Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

# YOUR-WORLD # II Edycja # 97j+DS # Exp: 10 # Drop: 50%

ASCOREL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

herb.png

LINK: http://your-world.pl/

Niesłychane! Stało się niemożliwe! Po wielu Waszych prośbach

II edycja serwera YOUR-WORLD MU Online

w y s t a r t u j e   już   1.  listopada  2015  roku!

Co wprowadziliśmy? Co naprawiliśmy? Co zmieniliśmy?

Z a c z n i j m y   w i ę c   o d   p o c z ą t k u ...

01wersja2cded.png

Wersją serwera będzie niezmiennie 97j+DS.

W poprzedniej edycji pracowaliśmy nad przejściem na wyższy sezon.

Zdecydowaliśmy jednak, że nie odpowiada to potrzebom Naszych graczy,

dla których ta wersja była, jest i będzie jedyną, na której spędzają swój czas.

YOUR-WORLD od startu będzie działał nieprzerwanie 24 godziny na dobę,

przy maksymalnej ilości graczy online opiewającej na okrągłe 1 000 !

02konfiguracja2a6b1.png

W czasie II edycji YOUR-WORLD na serwerze będzie obowiązywał EXP na poziomie x10,

zaś DROP - 50%.

Każda mapa będzie podzielona na graczy o odpowiednim, wymaganym resie.

Ilość spotów będzie dopasowana do średniej ilości graczy OnLine.

Poprzednia edycja serwera dobitnie potwierdziła słuszność powyższej konfiguracji.

03res.png

Resety standardowo wykonywane będą na 350 levelu.

Po wykonaniu resa, poziom postaci gracza

zostanie automatycznie cofnięty przez nasz system do 250.

Co każde 10 resów gracz będzie mógł wbić dowolną,

wybraną przez siebię opcją w dowolny item,

czy też podnieść poziom itemu na +13 czy +15.

N o w o ś c i ą   jest to, że resy

będzie można wykonywać bez opóźniacza czasowego!

04bc.png

Co godzinę, każdy gracz będzie mógł sprawdzić swoich sił na Blood Castle.

W pojedynkę jednak nigdy nie wygra - musi więc stworzyć silne party.

Zwycięscy na zakończenie eventu otrzymują po jednym unikatowym itemie.

05ds.png

W Devil Square otrzymasz o 30% więcej EXP niż na spocie!

06pvp.png

W każdą sobotę na serwerze odbywać się będzie LIGA PVP.

Gracze podzieleni będą na grupy

według podziału rasowego,

w których każdy z każdym będzie toczył pojedynek.

Im lepsza grupa - tym lepsze nagrody.

07lg.png

Natomiast w ostatnią niedzielę każdego miesiąca przejdziemy do LIGI GILDII.

Oczywiście nie może zabraknie wartościowych nagród.

08cs.png

LINK: http://your-world.pl/

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy to ten prawdziwy y-w? :O Fajna wiadomość dla starych wyjadaczy^^

Życzę powodzenia!

Opublikowano

czy taka fajna? , po sytuacji po zakończeniu 1 edycji i takim "cięciu w ch**a" administracji to ja i tak spasuje, drugi raz mi się w ten kabaret nie chce bawić, z resztą nie mnie jednemu.

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Grubo. Skoro nie udał się serwer, który wystartował kilka dni wcześniej, (oczywiście w mojej opinii). Zawitam na pewno. Jednak napiszę, muszę ponarzekać (jestem Polakiem :D), szkoda że nie sezon pierwszy :(, ale to jedyny minus, cofka, exp, drop - ludzie kocham was :)

Opublikowano

Nie ma czasu na maniaczenie :( ( DixoN )  

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

no no no... przyznam szczerze że się zdziwiłem gdy post zobaczyłem... (PavlosMG, Pavlos ) B)

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

Powitac :) już rozmawialem na ten temat z Black_Men i tez zbytnio czasu nie mam ;/ ale jak przypomne sobie jak maniaczylo sie na 1 edycji to chec przychodzi zeby pograc na 2 edycji :) zobaczymy co z tego bedzie :) tylko jeden minust tego wszystkiego ze nie ma ogranicznika rr ;/;/;/ do zobaczenia :) po tej stronie MrPompa

Opublikowano

Fajnie. Czytając Wasze komentarze przyznam że mimo że nie grałem za długo, wchodząc na forum serwera to faktycznie było odczucie jednorożca.. :) Reszte można sobie dopowiedzieć. Dobre dla wyjadaczy, coś podobnego do Freedoma (exp mniejszy i nie ten sezon jednakowoż heh) - jeśli uda się oddać klimat z poprzedniej edycji to pewnie warto spróbować - byleby gra nie sprowadzała się do grindu 24/7 :).

Opublikowano

No ciekawe jak to bedzie.. ; p ale... grajac juz na kilku serwerach na tej ver. to zapewne bedzie tak jak kolega wyzej napisal... pogra sie 3-4 miechy, powspomina stare, dobre czasy, posiedzi troche na bramie.. a wbijajac juz 3 opte w set bd sie nudzic.. ; p Tak konczyly sie serwery na tej ver.. ; p w 97j TYLKO poczatek jest Miodny, potem to... zostaje tylko nuda... nie oszukujmy sie... Dajcie serwer S2 z takimi ustawieniami, a napewno zawita nie mniej osob niz na 97j ;) S2 ma juz tego CS'a na ktorego brak narzekalo sporo osob ( w tym takze i ja, bo jest to fajne urozmaicenie gry. ). Zaraz bd, ze Nie da sie S2 zabezpieczyc itd.. Nie wiem czy sie da, nie znam sie na tym.. Ale od czego sa logi ? Ktos czituje ? - Looknij logi. Da sie jakos lepiej zabezpieczyc ? - Osobiscie bd kupowal Vipa, zeby jakas tam cegielke w to wlozyc ; p. Zadne S4-5-6-7-8-9-10 / 1000 ! Nie widuje sie juz MU z ver. S2, a uwazam ja za najfajniesza, ale zrobicie jak uwazacie, to Wasz projekt :)

Opublikowano

Idealne ustawienia tylko s2 i bedzie mioooodzio ;)

No ciekawe jak to bedzie.. ; p ale... grajac juz na kilku serwerach na tej ver. to zapewne bedzie tak jak kolega wyzej napisal... pogra sie 3-4 miechy, powspomina stare, dobre czasy, posiedzi troche na bramie.. a wbijajac juz 3 opte w set bd sie nudzic.. ; p Tak konczyly sie serwery na tej ver.. ; p w 97j TYLKO poczatek jest Miodny, potem to... zostaje tylko nuda... nie oszukujmy sie... Dajcie serwer S2 z takimi ustawieniami, a napewno zawita nie mniej osob niz na 97j ;) S2 ma juz tego CS'a na ktorego brak narzekalo sporo osob ( w tym takze i ja, bo jest to fajne urozmaicenie gry. ). Zaraz bd, ze Nie da sie S2 zabezpieczyc itd.. Nie wiem czy sie da, nie znam sie na tym.. Ale od czego sa logi ? Ktos czituje ? - Looknij logi. Da sie jakos lepiej zabezpieczyc ? - Osobiscie bd kupowal Vipa, zeby jakas tam cegielke w to wlozyc ; p. Zadne S4-5-6-7-8-9-10 / 1000 ! Nie widuje sie juz MU z ver. S2, a uwazam ja za najfajniesza, ale zrobicie jak uwazacie, to Wasz projekt :)

Jak bedzie ekipa z poprzedniej wersji (czyt. same maniaki ) to rozgrywka skonczy sie w miesiac ^^

/ double post - Karusia

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

topki nie będzie ale dzięki tej opcji bez ogranicznika resów pewnie nie 1 nowy maniak się znajdzie któremu nie szkoda prądu żeby trzymać pc 24/7 odpalonego i tym samym szybko zniechęcić innych odskakując sporo w górę w ranku ;)

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...