Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Crashowanie/nie injectowanie cracka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kompatybilność z win 7 zaznaczyłeś? 11 repa masz?

­

mam wszystko 

Bugsplat

Download CCleaner

Open -> Click Cleaner -> Windows -> Run Cleaner

Click Registry -> Scan for Issues -> Fix selected Issues

Go here: C:\Users\Username\AppData\Local\Temp -> Delete all (Win+R (%appdata%) )

Win+R %appdata% -> LS........ -> delete this folder

Delete your L# 5.20 BROLY7 folder.

Redownload -> LSVIP -> Propertetis -> Windows 7 mode -> Start as Administrator

Play a custom game and enjoy hacking 

Error login: 

U need auth acces: https://www.nulled.io/auth.php

20 rep 

25 post

positive leecher 

nie podziałało

Ja nigdy nie miałem bugsplatu, jedynie lol się zawiesza przy pierwszej grze w loading screenie. Auth teraz jest od >= 10 postów. Jedyne co to mogę Ci wysłać mój folder z sharpem, ale wątpię że to pomoże. 

niestety twój folder również u mnie nie działa

http://scr.hu/77ja/udohx

za +/- 1h wszystko będzie jasne ^^

szybki jesteś :D

Ktoś na nulledzie napisał takie coś.im tried some methods for fixing this issue and this method working usually for me.(not %100 , but test it)

First , close game,loader,lsvip.exe and set borderless screen in game before close.

1) League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.109\deploy\

DdXGTeL.png

2) Apply this 3 option to loader.exe and lsvip.exe

3) in loader , tick only evade,tracker,activator etc. but DONT TICK champion assembly until the loading screen finish.

4) in game , tick now champion assembly and press F5.

­

nawet już mi się nie chce sprawdzać , i tak pewnie nie działa ;d

Za niedługo Broly ma udostępnić fix'a na te bugsplaty 

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie jeszcze to

- bugplat will happen when u change game mode. I always get bugplat when change gamemode from AI to normal , or from normal to rank. So when change game mode, u should close and reopen LSVIP first.

- to limit bugplat , u should let tick only Leaguesharp.common and Leaguesharp.SDK. when u already load game, u can alt tab to loader tick other assem and back into game press F5. This really work for me.

­

giphy.gif

Opublikowano

Macie jeszcze to

- bugplat will happen when u change game mode. I always get bugplat when change gamemode from AI to normal , or from normal to rank. So when change game mode, u should close and reopen LSVIP first.

- to limit bugplat , u should let tick only Leaguesharp.common and Leaguesharp.SDK. when u already load game, u can alt tab to loader tick other assem and back into game press F5. This really work for me.

­

Dalej nie działa.. :x

@banlista

Zainstalowałem tego win 10, lola, aio < te wszystkie duperele do L# > i dalej nic... nie mam sił już na to ! :C

Opublikowano

Trzeba czekać aż Broly to ogarnie i tyle... 

Teraz L# raz działa elegancko, a następna gierka bugsplaty

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

@hanys94

Wolę nie pytać o L# na nulledzie bo insta-ban za to leci xD

@plokpl123

a tam :D zapytałem w dobrym dziale to nie dostałem odpowiedzi.. zapytalem o errory na shoutboxie to dostałem bana na sb 24h :v probowałem wszystkiego i dalej nic nie działa.. :__:

Opublikowano

Tez próbowałem wszystkiego co było na nulledzie. I gowno, gram na elobuddy. xD Tam jakies gowienko sie chwialilo ze ma swoj auth, ale sie nie podzieli z innymi. Taki kraj, cebula.

i jak działa elobuddy ? :D

Opublikowano

Eb jest jeszcze daleko od L#, ale zawsze takie są początki. Dajcie im jeszcze kilka miesięcy, to będzie z*******e

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...