Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Sponsoringu/GameMaster

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy MPC forum.

Wracam do działania :) już niebawem ukaże się zapowiedz serwera którego będe prowadził.

Jest to reaktywacja/nowa odsłona dawnego projektu Alucard. Wykupiłem wszytkie prawa od poprzedniego teamu. 

Naprawiłem to co było zepsute i usunąłem całkowiecie system sklepów offline. Zapytacie dlaczego akurat Alucard odpowiedz jest prosta 

ponieważ grałem na tym serwerze( zwyczajnie nie grywam ale na tym postanowiłem sie troszke zabawić)

Alucard.pl był przemyślany z koncepcją z ciekawymi roziązaniami. Prawa mam do wszytkiego począwszy od grafiki aż po sam source game.

W teamie jestem sam wiec potrzebuje pomocy przy wsparciu graczy i nie tylko

Potrzebna pomoc

- Sponsoring serwera ( Propozycje proszę składać na PW )

- Trzech Game Master z doświadczeniem

- Dwóch Moderatorów Forum

- Osobę odpowiedzialną za TeamSpeak3 jak i osoby na moderatorów ( ja na TS nie przebywam w ogóle )

Co oferuję:

- Systematyczność w pracy, update

- Jestem osobą która zna się co nie co na rzeczy wiec nie ma mowy o bugach

- Stabilność plików jak i całej rozgrywki

Poświęciłem na poprawe Alucard'a ponad 2 miesiące. Myślę ze wyszło mi to dobrze. Pozdrawiam wszytkich :)

Opublikowano

Szkoda że z twoimi umiejętnościami i doświadczeniem nie zrobiłeś serwera od zera, ale cóż.. co do oferty polecam mocno.

Może masz rację ale czasu też nie miałem za dużo pracowałem tyle ile mogłem aby postawić w końcu jakiś konkretny serwer. A wiem ze ten ma potenciał 

PS. Jak wiadomo Metin nie jest robiony od 0 każdy ma jakąś podstawe plików ;) co niektórzy nawet moją z poprzednich wersji ;) 

Opublikowano

Jeżeli jesteś zainteresowany z chęcią mogę pomóc jako GM oraz moderator.

Z chęcią opiszę swoje doświadczenia na PW jeżeli będziesz miał chwilę.

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Witaj.

Zajmuję się serwerami TeamSpeak3 już sporo czasu (Kilkuletnie doświadczenie w stawianiu i konfigurowaniu serwerów tego to programu głosowego), więc jeśli byś tylko chciał doświadczoną osobę na odpowiednim stanowisku to możesz napisać. Wiem że jesteś doświadczonym człowiekiem w konfiguracji Metin2 więc myślę że utrzyma się to dłuższy czas na rynku a ja zostanę na posadzie. Dodatkowo jestem dość często na komputerze więc dodatkowo mógłbym zostać GameMaster lub GameAdmin co byś mógł mi przydzielić. Będzie o tyle dobrze że kontakt z użytkownikami serwera bd miał zarówno w grze jak i głosowy co sprawi szybkie udzielenie odpowiedzi użytkownikom.

Jeśli będziesz zainteresowany moją ofertą napisz mi na PW jakiś kontakt do Ciebie(Telefon/FaceBook).

Oczywiście Moderatora forum też przyjmę aby mieć kontakt z użytkownikami praktycznie przez cały czas.

Opublikowano
Chętnie zostanę Moderatorem forum,jeżeli chodzi o doświadczenie jest ono spore,wiele razy obejmowałem Moderację forum czy to do cs czy do Metina. Co oferuję od siebie ? : 

Aktywność 

Systematyczność 

Kulturę osobistą 

Bycie ogarniętym 

Odpowiedni Kontakt 

W razie problemów pomaganie / testownie / szybkie rozwiązywanie / zakładnie tematów dot. eventów , nowości , zmian itp. Kontakt : 

MPC , skype : kubaassasin6978 (stary skype,nie chcę zmieniać),GG:

56035046

Opublikowano

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jestem zainteresowany posadą GM'a lub moderatora forum, jeśli oferta jest nadal aktualna, to proszę o kontakt.

screenshot_10.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...