), a nie komuś, kto ma te informacje nie wiadomo skąd. Tak więc proszę, nie mądruj się.

@GoblicPL mam nadzieję, że będziesz aktualizował spis, gdy będzie taka potrzeba i jeżeli potrzebujesz jakiejś grafiki, to napisz do mnie i coś załatwimy. ;-)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...