Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

# YOUR-WORLD # II Edycja # 97j+DS # Exp: 10 # Drop: 50%

ASCOREL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestes wulgarnym chlopcem naqq2 a to zle wrozy twojei przyszlosci ^^

Nie gorzej niż Twojej, wszędzie się wypowiadasz a nie widziałem abyś usiedział na jakimkolwiek serwerze dłużej niż 3 dni... Dodatkowo za swoje braki zawsze winisz ustawienia serwera. Za mało expa, za dużo expa, za dużo kraszów, za mało online. 

Na serwer zawitam, zbiera się jakaś ekipa pomimo wszystkich tych negatywnych komentarzy? Jestem na tyle młodym graczem, że pierwszej edycji nie pamiętam i pytam czy warto?

Opublikowano

Atmo niepisze ze xword jest zlym serwerem pisze o sprawach technicznych nader waznych a ze ostatnio wiecej testuje niz  gram to zupelnie inny temat.

Gramy w 5 i sprawdzamy ustawienia balans itp.

Ostatnio bardzo ciezko o stabilny server dlatego tez  wiecej szukamy jak gramy byc moze xword bedzie docelowym jak za starych czasow nieskreslamy go             czekamy obserwojemy i czytamy opinie innych starych wyjadaczy.

KAZDY MUSI NAUCZYC SIE CIERPLIWOSCI

Pozdroienia dla starych wyjadaczy

Opublikowano

HorizonT

grałem kiedyś , chetnie zawitam :)

ps. a to ze adm przesowa otwarcie tzn ze cos niegra lepiej zeby otworzyli jak bedzie 100% choc i tak pewnie zawitam dopiero w piatek ale powodzenia elo :)

...

:)

Opublikowano

Osobiście nie spotkałem się z takimi sytuacjami jakie zostały umieszczone wyżej. Wręcz przeciwnie kultura na serwerze jest, fajnie się expi czuć ten klimat polecam :)

Opublikowano

Gorąco polecam ! . Zapraszam wszystkich nowych graczy , dziś jest podniesiony exp na 24h więc idzie się szybko wyexpić . Oczywiście inni gracze pomagają . Ja również służę pomocą nie długo bd po resie więc bd miał 230 lvl , z przyjemnością pomogę nowym graczą . Serdecznie Zapraszam , naprawdę warto !!

Opublikowano

serwer tak naprawde juz pada, trzyma sie na resztkach. Jesli wish nie zrobi nic i to naprawde szybko poraz kolejny ludzie straca kase wydana na vipy.

Zagralem mimo tego ze zrazilem sie. zrazilem sie po raz 2. Owy server to doskonaly przyklad jak zla decyzja admina moze rozwalic server na ktory czekalo ok. 50 os

Opublikowano

Po kilku slowach krytyki co do braku zainteresowania serwerem przez Pana Wish'a, napisanych przeze mnie na SB, Starajac sie wbic na forum otrzymuje takie cos :) : http://zapodaj.net/a6995cda11fc2.png.html

Pozniej dajac ten link na SB kolejna blyskotliwa odp " Naszego " DOROSLEGO adminka :D  : http://zapodaj.net/53b537608da0d.png.html

Upadlosc serwera Wisi na wlosku Moi Mili :) Ten Gosc spartaczyl 1 edycje, gdy juz sie dzialo nieciekawie po prostu wyszedl ^^ wyszedl i zostawil serwer samemu sobie :D 2 edycja konczy sie juz po 3 tygodniach ^^ Tak, konczy... bo 20+ ON Z Adminem na czele, ktory widzi tylko czubek wlasnego nosa, ktory ma gdzies dobre rady graczy, ich pomysly.. jest serwerem skonczonym ; ). Pozdrowionka Wishowaty :) I prosze Cie... Nie rob juz zadnych serwerow.. :D Szkoda wolnego miesjca na MPC na takie syfki ktore probujesz wcisnac ludziom ; ) Zebrac kaske za VIP i oplacic studia.. :D Ciao :) 3maj sie Cieplo :D Najlepszy Adminie jakiego znalem... ^^^

Opublikowano

server pada, hajs sie nie zgadza ;d 

Zbliża się kolejna opłata za serwer...

Niestety byłem zmuszony wprowadzić pewne zmiany. Wprowadziłem opóźniacz resowy dla zwykłych graczy na 5 dni. Jest to średnia liczba dni w czasie których wykonujecie resy, więc zbytnio was nie ogranicza.

Cena statusu VIP nie jest droga i wynosi tylko 19 zł.

Prosiłbym o dołożenie swojej cegiełki na utrzymanie serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...