Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem,Technikiem TeamSpeak3/Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6832114074347661110536.png

3218314074347671110536.png

Mam na imię Alan, forum i teamSpeak'iem interesuję się odkąd pamiętam.  Robienie forum/teamspeak3 traktuję jako hobby, jednak traktuję te hobby bardzo poważnie i z pełnym zaangażowaniem. Kto mnie zna wie, że zawsze jestem pomocny, wyrozumiały jak i trudno mnie wkurzyć. Lubię u ludzi dobry humor, dlatego też sam u siebie humor cenię. Co do posady technika nie lubię jak ktoś się po prostu leni wkurza mnie to, jeśli widzę, że administracja brzydko mówiąc zbija bąki i wali gotowca, którego odkupili/ukradli i mają tylko ochotę na kasę po prostu odchodzę lub od razu mówię, że dziękuję za taką współpracę. W wolnych chwilach jak każdy normalny chłopak idę na piwo, pogram w piłkę spotkam się z przyjaciółmi.

Oferuję stałą opiekę nad forum, teamspeak'iem. Wykonam permisje, kanały i zabezpieczę serwer głosowy jak i zrobię forum na każdym silniku (jednak najlepiej IP.B najlepszy silnik) zrobię rangi, po wgrywam hooki, zabezpieczę itp. Zajmuję się tym już szmat czasu chodź miałem małą przerwę. Serwery które skorzystały z mojej pomocy:

-Ravians [Moderator Forum]

-Verdun.pl [Moderator forum, TeamSpeak3]

-Calmera [TeamSpeak3 Server Admin]

-ShivaMT2 [server Admin]

-ExoriaMT2 [Technik Forum]

-ArkaniaMT2 [Technik TeamSpeak3, Game Master]

-Sarios.pl [Technik Forum]

-Entrius.pl [Technik TeamSpeak3]

-Sheila.pl/Aivis.pl [Technik TeamSpeak3]

Oraz na innych serwerach, których po prostu nie pamiętam / dużo roboty na zlecenia.

4609614074347671110536.png

-Pełną opiekę nad forum/teamspeak3

-Zrobienie Forum/TeamSpeak3

-Zabezpieczenie

-Dostępność prawie 24/7

-Pełen profesjonalizm

-Dokładność w każdym calu

-Czas własny

-Pełne zaangażowanie

-Pomoc

-Robota na czas

-Dokładność

9842314074347671110536.png

-Skończonego projektu w 70%

-Dobrego, dojrzałego teamu

-Korzyści własnej (wszystko na pw)

7880814074347671110536.png

GG:45146644

MPCforum: PW

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam w 100%, bardzo doświadczona oraz summiena osoba.

Szukacie dobrego Technika na forum bierzcie go.

Opublikowano

Cały czas tam jestem mam urlop Hiyuga.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Dziękuję wszystkim czekam na propozycję ;3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Piszesz, że zabezpieczysz forum. Jako potencjalny klient chciałbym poprosić o sprecyzowanie tego zdania. Co jesteś w stanie w tej kwestii zrobić, żeby forum było 'bezpieczniejsze'? :)

Opublikowano

Piszesz, że zabezpieczysz forum. Jako potencjalny klient chciałbym poprosić o sprecyzowanie tego zdania. Co jesteś w stanie w tej kwestii zrobić, żeby forum było 'bezpieczniejsze'? :)

Tak znasz się na IPB a nie wiesz a może wiesz że są takie opcje w System / Centrum bezpieczeństwa.

Polecam trivora, ogarnięta osoba + nie żaden dzieciak.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Forum IP.B samo w sobie jest już dobrze zabezpieczone w sumie wystarczy cały czas aktualizować silnik, lecz dla chcącego nic trudnego, jeśli ktoś się zna nie ma rzeczy nie możliwych. Dobrze jest chronić ftp zmieniać hasła nie zapisywać ich, ale można też zabezpieczyć od strony silnika mianowicie ACP, ale nie będę teraz tutaj nikogo uczył to nie temat na to :)

P.S

Dzięki za polecenie ! :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tak znasz się na IPB a nie wiesz a może wiesz że są takie opcje w System / Centrum bezpieczeństwa.

Polecam trivora, ogarnięta osoba + nie żaden dzieciak.

Ekhm. Bardziej chodziło mi o czy ten, który wystawił ofertę ma coś więcej do zaoferowania niż wbudowane funkcje. I tak, znam wszystkie stamtąd. ;)

Forum IP.B samo w sobie jest już dobrze zabezpieczone w sumie wystarczy cały czas aktualizować silnik, lecz dla chcącego nic trudnego, jeśli ktoś się zna nie ma rzeczy nie możliwych. Dobrze jest chronić ftp zmieniać hasła nie zapisywać ich, ale można też zabezpieczyć od strony silnika mianowicie ACP, ale nie będę teraz tutaj nikogo uczył to nie temat na to :)

Aktualizacja silnika to jedno. Instalacja wadliwych hooków i aplikacji to drugie. Zła administracja od strony technicznej to trzecie. A to co napisałeś, z hasłami do FTP to śmiech na sali. To podstawowe zagadnienia z OWASP.

Opublikowano

Tak Matzar napiszę tutaj każdemu co zrobić krok po kroku.... myślisz czasami ? proszę cię, jeśli cię zjada coś w środku z tego powodu, że masz tam jakąś konkurencję wybacz nie obchodzi mnie to nie napiszę każdemu co zrobić chyba tak? Podałem właśnie podstawy, które każdy powinien znać, a resztę po prostu pokażę gdy nadarzy się okazja. Proszę cię nie rób mi za przeproszeniem syfu w temacie ;] Jak się tak znasz to sam powinieneś wiedzieć.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tak Matzar napiszę tutaj każdemu co zrobić krok po kroku.... myślisz czasami ? proszę cię, jeśli cię zjada coś w środku z tego powodu, że masz tam jakąś konkurencję wybacz nie obchodzi mnie to nie napiszę każdemu co zrobić chyba tak? Podałem właśnie podstawy, które każdy powinien znać, a resztę po prostu pokażę gdy nadarzy się okazja. Proszę cię nie rób mi za przeproszeniem syfu w temacie ;] Jak się tak znasz to sam powinieneś wiedzieć.

Ja myślę. Po prostu uważam, że nie masz pojęcia o czym piszesz.

Opublikowano

Polecam w 100%, bardzo doświadczona oraz summiena osoba.

Szukacie dobrego Technika na forum bierzcie go.

Asfenik, polecasz ze względu na exorie? dobrze Ci na forum moderował ? :))))

@topic Oferujesz 

-Pełną opiekę nad forum/teamspeak3

-Dostępność prawie 24/7

-Pełen profesjonalizm

-Dokładność w każdym calu

-Czas własny

-Pełne zaangażowanie

-Pomoc

-Robota na czas

A w tytule piszesz że zostaniesz technikiem.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Tak miało być zostanę administratorem/Technikiem jednak mała pomyłka, a nie można tego zmienić ;c po prostu nie dopisałem co do ciebie Matzar uważaj co chcesz według mnie po prostu cię przeraża to że nie ma hejtów, ale cieszę się, że mam hejterka przynajmniej wyświetlenia nabija, jak dla mnie możesz myśleć co chcesz twoja sprawa, ale proszę cię o jedno nie rób mi w tym temacie syfu + "Ja myślę. Po prostu uważam, że nie masz pojęcia o czym piszesz." myśl co chcesz jak już mówiłem nie będę tutaj mówił jak zabezpieczyć forum za darmo jak chcesz i myślisz, że się nie znam, nie umiem napisz sam może się czegoś nauczę :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tak miało być zostanę administratorem/Technikiem jednak mała pomyłka, a nie można tego zmienić ;c po prostu nie dopisałem co do ciebie Matzar uważaj co chcesz według mnie po prostu cię przeraża to że nie ma hejtów, ale cieszę się, że mam hejterka przynajmniej wyświetlenia nabija, jak dla mnie możesz myśleć co chcesz twoja sprawa, ale proszę cię o jedno nie rób mi w tym temacie syfu + "Ja myślę. Po prostu uważam, że nie masz pojęcia o czym piszesz." myśl co chcesz jak już mówiłem nie będę tutaj mówił jak zabezpieczyć forum za darmo jak chcesz i myślisz, że się nie znam, nie umiem napisz sam może się czegoś nauczę :)

Nie rozumiesz chyba co znaczy słowo 'hejter'. Nie przejmuje się tym, że nie masz tutaj hejtów. Jak Ci zależy na wyświetleniach to sobie je bij, może Ci się przydadzą do czegoś na tym forum. Nie prowadzę niestety darmowych lekcji z tego jak masz zarządzać forum od strony technicznej. Powodzenia. ;)

Opublikowano

@Matzar powiedziałem to samo co do zarządzania forum :) proszę o koniec spamu.

@1361622928-U485574.pngref

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Refresh cały czas czekam na dalsze propozycje ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ja myślę. Po prostu uważam, że nie masz pojęcia o czym piszesz.

Ale on ma racje :) w IPB można wykonać polecenie do ACP bez logowania się, wystarczy odpowiednio sformułować adres url wraz z poleceniem GET :) [ jeżeli masz jakieś pojęcie o tym co ci pisze ] jeżeli tak zapraszam na inne fora i popytaj :) a nie mów że, czegoś się nie da bo potem piszą tacy ludzie jak ty którzy myślą że, są nie wiadomo kim z nie wiadomo jakimi umiejętnościami.

80892730880771175522.png

Opublikowano

Ale on ma racje :) w IPB można wykonać polecenie do ACP bez logowania się, wystarczy odpowiednio sformułować adres url wraz z poleceniem GET :) [ jeżeli masz jakieś pojęcie o tym co ci pisze ] jeżeli tak zapraszam na inne fora i popytaj :) a nie mów że, czegoś się nie da bo potem piszą tacy ludzie jak ty którzy myślą że, są nie wiadomo kim z nie wiadomo jakimi umiejętnościami.

Co mają hasła 'do FTP' do poleceń? Po drugie, co chcesz formułować i co da Ci w tym wypadku GET? :) Poza tym nie rozumiem aluzji, że coś piszę. Jeśli na jakiś temat się wypowiadam to zazwyczaj dlatego, że mam pojęcie i trochę w tym siedzę.

Opublikowano

Co do ciebie @Matzar nic do ciebie nie mam ale wkurza mnie to, że odkąd Shake dał ci szansę trzymasz głowę wyżej.... jak już powiedziałem nie będę tu robił specjalnie dla ciebie tutoriala to po 1 po 2 nie zdradzę technik zabezpieczenia forum chyba to oczywiste sam powiedziałeś, że tego nie zrobisz, a ode mnie wymagasz.... koniec w tym temacie teraz proszę tylko o dalsze propozycje ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Co do ciebie @Matzar nic do ciebie nie mam ale wkurza mnie to, że odkąd Shake dał ci szansę trzymasz głowę wyżej.... jak już powiedziałem nie będę tu robił specjalnie dla ciebie tutoriala to po 1 po 2 nie zdradzę technik zabezpieczenia forum chyba to oczywiste sam powiedziałeś, że tego nie zrobisz, a ode mnie wymagasz.... koniec w tym temacie teraz proszę tylko o dalsze propozycje ;]

Lol, Shake dał mi szansę i trzymam głowę wyżej? Wcześniej obsługiwałem więcej zleceń związanych z administracją forum niż Ty łącznie w swojej 'e-karierze'. Jeśli nie ma się pojęcia o czym pisze to po prostu tematu się nie porusza. EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...