Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TGM/GM

KapturART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

r

e

k

l

a

m

a

.

.

.

.
6889814450062021375351.png
Cześć.

Zostanę TGM lub GM na prywatnym serwerze Metin 2.

8047214450062021375351.png
Imię: Mateusz
Jestem osobą,która lubi pomagać troszczyć się o innych bądź dostosować się wy ową sytułację poszkodowanego GRACZA który zwraca się o pomoc.Potrafię być zabawny ale i też podchodzę do swoich obowiązków na poważnie,zleży czego wymaga ode mnie sytułacja w której się znajduje.
Nie lubię obrażać ludzi ani nie toleruję obrażania się wzajemnie ;c.
Mam do siebie mały dystans i lubię gdy osoba z która rozmawiam tak samo ma go do siebie.Interesuję się grami ;x wszelkim od najstarszych aż do najnowszych oraz spędzać czas z moją Dziewczyną.

(Bym mógł pisać dalej ale... trzeba przejść do głównego wątku tego tematu)

Więc teraz poznacie mnie ze strony Metina.
Gram w Metin2 od powstania serwera "Gromo",swoją przygodę żem zaczął w królestwie Jinnio po osiągnięciu 75lv zakończyłem przygodę z Metinem dość długo.
Powróciłem do gry z owych przyczyn takich jak np: dużo wolnego czasu.
Moją karierę GM zacząłem od pierwszego mojego serwera prywatnego którego założyłem z Przyjacielem żeby zobaczyć co i jak.

Na początku było trudno jak zawszę.Serwer stworzyliśmy dla Zabawy c: potem przejawiło się to na moją pasję (Bycia Gm)
Moja kariera GM szybko się rozpoczeła a jednocześnie zakończyła.
Dużo osób poszukuję Doświadczonych Mistrzów Gry (GM) ale skąd tak naprawdę nabrać te doświadczenie nie Prawda?
Nie poszukuję jakiegoś wielkiego Projektu ale takiego który by mnie przyjął i co nieco nauczył w tej dziedzinie.

Oczekuję oraz Oferuję.
Oczekuję kogoś kto szuka i by chciał zemną współpracować,któremu można zaufać oraz jest komunikatywny.
Najlepiej TEAM pełnoletni ale wiadomo :3 nie zawsze doświadczony może być młodszy i dojrzały.'

Oferuję:Szybki kontakt zemną (FB.TEL.GG.TS.itp) pomoc oraz w łapaniu cheaterów (dniami i nocami)
Jestem przyzwyczajony do chodzenia po mapach ^^ więc to wielki + dla mnie ;3.
Jestem osobą dosyć kulturalną ale każdy ma swoja barierę wytrzymałości oraz lubię pomagać graczą serwera jeśli mają jakiś owy problem.

Co bym mógł robić na twoim Serwerze ;?
Otóż to :
Podać pomocną dłoń graczą którzy ją Potrzebują.
Prowadzenie zabaw/eventów jak to woli.
Bannowanie graczy którzy oszukują siebie jak i innych Graczy.
Wysoka kultura osobista,jak i podejście do graczy

W razie jakich kolwiek propozycji proszę pisać na PW bądź na GG (24/7)

Opublikowano

Powiedzmy że znam Tą osobę, nie wiem czy nadaje się na TGM | GM wiec to już pozostawiam do obiekcji osób które miały tą sobotę w team. Powodzenia tak czy inaczej, lecz takie podanie wg mnie jest bez celowe, bo do teamu zawsze i tak biorą zaufanych ludzi od Siebie.  :yay:

Edit 

Jest to złodziej, potwierdzone kradnie avatary, inne grafiki udając że to jego produkcje! Jeszcze raz nie POLECAM! 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Powiedzmy że znam Tą osobę, nie wiem czy nadaje się na TGM | GM wiec to już pozostawiam do obiekcji osób które miały tą sobotę w team. Powodzenia tak czy inaczej, lecz takie podanie wg mnie jest bez celowe, bo do teamu zawsze i tak biorą zaufanych ludzi od Siebie.  :yay:

Dziekuje za opinie.

Ale jak nie zaufaja mi ;c to nie dowiedzą się jaki jestem ;)

Opublikowano

Ja od siebie nie mogę powiedzieć złego słowa na Mateusza. Osoba godna zaufania i zawsze wywiązywała się ze swojej roboty. Do tego dodam że jest bardzo dobrym grafikiem jak się tylko postara. Ja osobiście polecam użytkownika.

Opublikowano

Ja od siebie nie mogę powiedzieć złego słowa na Mateusza. Osoba godna zaufania i zawsze wywiązywała się ze swojej roboty. Do tego dodam że jest bardzo dobrym grafikiem jak się tylko postara. Ja osobiście polecam użytkownika.

Dzieki za wyrażenie swojej opini ;)

Ref

Opublikowano

Polecam! Znam go już dłuższy czas nigdy nie zawodzi, dotrzymuje słowa i jest pracowity! Nic tylko brać.

Omnes puerum deriserunt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...