Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na EUNE

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . 

Czy to coś od rito ze sa jakies lagi/scinki na EUNE juz kilka dni tak mam . To nic ode mnie ping 50 fps normalne . 

Z góry dzięki :)

Opublikowano

No są lagi ok godziny 20/23, dzisiaj się grać nie dało xD ale to od dostawcy #yebać orange

Cały czas sa . To nic od dostawcy 

Opublikowano

Wina rito, muszą wymienić ziemniaki.  :D

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Wina rito, muszą wymienić ziemniaki.  :D

A to różnie bywa wiesz, nie raz to od dostawcy bo właśnie wczoraj grałem z ekipą 4 osób.. 2 miały taki sam problem a reszta zero bo net inny :D

Gratki za 1000 postów   :D

Thx  :)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

godzine temu mialem taka gre ze szkoda gadac, nawet nie raz w team fighcie nie widzialem jak mnie zabijaja.

Wszystkie skille z opoznieniem, lagi, problem z csowanie...

i oczywiscie chcieli reportowac mnie.

Opublikowano

godzine temu mialem taka gre ze szkoda gadac, nawet nie raz w team fighcie nie widzialem jak mnie zabijaja.

Wszystkie skille z opoznieniem, lagi, problem z csowanie...

i oczywiscie chcieli reportowac mnie.

Też tak miałem, no cóż nic nie poradzisz xD

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Chociaż już nie gram w tą grę... ostatnio wbiłem na 1 normala i w 2 grach było dc z nie mojej winy...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nie tylko na EUNE, na EUW to samo wczoraj około 18:30... Wszyscy gracze dostali "laga", skutkiem czego po 5 minutach graliśmy 2vs3 :D

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

Ja cały czas mam ściny na 1-2 sek. To wina serwerów nie twoja.

U mnie również to samo. Riot zamiast zajmować się takimi sprawami, woli wydać nowe skiny i zarobić z nich hajs, niż zająć się sprawami serwerów, które proszą się o naprawę od kilku miesięcy.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Siemanko, ja mam tak że np, wszystko działa ładnie, zagram sobie grę, potem biorę nową i już w lobby mam dziwne lagi, jak wybiore bohatera to pisze że oczekiwanie na połączenie z serwerem, ale widzę co ludzie piszą na czacie i tak dalej, bohatera mi nie wybiera, cały czas się łączy. Jak zamknę clienta to już nie wejde do gry potem bo cały czas mam "logowanie", co na to poradzić? Rano gram normalnie...

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Siemanko, ja mam tak że np, wszystko działa ładnie, zagram sobie grę, potem biorę nową i już w lobby mam dziwne lagi, jak wybiore bohatera to pisze że oczekiwanie na połączenie z serwerem, ale widzę co ludzie piszą na czacie i tak dalej, bohatera mi nie wybiera, cały czas się łączy. Jak zamknę clienta to już nie wejde do gry potem bo cały czas mam "logowanie", co na to poradzić? Rano gram normalnie...

Nie naprawisz tego sam, jest to albo od serwerów riotu albo od dostawcy neta, też tak mam często.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...