Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Crashowanie/nie injectowanie cracka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dla każdeog prosto nie mażdy ma komputery dobre

Co to ma wspólnego z mocą komputera?  

Odznaczasz przed grą 7qs3Raa.png i zaznaczasz ponownie po wejściu do gry xTWGU10.png

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ciężko jest odznaczyć inject przed ładowaniem gry i zaznaczyć to ponownie po wejściu do gry ?

Gdyby to cokolwiek dawało przybiłbym Ci piątke ale nie tym razem

Nigdy nie miałem żadnych błędów tak teraz napierdala tym jak deszczem za oknem

Opublikowano

Dokładnie. Zaznaczanie i odznaczanie injectu nic nie daje. Jak odznaczę inject to L# się nie ładuje do gry, a jak go zaznaczę po załadowaniu gry to i tak się nie chce załadować, a klawisz F5 nie reaguje.

Opublikowano

ja mialem do wczoraj taki sposob, ze wlaczalem calego L# dopiero gdy gra byla juz zaladowana. szedlem na linie, w miedzyczasie odpalalem L# i jakos dzialalo.
do dzisiaj. dzisiaj wyrzuca bugsplata

Opublikowano

Żeby mój sposób zadziałał musicie mieć eligible_auth na nulledzie, czyli 25 postów, 20 reputacji i zielony leecher value, no albo oczywiście VIP'a.

Opublikowano

Żeby mój sposób zadziałał musicie mieć eligible_auth na nulledzie, czyli 25 postów, 20 reputacji i zielony leecher value, no albo oczywiście VIP'a.

@banlista

Mam to co potrzeba, bugsplat dalej.

Opublikowano

@banlista

wygrzebałem to gdzieś na nulledzie, sprawdzilem i tez nie dziala :x czasem zaladuje, a tak to w 90% przypadkach bugsplaty.

To próbuj reconnectować mi tak za 5/10 razem wchodziło. Ale mam bana więc ci nie pomogę dalej ;x

­

giphy.gif

Opublikowano

Mam wszystko spełnione i nadal odrazu bugsplat przy injectowaniu .. P******e te gówno ... Nie mam już siły się z tym p******** , zrobiłem wszystko co można było i nadal te pierdolone bugsplaty !!!!  :mad:  :mad:  :mad:

Opublikowano

Mam wszystko spełnione i nadal odrazu bugsplat przy injectowaniu .. P******e te gówno ... Nie mam już siły się z tym p******** , zrobiłem wszystko co można było i nadal te pierdolone bugsplaty !!!!  :mad:  :mad:  :mad:

Kompatybilność z win 7 zaznaczyłeś? 11 repa masz?

­

giphy.gif

Opublikowano

To próbuj reconnectować mi tak za 5/10 razem wchodziło. Ale mam bana więc ci nie pomogę dalej ;x

­

Jak grałem 2 miesiące temu, nie było żadnych takich problemów... a teraz bugsplat na bugsplacie - zagrałem 3 rankedy, w 1 od początku grałem, w 2 od 5 minuty, a w 3 od 15 :__:

@Edit

@krwawySZATAN   - teraz t rzeba 20 repa ;d

Opublikowano

Jak grałem 2 miesiące temu, nie było żadnych takich problemów... a teraz bugsplat na bugsplacie - zagrałem 3 rankedy, w 1 od początku grałem, w 2 od 5 minuty, a w 3 od 15 :__:

@Edit

@krwawy SZATAN   - teraz t rzeba 20 repa ;d

Miałem to samo ale na razie nic nie poradzisz.

Nie trzeba 20 repa.

BROLY7 : (21 October 2015 - 01:38 PM)

Rep for auth is >10.

@  BROLY7 : (21 October 2015 - 01:38 PM)

@Jentika I just told Oxide about Auth. And he fixed it right now.

­

giphy.gif

Opublikowano

Miałem to samo ale na razie nic nie poradzisz.

Nie trzeba 20 repa.

BROLY7 : (21 October 2015 - 01:38 PM)

Rep for auth is >10.

@  BROLY7 : (21 October 2015 - 01:38 PM)

@Jentika I just told Oxide about Auth. And he fixed it right now.

­

Wczoraj miałem 11 repa - ciągle wywalało strone auth na nulledzie, po wbiciu 22, bugsplaty, ale czasem uda sie zgrać :D

Opublikowano

Bugsplat

Download CCleaner

Open -> Click Cleaner -> Windows -> Run Cleaner

Click Registry -> Scan for Issues -> Fix selected Issues

Go here: C:\Users\Username\AppData\Local\Temp -> Delete all (Win+R (%appdata%) )

Win+R %appdata% -> LS........ -> delete this folder

Delete your L# 5.20 BROLY7 folder.

Redownload -> LSVIP -> Propertetis -> Windows 7 mode -> Start as Administrator

Play a custom game and enjoy hacking 

Error login: 

U need auth acces: https://www.nulled.io/auth.php

20 rep 

25 post

positive leecher 

Opublikowano

Nie pomogę wam, ja i broly mamy windowsa 10 x64, być może to jest problemem tego że u was nie działa.

Na windowsie 10 wszystko śmiga i 0 bugsplatów ?

@Edit

da ktoś linka do downloadu z tego ? :

https://www.nulled.io/topic/39067-dogepatch-518-closed/

ponieważ zamknięte, ja nie dodałem posta i nie widze linków ;x

@banlista - pomożesz ? :D 

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem bugsplatu, jedynie lol się zawiesza przy pierwszej grze w loading screenie. Auth teraz jest od >= 10 postów. Jedyne co to mogę Ci wysłać mój folder z sharpem, ale wątpię że to pomoże. 

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem bugsplatu, jedynie lol się zawiesza przy pierwszej grze w loading screenie. Auth teraz jest od >= 10 postów. Jedyne co to mogę Ci wysłać mój folder z sharpem, ale wątpię że to pomoże. 

W takim razie chyba przejde na winde 10 jak ludzie nie mają problemów.. :/, możesz podesłać na pw ten folder - ostatnia szansa ;/

Opublikowano

W takim razie chyba przejde na winde 10 jak ludzie nie mają problemów.. :/, możesz podesłać na pw ten folder - ostatnia szansa ;/

Niby działa a ludzie piszą tematy tego typu.

Quick L# fix bug for windows10 ( working for me )

­

giphy.gif

Opublikowano

Ktoś na nulledzie napisał takie coś.im tried some methods for fixing this issue and this method working usually for me.(not %100 , but test it)

First , close game,loader,lsvip.exe and set borderless screen in game before close.

1) League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.109\deploy\

DdXGTeL.png

2) Apply this 3 option to loader.exe and lsvip.exe

3) in loader , tick only evade,tracker,activator etc. but DONT TICK champion assembly until the loading screen finish.

4) in game , tick now champion assembly and press F5.

­

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...