Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Crashowanie/nie injectowanie cracka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednego rankeda czy 10 bugsplatow i koniec?

Rankedów nie próbowałem bo gram na koncie 25 lvl. Ale normalne gry to gram cały dzień. Przed grą czasami nie ma żadnego crasha a czasami z 5/10. Wystarczy ciągle klikać reconnect i za którymś razem wejdzie.

TVwOJY2.png

­

giphy.gif

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Ci co przekierowuja auth na swoj, dzieki czemu moga uzywac bez ograniczen, bez zadnych wymagan maja lepiej.

@topic

Tak to jest jak L# crackiem zajmuje sie Broly.

ProductID pls

@topic: Nulled zjebał autha, na szczęście mają zapasowego (pytać Oxide, jak zapytacie o 'backup auth' to da wam info)

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

­Ci co przekierowuja auth na swoj, dzieki czemu moga uzywac bez ograniczen, bez zadnych wymagan maja lepiej.

qdw3Trv.png

@topic

Nie masz bugsplatów?

Opublikowano

Przy 20 rep najpierw brak injecta, pozniej bugsplaty, po kilkukrotnych próbach wbiłem do lola, załadowal sie tylko skrypt do postaci (lb w moim przypadku) bez evade itp, po kliknieciu f5 - bs a pozniej bs przy próbie ładowania do gry ;) i tak w koło :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Mnie się włączy tak 6 na 10 gier. I w tym z 4 razy za pierwszym razem. Musze ciagle recconect, i k***a ciagle musze nadganiac lvl w farmieniu.

qdw3Trv.png

@topic

pochwaliles sie? Badz tak mily i pomoz innym tez przekierowac :) Nie wiem za co masz prouser...

Opublikowano

Mnie się włączy tak 6 na 10 gier. I w tym z 4 razy za pierwszym razem. Musze ciagle recconect, i k***a ciagle musze nadganiac lvl w farmieniu.

pochwaliles sie? Badz tak mily i pomoz innym tez przekierowac :) Nie wiem za co masz prouser...

xDDD. Prouser jest za bodajże 500 postów. Najpierw się doinformuj a potem pisz.

Nie wiem co to za problem nabić 20 reputacji i 25 postów skoro ja ponad 9 miesięcy mam tam konto i zero problemów.

Opublikowano

xDDD. Prouser jest za bodajże 500 postów. Najpierw się doinformuj a potem pisz.

Nie wiem co to za problem nabić 20 reputacji i 25 postów skoro ja ponad 9 miesięcy mam tam konto i zero problemów.

Przeczytaj o co mi chodzi chłopaczku, tak trudno czytac ze zrozumieniem? Ja chce sie dowiedziec jak przekierowac na swoj auth. A nie repy... Repy to ja nabijam multikontami. I reszcie osob tez tak polecam, tylko zmiencie ip przy rejestracji nowego konta.

Opublikowano

Przeczytaj o co mi chodzi chłopaczku, tak trudno czytac ze zrozumieniem? Ja chce sie dowiedziec jak przekierowac na swoj auth. A nie repy... Repy to ja nabijam multikontami. I reszcie osob tez tak polecam, tylko zmiencie ip przy rejestracji nowego konta.

Prawda, no i przy okazji nie lajkujcie sobie postów typu ''ty'' ^^

Opublikowano

A ja sobie odpuściłem i czekam na następny patch, bo to parodia jakaś. Przed każdą grą klikanie po 15 razy odnów połączenie a kiedy już załapie to w trakcie gry wypierdoli jakiś błąd skryptu, wyrzuci mnie na pulpit i jak próbuje wrócić to znowu bugsplat także pograne

Opublikowano

A ja sobie odpuściłem i czekam na następny patch, bo to parodia jakaś. Przed każdą grą klikanie po 15 razy odnów połączenie a kiedy już załapie to w trakcie gry wypierdoli jakiś błąd skryptu, wyrzuci mnie na pulpit i jak próbuje wrócić to znowu bugsplat także pograne

Tak ciężko jest odznaczyć inject przed ładowaniem gry i zaznaczyć to ponownie po wejściu do gry ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...